42

Хамлет

преди 6 години

Само този плешив инвалид ни оставаше. Боже пази България!

41

Ami

преди 6 години

Слави, щом политиката е мръс'на работа, аз те питам? Какво търсиш, че да се навираш между шамарите? Или изгодата е голяма. Мръ'сна, мръ'сна но изглежда всеки иска да се навре в политиката и да ла'па. Хората вече на никого не вярват. И ти ще бъдеш същия, когато се докопаш до кокала. Хайде остани си със здраве и не си муши главата, където неможе да ти мине пръстчето. Стига заблуждава аудиторията си!

40

iii

преди 6 години

В "Стършел" има страхотна карикатура - жури на кастинга ще са Гацо Бацов и други подобни ***.

39

Унуфри

преди 6 години

Политически проект оглавен от Трифонов е нелепа идея. Но забележете, как шубето е голям страх и иначе непримиримите *** на казионните политици се обедииха и дружно го замерят с опорни точки.Ами ако някой наистина свестен и честен човек реши да поведе хората срещу политическата мафия, тогава кво праим ?

38

Анонимен

преди 6 години

Политиците (без значение, кой ги издига) са средство на богатите да ви бъркат в джоба! :) Разбира се винаги има 0.000001% изключения. Те само потвърждават, че системата съществува, а докато състемата се поддържа и вие сте вътре в нея почти нищо не може да се направи. А що се отнася до Слави - той е смешен човек :)

37

Анонимен

преди 6 години

Патриотите огелпиха краищата, повече няма кой да излъжат, ся некой трябва да обере свободния вот. Иначе и Корни дебне за патриотарски вот!

36

Анонимен

преди 6 години

АМА ТОЙ ШОУ ЛИ ЩЕ ПРАВИ?И той ли ще прави кастинга или ще състави жури от Мацо и Иво?

35

Анонимен

преди 6 години

Всеки сам ли си подава сивито или може да пращаме и на други? Ако може ще изпратя такива на кварталните ***, та да не мърсят средата ни.

34

Гост

преди 6 години

Това да не е новият формат на Славчо?

33

селски идиот

преди 6 години

Аз вече си подадох сивито на наш Славчо. От утре съм съм мининистър, от вдруги ден започвам далаверите.

32

Баречката

преди 6 години

Подал съм документи вече.Жена ми е номер 2.

31

Анонимен

преди 6 години

славчо като земе властта, ше пусне Стела да играе мощен кючек пред парламента, качена на кючекчийски дансинг висока в средата на площада, може и качена на паметника на цар Освободител. Така ще се отбележи преломният момент, в който простият народ е по - голям по численост от разумния.Призовавам всеки гласоподавател за плешивия киртак да се изнизва към терминал 1 и да ходи да мие чинии някъде по света. Нямате място тук!

30

Think

преди 6 години

Очаквайте записите на кастинга в шоуто, а одобрените кандидати гледайте пряко.Там сте важни и вие зрителите, като подкрепите вашия любимец със СМС...

29

Анонимен

преди 6 години

Професионалис съм. И не мога да си позволя унижението Слави да оценява качествата ми!

28

барек марешков

преди 6 години

До дси Диловсин за партньор или направо към журито. по кое тиви ще излъчват новото риалити за таланти да пращаме есемеси.жена избраха ли му, или и нея с кастинг ще я подбират за календара.

27

Анонимен

преди 6 години

и тоя мн. насериозно се взе... Славчо, в огледалото Бонапарт ли виждаш? Ако е така, препоръчвам д-р Петров, 2-ра градска, кабинет 206...

26

Името

преди 6 години

Напред ЧАЛГАРИЯ

25

Анонимен

преди 6 години

за славуцата ше гласува цялата гмеж, която работи като черноработник в англия, испания, франция и прочие. Нормален човек няма да подкрепи този шут , доказала се политическа ***.

24

Анонимен

преди 6 години

Аз намирам за срамно някой да си изпраща биографията на този клоун.

23

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха, лузър. Новият Бареков. Къш.