167

Анонимен

преди 6 години

Ето за това народът се изнесе и продължава да се изнася. Останаха само управляващите, пенсионните и индийците.

166

Анонимен

преди 6 години

А Бибитко пак е чист като сълза

165

марко

преди 6 години

4 тона сужук изпиват 8 тона вино , а наздраве на асковлиите , ама до Бащицата нищо не стигна , каза Цацарооглу , не ги е срам , сами едат и пийват!!!

164

Анонимен

преди 6 години

Това ако беше само провинциалист с мед и мляко да го храниме. Целото хасковско кметство е потънало до гуша в делавери икражби. Лошото е, че такива като Делянчо герберски б.клуци са във всяко кметство. На него може да му подляха вода. На дригите още не са понеже слушкат и се отчитат където трябва.

163

Анонимен

преди 6 години

Добре де а кой ще поеме отговорността за тази шуробаджанащина? Поредния бушон за да се спася Боко и Цецо. Класика, но сред българските овце номера минава за стотен път. Виновни няма, наказани няма, няма и проверка да има дори.

162

Анонимен

преди 6 години

Пфу,

161

Анонимен

преди 6 години

Вижте се какви коментирате тук. Вижте първия коментар, който обяснява как Добрев е провинциалист колко плюсове е събрал. Сложили сте ги вие. Независимо, че написалият коментара нито знае какво е главна буква, нито пунктуация. Според вас такъв неграмотен човек има право да критикува Добрев. Делян Добрев е единственият в ГЕРБ, който се опълчи на суджука, затова му подляха вода. Но стадото пак нищо не разбра. Йончева е само оръжие в случая,БСП и ГЕРБ са един и същ отбор.Само *** още не го разбра.

160

Анонимен

преди 6 години

Доблестна постъпка ,Но Но Но - сега проверка на далаверите,поръчките ,усвояването на пари в Хасково и ВРЪЩАНЕ на незаконното усвоено !

159

анонимен

преди 6 години

енергиините проекти са в основата на отстрелването сега ще доиде друг кадьрна цветанов

158

АК-47

преди 6 години

Брей-иии, бил "смъртоносно ранен"... Та цялата ви банда гробари буквално ранява смъртоносно всекидневно българите. Горкият, жив да го ожалиш. Какво да го коментираш, дано това да е началото на края на мутрите.

157

А ако започнем

преди 6 години

да искаме изпълнителната власт да върне НА НАРОДА ПАРИТЕ,пропилени от1948-1989 от ОДНА ПАРТИЯ БКП ( за гостоприемства на братски африкански, арабски партии, курсове по социализъм за тях, помощ за КУБа ,за в-к Унита'), за ЕКСТРИТЕ на висши БКПчленове,отваряне на Лувъра за Л.Живкова и тн.) А Йончева и семейство трябва да са мнго богати, за да организира сама пътуване до Сомалия, Чечения, и др., където издържа охрана,снимачен екип.Нинова и тя.За Станишев да не говорим.Нито за Гергов и видни БСП ч

156

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ пожертваха вече един силно провалил се Суджук, но неговото място ще се заеме от следващия Суджук.

155

681

преди 6 години

Не плачи, народе! Друг ще го смени и толкоз!НС няма да остане с един лапач по-малко.А и родата няма да умре вече от глад...

154

Анонимен

преди 6 години

Вън Тиквата от политиката!

153

Анонимен

преди 6 години

Делян Добрев е единственият свестен човек в ГЕРБ. В днешно време когото атакуват, значи той е читав, понеже всичко е овладяно от КОЙ. А БСП и ГЕРБ си разменят кръвнишки погледи за пред камерата както преди боксов мач, а под масата си стискат ръцете. Публиката реве доволно и спори на следващите избори БСП или ГЕРБ, пак гласува за тях и накрая получава пак свинска порция. *** народ слаба държава.

152

Циник

преди 6 години

EMAILFACEBOOK На фона на все по обедняващата си членска маса върхушката на БСП се радва на завидно благосъстояние. Водачите на БСП обичат трудещите се - значителна част от пролетариата се труди за тях. Повечето от водачите на социалистите са едри капиталисти. Делът на милионерите в Националния съвет на БСП непрекъснато расте и вече наближава 50%. Налице са всички основания БСП отново да стане БКП само че Българска капиталистическа партия!

151

избирател

преди 6 години

Що не пусна и някоя сълза сутринта в предаването бе моето момче?Оная женица беше готова да те вземе в обятията си на момента!!Виж,как я докарваш от физиономии тъжни......

150

Анонимен

преди 6 години

А *** разбира се отново ни суджук ял, ни суджук мирисал.

149

Гост

преди 6 години

Тъкмо щях да напиша, колко е сгрешил кметът на Хасково, като "бащински" потупа Добрев, защото явно Добрев не е особено пораснал, след като се отказва от политиката при това положение, но видях, че лидерът на ГЕРБ се е решил да приеме оставката му, без всякакво съмнение, което означава, че е похарчил перспективен човек... Леле, в такива ситуации, по-добре, да не се говори. Още повече, че може да се изтърси нещо,което изтърси вчера Цветанов, за пробитата национална сигурност)))

148

Циник

преди 6 години

"Има място за старите кучета и милионерите в БСП. Тези, които си плащат данъците обаче". Това заяви бизнесменът Георги Гергов пред Нова тв."Може да изброяваме милионерите в БСП с часове", каза Гергов. Той заяви, че не е негова работа да говори с имена за тях. "Това е работа на прокуратурата", добави Гергов.