9

ха ха

преди 6 години

Името е забележително.ПучДемон.

8

до родопанин

преди 6 години

"Крайно време е да се възползваме от възможностите които ни дава демокрацията ! Не искаме повече Софиянците да ни командват ,искаме автономия ,дори и отделна държава !"От 100 години насам имате държава и тя се казва България. Ако не те кефи, надявай си фeca, потурите, обирай реколтата с тютюн, яхвай козата и газ към Турция. :)

7

Анонимен

преди 6 години

До до 8 родопчанинНа никой не му пука за северо-западнала България .

6

Анонимен

преди 6 години

Имаш право да гледаш господин за един ден, за да разбереш как е живял дядо ти и какво те чака,родопски сепаратисте:-))) Боб и урда докато ушите ти станат прозрачни...

5

Анонимен

преди 6 години

Наблюдаваме демокрация в действие в Каталуния- затворени секции за гласуване, блокиране на онлайн гласуването, блокиране на Гугъл и информацията къде може да се гласува, забрана на референдума, който е висша форма на демокрация, арести и медии, които са впрегнати да представят всички гледни точки без каталунската. С две думи- западна дУмокрация. Само когато ни изнася сме демократични.

4

Анонимен

преди 6 години

Е то не че резултатът от тоя вот ще има някакво значение. Имали хората бол пари - гласували.

3

Анонимен

преди 6 години

Да се качват на автобуси и коли и да тръгват към каталуния. Такива спорове се решават в сражение, който победи нека вземе всичко!

2

Атлетико

преди 6 години

Това са основно фенове на Реал Мадрид.....

1

Анонимен

преди 6 години

Каталунците са си каталунци не са нито французи нито испанци оставете хората на мира.