219

КОМЕНТИРАЙТЕ,

преди 6 години

ПРОСТАЦИ : "Не защитаваме Пхенян, изтъкна Лавров" ДАЖЕ РУСИЯ НЕ СМЕЕ ДА КАЖЕ КРИВА ДУМА НА САЩ! ЛАЙТЕ СИ ТУК, А ЗА КОЛЕДА ЩЕ ИМАМЕ НА ТРАПЕЗАТА ПЕЧЕНО ЖЪЛТО СВИНСКО!

218

А бе

преди 6 години

До Adolf EichmannСтига с тия Калашници!В тоя автомат няма нищо особено,освен феноменалната му устойчивост на всякакви вредни фактори,които биха унищожили всяко друго оръжие за късо време.Накратко-мощно и надеждно оръжие като за прости хора,но със средна точност и доста подскачащо.Не става за меки китки,ама въобще.

217

Българин

преди 6 години

Ние българите сме най-свесния народ, но все ни идват продажни управници, затова сме зле. Требе да ни дойдат свестни управници да се оправиме, не са ни виновни САЩ и ЕС за мизерията в която живеем от 27 години, ами управниците ни са виновни.

216

Анонимен

преди 6 години

Края на 70те само 3 държави в света произвеждат mainframe компютри - САЩ, Япония и България. 80те години 40% от компютрите които се ползват в източния блок са произведени в България. Днес при американското партньорсто България произвежда само чистачи и *** за Запада.

215

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВ СЕВЕРНА КОРЕЯ ДЕЦАТА ИМ УМИРАТ ПО ТРУДОВИТЕ ЛАГЕРИ КЪДЕТО КУЧЕТАТА ГИ РАЗКЪСВАТ ОТ ГЛАД!!!! :D

214

ХААХА

преди 6 години

СМЕЛИЯТ КИМ В ОТГОВОР НА САМОЛЕТИТЕ ДО ГРАНИЦАТА МУ ... ОРГАНИЗИРАЛ МИТИНГ ХАХАХА КАТО ЕВРОПЕДАЛИТЕ СРЕЩУ ТЕРОРИЗМА ХАХАХА *** КОМУНИСТИТЕ ВИ СМОТАНИ

213

До 215

преди 6 години

Защото нашите управляващи са продажни!Съвсем спокойно можехме да спрем изпълнението на Европейското законодателство, докато ЕС не го изпълнява спрямо България и не въведе реципрочни визи за американците и европейците не можеха да кажат гък, след като и те не го изпълняват това същото законодателство.

212

Ким Че Гpуx

преди 6 години

Някой чepвeн чyгyн може ли да ми обясни защо всички комунисти все на Запад ги тегли?То не бяха нашите селяни, не беше Горби, не беше щерката на Пyтя, не беше внучката на Джугашвили, ами и самият Ким III що не ходи в КНР, ами в Швейцария?Няма по-големи лъжци от ***.

211

Анонимен

преди 6 години

КИМЧО ЩЕ ПОНАМАЧКА КИРЛИВИТЕ КРАВАРСКИ ВРАТЛЕТА!

210

ЕЙ

преди 6 години

*** РУСКИ! АВЕ КОЛКОТО СИ ИСКАТЕ МЕ УБЕЖДАВАЙТЕ, ШАНСОВЕТЕ НА КНДР СА 0! ТОВА Е РЕАЛНОСТТА! АЛКОХОЛНИЯТ ДЕЛИРИУМ Е НЕЩО ДРУГО...

209

Анонимен

преди 6 години

КРАВАРИТЕ КОЛКОТО И ДА ГИ БИЕШ - ВСЕ ИМ МАЛКО!

208

Анонимен

преди 6 години

НЕ ВСЕКИ АМЕРИКАНЕЦ Е КРАВАР, НО ВСЕКИ РУСНАК Е АЛКОХОЛИК!

207

Adolf Eichmann

преди 6 години

До 216. Янките са само временна държавица в исторята на човечеството, и както всичко други и те с времето си ще бъдат асимилирани и претопени. Аз не виждам янки да плюят в лицето на Българи в България. Последния път като се опитаха техните летци от базите да се правят на мъже ги пратихме на почивка в 5-звезден Пирогов..... и от тогава са тихи, мирни и като го погледнеш ти викат "сър" - роба си знае хехе :))

206

Русия не е САЩ

преди 6 години

Човечеството трябва да се радва, че руснаците не са гадняри като политиците на САЩ, те са си все още cмoтaняци и добряци. С тези военни ресурси, армия и ядрен потенциал, ако руснаците следваха циничната политика на американците, то щеше да бъде ад за другите. Руснаците можеше леко да хързулнат САЩ да започнат война в С. Корея и през това време да си решат украинските проблеми - така или иначе САЩ няма ресурси да се бие на няколко фронта срещу Китай и Русия заедно.

205

СЪО БЩЕНИЕ

преди 6 години

222 ЗА ДЕТЕТО В ЛОВЕЧ Е ФЕЙК, КОЙТО ВСЕКИ ДЕН ТОЯ *** КОПВА 1:1, АБСОЛЮТНА ДИВЕРСИЯ , ТИПИЧНО РУСКА!

204

изпуснах мача

преди 6 години

САМО БОЙ ПО *** КРАВАРСКИ МАНЕРКИ! ТЕ ОТ ДРУГО НЕ РАЗБИРАТ!

203

Анонимен

преди 6 години

САЩ ни донесоха деморакция, тоалетна хартия, банани и компютри, преди 89та г. в България нямаше тоалетна хартия, банани и компютри, българите не бяха чували какво е това компютър.

202

Cowboy

преди 6 години

Всички руси п*чета да го смучат с водка ... В частност троловете ибрици за 20 лв

201

Комунизмът е пагубен

преди 6 години

Кажете ми една страна в света където комунисти управляват и народът да е добре. Например Венецуела е най-богатата държава на петрол , а народа гладен , няма ток , няма вода и т.н. В другата комунистическа държава Куба средната месечна заплата е около 20 долара. Това е голямото постижение след повече от 60 години социализъм. Да не говорим за мизерията в Северна Корея. Затова хората по-цял свят бягат от социализма, заради беднотията и масовата тъпотия. Прости, фанатизирани и необразовани хора не могат и не трябва да управляват .

200

ДО 271

преди 6 години

КВО Е ТВА КРАВАРИЯ? НЕ ТИ ЗНАЕМЕ В ГЛАВАТА ТИ КОЙ ОТ ДВАМА ВИ ГОВОРИ! ВАЖНО Е ЗА ДИАГНОЗАТА ТИ! И СТИГА С ТИЯ ЛОЗУНГИ КОМУНИСТКИ - ТОЯ ЩЕ БЪДЕ ЗАЛИЧЕН, ОНЯ... ПОВТАРЯТЕ КАТ АЛТЕРНИ, НАКРАЯ СССР ГО ЗАЛИЧИХА...