26

Анонимен

преди 6 години

какви европейци сме ние - сладоледа не казахме кой е отровен, оставихме го децата ни да го ядат- комунисти-комсомолци, той боко само това знае и полицайчетата му

25

Анонимен

преди 6 години

Бойко се прави на мъж, но не е - страхливец, а този ястреб пише, за да отече тук истинския дебат, пак ще си пишем - с теб и без теб

24

Анонимен

преди 6 години

За всеки бежанец ли трябва да се прави 3 месечен обществен дебат ?Турците си избраха Ердоган... да си го търпят.Не може заради 2-3 човека да страда цяла България!Да се оправят у тях си.Ние да не се правим на най-великите демократи, защото не сме.

23

Анонимен

преди 6 години

Чиффутския съюз ЕС не иска политици като Ердоган защото той изгони алчните еврейски банкери които грабят народа

22

Ястреб Османлията

преди 6 години

Искаме пълни села и градове! Мултикултурализма може да ни го даде. Оставете хората да се смесват и да напълнят селата с млади хора, жени и деца! Нещем повече пустеещи села с по 100 пенсионера, исаме жени и деца!!! Турците не щат да се възпроизвеждат, само знаят да мрънкят и да бягат вместо да се борят за държавата и селата си. Затова ни трябват други хора които да се плодят, да създават семейства с много деца и благоденстващи села!

21

Ястреб Османлията

преди 6 години

Селата ни имат нужда от деца и млади хора, а не бегълци-предатели. Да взимаме бежанци и да ги заселваме по турските села за да си оправим демографията. Имаме нужда от хора, от свежа кръв! Турците нещат деца и бягат. Турция има нужда от свежа работна ръка, от села пълни с жени и деца от нови хора, а не като сегашните които само бягат и нещат да се възпроизвеждат. По-добре нови хора които да градят семейства, отколкото празни и умиращи села.

20

Ястреб Османлията

преди 6 години

Етническите турци сме под 50 милиона. Затова ни трябват бежанци - да се смесват с турците. Искаме пълни села с деца и жени, а не пустеещи като сега. Щом турците не искат да се размножават и се отказват от Турция и бягат в чужбина вместо да се борят за държавата си тук, нека да дойдат хора които да се плодят и да заселят опразнената провинция превърната в пустош... искаме бежанци! Искаме жени и деца и села пълни с хора!

19

Анонимен

преди 6 години

Суджук Паша пак се дупи на Ердоган, а тука се прави на джандар-сурат!

18

Анонимен

преди 6 години

Дааа политиката на ЕС е слаба и просещаТурция.Затова е този вой.С всички средства се подкрепят разрушителните сили ПКК ,гюленисти.Путин и той първия път се хвана за самолета,но втория път с убития дипломат-погледна от къде идва злото.

17

Ястреб Османлията

преди 6 години

Искаме села пълни с деца, с жени, с хора! Турците се отказват от Турция, бягат и не се размножават. Затова трябва да се мислят алтернативи. Нека идват хора от цял свят тук и да се плодят и турската провинция, превърната в пустош, отново да стане пълна с хора! ВСИЧКИ ХОРА СЪС СЕМЕЙСТВА ТЪРСЕЩИ ПОМОЩ и искащи да се плодят и да живеят спокойно и да работят в провинцията са добре дошли в Турция! Нещем псевдомъже, бягащи от Турция, искаме села пълни със семейства и млади хора!

16

AllOttomansAreFags

преди 6 години

Срамуваме се, че Ердоган ни е президент!

15

Атака

преди 6 години

А мене най добре ме таковат в Анадола

14

OTOMAN LEGACY

преди 6 години

EU ne uvajava Bulgariya..primeri mnogo..Schengen...zabranata za rabota na bulgarite v EU..produlji do 2014..Drugite narodi ne nyama tretirani po tozi unizitelen nachin!..Licemerna EU..lobistki union ot mazni i alchni gospoda!..Turciya e nash sused..a suseda e nujen!

13

Анонимен

преди 6 години

Страх, майка, страх... Доган е непредвидим и не му пука нито от ЕС, нито от НАТО, затова му правим мили очи. Страх лозе пази, ако реши за него ще сме просто един залък. Докъде се докарахме, резил!

12

Борислав Георгиев

преди 6 години

Ех дано да даде видов ден, да ни връщат и нашите бивши оправници и еничари ,че да се разправяме стях. бойковисти, станишеивисти, костовиси и всякакви ***.....исти. Тогава ще тъсят права.

11

Анонимен

преди 6 години

Страхливия, изпростял, объркан, остарял и съвсем предал България, известен като Суджук паша, ликвидира тези хора като губе предал в лапите на един доказан вече и???диот!!! Това е да осъдиш на смърт човешки същества които искат да живеят свободно. Харесвате ли още Суджук ефенди, и има ли някой да не е разбрал, че това е един страхливец и подлец, гледащ само едно, да стои на власт докато започне да се напикава на премиерското кресло.

10

Анонимен

преди 6 години

България не подкрепя развъдника на терористи ЕС и за това връща убииците там където трябва.

9

До 3

преди 6 години

Пръв приятел на Ердухан е ... Волва Путинска

8

Пример

преди 6 години

Дайте ми пример, в който нашата държава не си е подложила задните части пред някого за последните 25 години.

7

Не народ, а мърша

преди 6 години

Административния съд не съд, не само за турцте. ПРЕКЛОНЕНА ГЛАВИЧКА САБЯ НЕ Я СЕЧЕ И РАКЕТИТЕ БЯГАТ ОТ НЕЯ