126

Анонимен

преди 6 години

Ние българските комунисти - русофили, обичаме Ким и Путин ... и бахур обичаме, и обрязан чеченски буй обичаме щом е по заповед на Другаря Путин !След 70 години съветска пропаганда, Ние българските, селски комунисти сме като зомбита.Готови сме да прегърнем всеки диктатор и всяко зверство, щом Mосква ни нарежда така.Ако по някакво чудо демокрацията утре дойде и до Москва ... е тогава ... и ние българските комунисти ще станем най-големи демократи!

125

Анонимен

преди 6 години

Бай Дончо си намери майстора.Що си така нaсран, бе фашисте? Аре нападни дръпнатия и да видиш какво ще ти се случи. Много добре знаеш, че Ким Чен не ти е Садам, Кадафи или Милошевич.

124

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 140"Пенсионерите в Северна Корея не ровят в кофите за огризки от храна."И да ровят нищо няма да намерят защото няма и огризки, затова ровят за корени. Дори се съмнявам че в СК има пенсионери най-вероятно работят в кооператива за славата на вожда докато умрат.

123

Анонимен

преди 6 години

След 70 години съветска пропаганда, Ние българските, селски комунисти сме като зомбита. готови сме да прегърнем всеки диктатор и всяко зверство щом Mосква ни нарежда така.Ако по някакво чудо демокрацията утре дойде и до Москва ... е тогава ... и ние българските комунисти ще станем най-големи демократи.

122

Анонимен

преди 6 години

Гладните северно корейци живеят в землянки, спят на клони, от глад ровят в земята за корени о треви и разработват космически технологии и електроника с които дори Германия не разполага.

121

Генерала

преди 6 години

Браво Ким! Ти се научи как се бахтът чуждите магарета,когато дойдат на нашата кладня! Браво! Ние сме с теб и работим за теб!

120

Анонимен

преди 6 години

Пенсионерите в Северна Корея не ровят в кофите за огризки от храна.

119

Анонимен

преди 6 години

Целта на това кюфте е просто да си гарантира разточителния лукс за него и приближените му. 20 милиона гладни работят за да може този да харчи по 600 милиона долара на година за лични самолети, мерцедеси и бутилки френско шампанско по 3 хиляди. Самият той е израстнал в Швейцария и всички деца на висшата номенклатура ги пращат там, правете си сметката.

118

Краварофил

преди 6 години

мууууу, мууууууу, мууууууууу

117

Анонимен

преди 6 години

Ние българските комунисти - русофили, обичаме Ким и Путин ... и бахур обичаме, и обрязан чеченски буй обичаме щом е по заповед на Другаря Путин !

116

Анонимен

преди 6 години

Ако имаха и капка достоинство, тези двамата щяха да се изправят един срещу друг, да се сбият та да видим кой е по-силен. До кога светът ще страда заради болното его на непораснали деца?

115

Анонимен

преди 6 години

кимчо е трябвало още да дооформи причесчицата си така, че двете "рогца" по-добреда се виждат.:)))швейцарски възпитанико, добре си подавате топката с тромпета (партията е добра и придобива гамбитни очертания), ама не ти ли е поне малко от малко неудобно- да си толкова дебел и направо затлъстял, на фона на "скелетите" около теб - започвайки от най-приближените и стигайки до скелетите на хората от народа, които даже не си и дават сметка за това!

114

Анонимен

преди 6 години

Тия двамата не могат да се разберат, ами Мелания (или Иванка) да се обади на г-жа Ким и да оправят нещата.

113

Анонимен

преди 6 години

А за САЩ трябнва ли виза? Нали сме евроатлатнически партньори, или?

112

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 125За какво ти е виза за САЩ? Ти по-добре си осигури виза за Раша.

111

Анонимен

преди 6 години

Къде е госпожа Меркел да направи строга забележка на Ким Чен Ун да не заплашва САЩ, каквато направи на Тръмп който заплашвал Северна Корея?

110

Анонимен

преди 6 години

Ние българските комунисти - русофили, обичаме Ким и Путин ... и бахур обичаме !

109

Анонимен

преди 6 години

В помощите за бежанците в ЕС е включено перо за платени сексуални услуги - сексът е естествена човешка протребност и цивилизования запад се грижи финансово хората да си задаволяват потребностите, а българсктие жрици в ЕС като най-евтини се грижат физически да задоволяват мераците на бежанците, а с парите които изкрарвят издържат децата си и безработните си мъже в евроатлантическа България.

108

Анонимен

преди 6 години

Впрочем, какво става с визите за САЩ, можем ли вече свободно да пътуваме при нашите партньори от НАТО?

107

Анонимен

преди 6 години

Не съм чул някой българин да мизерства на Запад.Пак фалшиви новини от решетниковчетата. Платени кремълски драскачи!