56

Анонимен

преди 6 години

Призлява ми като го видя. Напоследък я вади тая мазна усмивка. Откъде я изрови не знам, но е още по-противен.

55

Иван

преди 6 години

Дали има балами, които вярват на обещанията на политици?!?Никога няма да се оправи България с такава мафия във власта.

54

Анонимен

преди 6 години

Като гледам Испания и Шотландия баце си маже части със свинска мас да му влиза по лесно горно оряховския суджук .....

53

Цонко

преди 6 години

"Тате ще ми купи колело, ама друг път!"

52

Анонимен

преди 6 години

Това е напълно възможно. Борисов разори севера, време е да разори и юга.

51

бай Петко

преди 6 години

Правилно, но когато се махнеш, ти и шайката ти, и не пречиш България да се развива !

50

Южняк

преди 6 години

А защо се нарича северозападнала България.

49

Един от Северозапада

преди 6 години

До Баце каза:Да, знам , тук там се строят и заводи. В Монтана например, се построи "завод" , за производство на палети, железни. Завод-силно казано, две халета от сандвич панели.20-тина работника, заварчик получава до 500 лева чисти максимум.Другото, което се строи по нашия край, са само търговски представителства на фирми, или търговски вериги от всякакви калибри. Но те не носят пари на народа, а взимат.Обаче са лъскави отвън, красиви, ловят окото на Баце и сие.

48

Анонимен

преди 6 години

транспортните връзки добре,а какво стана със земята-ще остане ли наша или ще ни я изкупят чужденците,изкупят ли я корпорациите ще дойде гмо-то,после тракинга,полезните изкопаеми ,от които традиционно взимаме 1-2 %,и след 50-100години ще ни оставят нас местните аборигени да стърчим сред едно бунище, държейки пачка безполезни хартийки в ръка не знаейки какво да правим с тях в ограбената си родина

47

Един от Северозапада

преди 6 години

До СТРАНДЖАТА Изобщо-сега е времето на мошенниците и гешефтарите.Сега е времето, в което е по-изгодно да отвориш квартално барче, и да препродаваш само, да изкупуваш от произодитерите земеделска стока и да я продаваш с 300% надценка, да докараш една две коли от Германия и Австрия месечно, и да ги продадеш, чиста печалба около 100 лева и повече, и няма фирма, няма касов апарат, няма данъци...Какви заводи, какви 5 лева...Сега е времето на мошениците на всички нива, а за завод трябва знания , екип.

46

един съвет

преди 6 години

Бъдете здрави! - А за да бъдете здрави (особено умствено), никога не гледайте телевизия и не прочитайте и една дума от този *** на снимката! Защото вече много ясно се вижда отстрани - народа се е побъркал тотално! какъв човек трябва да си за да вярваш на лъжите на този бандит??? Поздрави от Англия!

45

Очарован

преди 6 години

Ей този цитат магистралата София-Белград, тя следващите две-три години ще стане факт, този трафик от Азия за Европа по хоризонтала, ако няма и вертикалната линия, която Букурещ изключително я интересува", предлагам за нобелова наград за изродска глупост!!Какви хоризонтали, какви вертикали има в главата на този и.......

44

Баце каза:

преди 6 години

"Това означава много повече инвестиции и това не са празни думи, защото виждате: завод след завод се строи там", коментира Борисов.Еммм, някой знае ли къде се строят тия заводи??

43

Анонимен

преди 6 години

Баце почвай спешно да строиш по трасето ресторанти, хотели, мотели, казина, дюнерджийници, заслони за магистрални жрици, бири скари, пазари за компири и каквото още се сетиш... и вдигаме икономиката на крака за нула време.

42

Един от Северозапада

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАНяма логика в това, което казваш, Странджа.Не може край , в който само преди 30 години кепеше живот и имаше всичко, изведнъж да стане мързелив и заспал, до последния човек, а заводите, които произвеждаха, да сме толкова глупави, че да нарежем за скраб или да продадем за жълти стотинки на чужденци.Държавна политика е това.А ако отвориш фирма, буквално на 2-рата секунда си вече длъжник на държава и кой ли не, хора изгоряха и не се ловят на тая въдица вече, особенно тук.

41

Професор

преди 6 години

МАЧКААААААЙЙЙ БОЙКОООО! ДОЛУ КОМУНИСТИТЕЕЕЕЕЕ!САМО ГЕРБ!

40

Burzum

преди 6 години

Цирк ГЕРП и неговото конферансие в действие.

39

Анонимен

преди 6 години

Северна България ще настигне по стандарт Северна корея след след още два-три мандата на Бащицата.

38

работа

преди 6 години

Бате скоро май не е кандидатствал за работа в провинцията, ама поне да отвори ***.bg, да напише Димитровград, Харманли, Симеоновград, Ямбол, Сливен, Хасково или произволно избран град от картата и да види от първо лице как стоят нещата в Южна България. Работник на автомивка, крупие, шофьор, хигиенист/ка, продавач-консултант ... Стимулиращо възнаграждение (разбирай от 400 до 600 лв) ;)

37

Анонимен

преди 6 години

При 16-тия ти мандат ли Баце?