14

Членска карта №7

преди 6 години

До 26Този твой хумор го пробутваш за кой ли път и все неразбран оставаш, писах ти плюс!

13

Re: Въпрос

преди 6 години

Е КАК, 21 американска дивизия ни освободи от турско, а най-големият враг на БГ са Русия и народът на Папуа и Нова Гвинея.То като се замисля не е било робство, аъ присъствие - демек пили сме си кайвето под асмата и Мусалла сме решили да е с по-кореняшко, така да се каже погвинейчино име.Даже кат са замислЪ, народът на Папуа ни е поробил, а Левски и Ботев си дадоха живота срещу гаднити папуанци. Не ги е срам тиа папунци и гвинейци.Хи,Предателопитеци, и чалмопитеци, и всякви питеци...

12

Въпрос

преди 6 години

Нека Рублопитеците да обяснят как така рассийката ни освободила и как така ставаме независима държава цели 30 години по- късно?!

11

Анонимен

преди 6 години

А от тогавашния ЕС наложиха ли ни санкции след като България обяви независимост, или тогава не е имало ЕС?

10

За 16

преди 6 години

Абе тъпчо, откога политиците дават заплати?!Де се въдите таквиз ***?!Че и интернет имате....

9

Българин

преди 6 години

Абе аз съм казал бе, ние българите сме най-свесния народ, ама все ни идват продажни политици, требе да ни дойдат едни стабилни яки политици, родолюбци които да мислят за България и за народа да ни дават големи заплати, но все ни идват кофти политици, иначе ние българите сме свесни, проблемът е, че ни идват продажни политици, това съм го казал отдавн аз!

8

Българин европеец

преди 6 години

По добре да сме мулти-етническа държава на втора скорост в ЕС и да работим чистачи на запада за 1000 евро заплата отколкото да мизерстваме като руснаци за 86 евро средна заплата. Щом са ни сложили да сме мулти-етнически на втора скорост значи така трябва, такъв е животът, в Брюксел знаят най-добре какво е нужно за България и се опитват да ни помогнат, защото членството ни в ЕС е най-прекрасното нещо което някога се се е случвало на България.

7

Анонимен

преди 6 години

те българските политици не ги носят щъркели .снася си ги майката българия .и 99% от българите са си продажни . абе азиатски бежанци от преди 13 века

6

тъжен факт

преди 6 години

В момента не сме нито горда нация нито равноправна държава.

5

Анонимен

преди 6 години

Офф... я моля ви се, от високопарни приказки няма никаква полза, държавата всички си я знаем, че не върви на добре!

4

Анонимен

преди 6 години

На гол тумбак чифте пищови.

3

Анонимен

преди 6 години

Европейци на втора скорост, независимост второ качество.

2

Анонимен

преди 6 години

Евроатлантическа България - васална държава с полуколониален статут!

1

Анонимен

преди 6 години

Абе БГ-то никога не е била и няма да бъде независимо общество.Тук си руска имперска губерния за винаги .Аре бегайте да цункате император путинчо където трябва .