71

Анонимен

преди 6 години

МИНАЛИЯ ДЕН СЛУШАМ ЦЕЦКА ЦАЧЕВА ДА КАЗВА, ЧЕ ПРОЕКТЪТ ЗА ЗАКОН ЗА БОЛБА С КОРУПЦИЯТА ВЕЧЕ Е ОДОБРЕН В БРЮКСЕЛ И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНЯ. И си мисля - това Велика България ли е, страната на която и одобряват проектозаконите преди още да са вдлезли в парламента. Суверенна страна ли сме и кой е суверенът?

70

Анонимен

преди 6 години

До 111Ми недей да можеш, кой те кара да можеш, щом си немощен ниой не те принуждава да можеш.

69

рублата=кенеф

преди 6 години

До 74 : Какви са тея глупости дето ги пишеш ? В Русия има имигранти ,но не са ИКОНОМИЧЕСКИ ,по простата причина ,че държава която е икономическо джудже ,неможе да привлича икономически имигранти ,разбираш ли ? Руснаците имат същите заплати като нашите тук ,да не говорим ,че по-голямата част от тях имат по-беден стандарт на живот от нашия,а ти ни говориш за икономически имигранти :D Там има имигранти ,но само разни арабели ,които не искат да живеят из пустините и пещерите в Афганистан.

68

Анонимен

преди 6 години

До 75Шамара беше за Русия. САЩ взеха важна стратегическа държава и то с газопровод на нейна територия. Крим е утеха за такива като тебе. Освен, че взеха цялата Украйна. ..И наложиха и санкции . С един куршум 2 заека :)) Отивай да учиш имаш още много .

67

111

преди 6 години

Немога да повярвам ,че има руски ***,които сравняват САЩ с едно икономическо джудже като Русия.САЩ олицетворява богатсвтото и елита ,а Русия беднотията и мизерията.Да сравняваш двете държави е все едно да сравняваш Кърджали с Париж.Да ,във всяка държава има бедност,но бедността в САЩ е равна на богатата класа в Русия.САЩ е единствената държава в която можеш да станеш милионер от нищото и за това целия свят иска да живее там,включително и руснаците.Самата Русия е една Нигерия ,но със сняг.

66

Хаха

преди 6 години

Личи си, че вече е руски . Тази година туристите в Чернобил са повече от тези в Крим

65

Анонимен

преди 6 години

До 70 Не не смята се така - милиони руснаци работят в ЕС и САЩ. Милиони граждани на САЩ и ЕС - НЕ работят в русия.

64

Анонимен

преди 6 години

Тинейджърите в САЩ прибягват до проституция, тъй като не могат да си позволят да си купят храна. Това става ясно от изследване, което показва ширещ се глад в най-богатата страна в света, пише "Гардиън".

63

Анонимен

преди 6 години

Номиналния БВП се смята така - 1 самолет с САЩ се разработва за 400 милиарда и в БВП се пишат 400 милиарда. Аналогичен самоле в Русия се разработва за 400 милиона - пишат се 400 мил, 1000 пъти по малко. Услуга на водопроводчик в САЩ 60 долара и толкова се пишва в БВП, същата усуга с Русия за 6 долара - 6 долара в БВП на Русия.

62

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 65Всяко пето дете в САЩ живее благодарение на купоните за храна които се отпускат на бедни американски семейства============== Децата на руските олигарси и те ли са в това число???????

61

Анонимен

преди 6 години

Сащ разполагат с държава на границата на Русия :) Цената една педя земя Крим. Само за 27 години запада отне всички държава , които бяха във влиянието на джуджуландия. Да ви имам "провала".

60

Анонимен

преди 6 години

До КьорсуфраРуския газ е 26% от консумацията на Германия. Каквото с нея, такова и без нея.

59

Ето

преди 6 години

Ето един европейски политик, който разсъждава логично. Това, което казва е пътят за просперитет на Европа.

58

Анонимен

преди 6 години

Всяко пето дете в САЩ живее благодарение на купоните за храна които се отпускат на бедни американски семейства.

57

Анонимен

преди 6 години

До 54САЩ и Съюзниците не са претърпяли провал . Украйна вече , не е Руска /Крим ...се там/ Сирия вече, не е руска - разделена е на две.Ирак и Афганистан са вече Американски и тяхна техника и правителства. Провал ли викаш ?:))

56

Смех

преди 6 години

До АнонименСтига бе, ама то има ли още такава държава Украйна?

55

Кьорсуфра

преди 6 години

Ако Русия дръпне шалтера не знам от къде ще идва топлото на Баба Меркел.На Русия не и трябва никой ама тя дава на цяла Европа топло.

54

р

преди 6 години

живея от 8г. тука в Русия и не ми е никак зле , вие как живеете при борисов и компания ? освен че изтървахте южен поток и АЕЦ да имате ,американците вдиганаха ли ви много стандарта ?

53

р

преди 6 години

но всъщност истината е 1-на , вижда се че БГ е една зависима държава , това се вижда в Русия , вий си мислете колко сте велики !

52

Анонимен

преди 6 години

Русия така я заболя от санкциите, че за 2 години имаше 40% ръст на фармацевтичната индустрия, отново стана най-големия производител на жито в света, стана едноличен хегемон на пазара на атомната енергетика в световен мащаб, почна производството на напълно собствени процесори, като е една от трите страни света, които го могат, пусна най-лекия пътнически самолет до сега, който има плътно поръчки за следващите няколко десетилетия и още много. Добре, че бяха санкциите да ги научат, че могат и сами.