41

Анонимен

преди 6 години

ПРИ ТОВА ОТБЕЛЕЖЕТЕ, ЧЕ СЕГА СЕ ИЗСТРЕЛВАТ САМО РАКЕТИТЕ - НОСИТЕЛИ БЕЗ ЯДРЕНИТЕ ЗАРЯДИ.

40

Анонимен

преди 6 години

До ссдд,и ти не си много наясно като гледам. Тези ракети достигат космоса, там набират огромна скорост и биват насочени към целта, след което вече е почти невъзможно да бъдат прихванати.

39

Анонимен

преди 6 години

Сложна е разбира се. Но ако системата е така подредена, че при всяко съприкосновение с някаква преграда (от ПРО например) да става и ядрена експлозия, нещата стават по-прости.

38

Анонимен

преди 6 години

До 33Ако удариш ракета заредена с ядрена бойна глава във въздуха,най-вероятно няма да има ядрена експлозия ,а само обикновенна ,понеже системата ,няма да може да се задейства.Сложна работа е .

37

ссдд

преди 6 години

До Рок енд ролРакетите не са свалени досега поради 3 причини.1.СК се следи 24/7 от САЩ и в момента в който се изтреля ракета ,се знае на къде отива ,следователно нито една ракета досега не е била опасност за който и да било и затова не са свалени.2.Ако се свали ракета на СК,това може да се счита като провокация към Ким.3.Няма смисъл да се сваля и САЩ да си издадат системите ,пред СК,Китай и Русия,при положение,че ракетите не са опасност.Така,че не коментирай,неща които не са ти ясни.

36

ЧУК

преди 6 години

Със звездичките по-долу е обозначен инструментът, с който ковачите удрят върху наковалнята.

35

Анонимен

преди 6 години

Каквото и да стане, ние няма да бъдем ***, а наковалнята.

34

Анонимен

преди 6 години

Трагедията на Тръмп е, че той е зависим от много места.От Конгреса, от Сената, от банките (евреите). Всеки квартален съдия може да му отмени указите.Докато КИМ е едноличен господар, той решава и никой не може да му се бърка в работата. Това е предимството на диктаторите.

33

Анонимен

преди 6 години

Ха ха тройната защита на американците не свали нито една севернокорейска ракета!

32

Анонимен

преди 6 години

САЩ МОЖЕ И ДА РАЗПОЛАГАТ С РАЗНИ СИСТЕМИ ЗА ПРО, НО ПРЕДСТАВЕТЕ СИ СЛЕДНИЯ ВАРИАНТ:КИМ ИЗСТРЕЛВА РАКЕТА С ЯДРЕНИ БОЙНИ ГЛАВИ ИЛИ С ВОДОРОДНА БОМБА.ТРЪМП Я ПРЕСРЕЩА С НЕГОВОТО ПРО И Я УНИЩОЖАВА. НО ЗАЕДНО С ТОВА СЕ ВЗРИВЯВАТ ЯДРЕНИТЕ БОЙНИ ГЛАВИ ИЛИ ВОДОРОДНАТА БОМБА.ПИТА СЕ В ЗАДАЧАТА НАКЪДЕ ЩЕ ТРЪГНЕ ОГРОМНИЯТ РАДИОАКТИВЕН ОБЛАК?Щото неминуемо ще има такъв.

31

Анонимен

преди 6 години

Хо - Хо - Хо! Трум отново *** от безсилие! Музика за моите уши, да слушам краварите как вият от безсилие. Ким направи за смях САЩ.

30

Рок енд рол

преди 6 години

"Американците разполагат с THAAD, MIM-104 Patriot и Aegis, тройна защита, това в момента са най-модерните и съвършени системи за ПРО в света. Освен това разполагат и с NORAD. Още докато Кимчо изстреля ракетите си американците ще знаят вече че летят към тях и ще могат да реагират. " Учудва ме това, че не свалиха досега изстреляните от Ким ракети!? Не искат, не могат!?

29

Анонимен

преди 6 години

Бай Дончо,остави този хвали пръцко да си говори!Не му обръщайте внимание,той това цели!Готви томахавките и го чакай!

28

"-"

преди 6 години

Тръмп отвърна на Ким Чен Ун: Той е луд човек!________Щото разби американския стериотип, че всички трябва да треперят пред САЩ и да изпълняват строго "препоръките им" щото в противен случай.....А, Северо-Корейското "Кроасанче", не само че не се уплаши, ами им показа среден пръст и ги прати да вървят на май---на---та им!))))))))

27

ПИЧ

преди 6 години

Този германско - шотландски американец все повече ни харесва ! Тръмн е като Рейгън - защитник на свободният свят !

26

Гюнтер

преди 6 години

Дадаа...а ти си единица за нормалност...кравар откачен!

25

:)

преди 6 години

Американците разполагат с THAAD, MIM-104 Patriot и Aegis, тройна защита, това в момента са най-модерните и съвършени системи за ПРО в света. Освен това разполагат и с NORAD. Още докато Кимчо изстреля ракетите си американците ще знаят вече че летят към тях и ще могат да реагират. Трябва да си много *** и неграмотен за да си мислиш, че С.Корея може да застраши САЩ по какъвто и да е начин. Единствената достижима цел на С.Корея е Ю.Корея, северокорейците нямат капацитета дори Япония да ударят...

24

Анонимен

преди 6 години

Двама луди са предостатъчно! Лошото е, че и избирателите им не са в ред! Онзи отгоре сигурно съжалява, че ни е създал ...

23

Анонимен

преди 6 години

Той и Мадуро му се плези и му показва среден пръст, че е на 1000 километра, че к`во остава за Ким, който е на 10000.На майму.на го направиха тръмпела

22

Анонимен

преди 6 години

Аз не сьм луд аз сьм откачен.