176

Анонимен

преди 6 години

Лошо, Рахой, много лошо.

175

:-)))

преди 6 години

Ехооооооо, евроатлантиците къъъъъъде сте, нещо днес ви няяяяма.Къде сте да ми коментирате ХУБАВОТО НАСИЛИЕ НА ИСПАНСКАТА ПОЛИЦИЯ, ТИЯ ДЕТО ПАЗЯТ, КАК БЕШЕ "ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ".МАААЛЕ ДОБРЕ, ЧЕ ТОВА НЕ Е ТУК, ЧЕ АКО БЕШЕ НАШАТА ПОЛИЦИЯ КАКЪВ РЕВ ЩЕШЕ ДА НАСТАНЕ, ЧЕ ИМА БИТ, ЧЕ СЕ ПОТЪПКВАТ "ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ", АМА ТОВА Е ИСПАНСКАТА ПОЛИЦИЯ, ТЯ БИЕ ЗА ДОБРО, ПОРАДИ ХУМАННИ ПРИЧИНИ.

174

Юда

преди 6 години

Еманюел Макрон е възпитаник на банка Ротшилд. Ричард Калерги пише, че един ден в Европа трябва да има смесена раса, а аристократите й да са евреи. Днес има награда Калерги, чиито носители са Меркел, Ромпой, Шулц... Моника Люински беше еврейка. В Бг - Луканов, Кунева. Михайлова, Царя, Паси, Велчев, Станишев, Калфин, Пирински, Божков, Филип Димитров, Софиянски - ЕВРЕИ. Разучете около себе си, проверете фактите!!! Убедете се сами за себе си! Евреите са световна болест.

173

Анонимен

преди 6 години

какъв каталунски народ бе, това са испанци и,част са от Испания от векове, тука не иде реч за някаква измислена държава като Югославия или Русия, която държи в робство дестеки народи, тука иде реч за население, което е част от тая държава векове наред и сега някакъв популист им разправя че като се отделят от Мадрид всички ще станат милионери и как ше стане, като целия просперитет на Каталуния се дължи на това че част от Испания и ЕС, даже и футболния им отбор е велик поради тази причина

172

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 198 сигурно това доведе до разпада на 5 корпус смърта на г-н Асапов барабар със щаба му и както е тръгнало поредното падане на Палмира .... Разбира се ИСТИНАТА - руснаците сме си тъ-пи от край време а най тъ-пи-те ги слагаме в генщаба няма как да се обсъди -

171

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е всички да разберат, че времето на империите свърши. Всеки народ има право сам да бъде господар на настоящето и бъдещето си. Сам да кове съдбата си. Турците и испанците трябва да скъсат с имперското си минало, с грандомания, с ксенофобията, с желанието да властват над другите и да ги мачкат и да дадат свобода на Каталуния и Кюрдистан. Докато тези велики народи не получат свобода, турците и испанците няма да бъдат приети за равни с другите народи.

170

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен196 Спокойно ! Червените каскети - ГЕРБ, ще поднесат на тепсия и Кърджли и Ямбол и Хасково . Сега като спретнат едни ,,икономически зони ,,с Турция . Нали вече един път поискаха да ни охраняват турски самолети .

169

Голям майтап

преди 6 години

Ако това се случи в Русия, шорошите ще смърдят поне 3 месеца. Ще се говори за "диктатора Путин", за тоталитаризма в Русия и т.н.

168

luckyman

преди 6 години

Реконкистата води борба 7 века за освобождението на Испания от ислямския Халифата, от 718г. до 1492г. Делото е завършено от кралица Изабела Кастилска! Сега масонските гранти в Барселона ще затрият всичко това с листчета хартийки и нищо хубаво не ги чака...

167

Юда5

преди 6 години

Третата корпорация е Уолт Дисни, която се ръководи от евреина Боб Айгър. Той е шеф още на Дисни медиа, Уолт Дисни груп, и р.н., всички ръководени от евреи!!! Дриймууркс, 20 сенчъри фокс, Парамаунт, Юнивърсал, и т.н. - всичките се държат от юдеи. Съветник на Доналд Тръмп е Джаред Къшнър - евреин, а Иванка Тръмп и нейните деца също са евреи. Моминското име на майката на Путин е Мария ШАЛОМова - име, популярно сред руските евреи. Чьорни, Ходорковски, Абрамович - олигарси, милиардери, ЕВРЕИ.

166

Христо Ботев

преди 6 години

Не демокрация а декорацията е туй. Началото на края на тиранията от меркелски тип наречена ЕС. Разваляй тая чиновническо-номенклатурна седянка!

165

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 196 Аз подкрепям отделянето на лудогорието и Кърджали щом не желаят да са част от бг насила ли да ги караме!?...Ето доказателството!!!:)

164

Анонимен

преди 6 години

Кюрдите са 50 милиона народ. Рано или късно ще имат държава. Ердоган може да се опитвам от позицията на силата да спре това, но няма да успее. Никой, който пролива невинна кръв, не успява. Не можеш да спреш настъпването на пролетта, дори и да отрежеш всички цветя. Разбирам, че турците са грандомани и насилници и искат да мачкат другите и да ги подчиняват, но вече живеем в 21ви век и всеки народ има право сам да бъде господар на съдбата си.

163

sopol

преди 6 години

да им издават испански паспорти и вътре да пише каталунец. А в бг паспортите да пише *** за нашите кафяви убавци.

162

ОТ ИСПАНИЯ

преди 6 години

До Анонимен 196 Аз подкрепям отделянето на лудогорието и Кърджали щом не желаят да са част от бг насила ли да ги караме!?

161

Анонимен

преди 6 години

Демокрацията потъва в кръв !

160

Анонимен

преди 6 години

свобода за Казан там не е русия вън окупатора

159

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен ГЕРБ ПОДАРИ НА ИДИЛ, 10 000 ХИЛЯДИ АВТОМАТА, 6 500 КАРТЕЧНИЦИ, 12 ХИЛЯДИ РПГ ,90- БМ-21, 280 -ЗУ ,3 600 000 ПАТРОНА И СНАРЯДИ ,8-9 ХИЛЯДИ СНАРЯДА ЗА БМ-21

158

Shark

преди 6 години

Това ли е демокрацията на ЕС??? Да се разпада по-бързо, това е едно антинародно обединение на крадци и мошеници.

157

Анонимен

преди 6 години

Каскетите само и само да намерят някакво оправдание за Крим са склонни да подкрепят какъвто и ще да е референдум за отцепване. Ще подкрепят дори и отцепването на Кърджали и Лудогорието.