129

до 129

преди 6 години

До До 103Леко бре, чичко Снагов, ще ти падне ченето:)) И като нямаме граница с Русия що всеки ден вдигаме самолети да прехващат руските?

128

Анонимен

преди 6 години

"Не са втора ръка има и нови" , казва ББ. Но не уточнява , че искаха да ни пробутат втора ръка Ф-16, които утре трябваше да ги приземим и да ги нарежем на скраб. Целта е е да угодим на САЩ и на малките деца им стана ясно. защо американците не ни предложат нови самолети на същата цена на Грипените , а стари с изтекла годност!!! Така , че когато се обясняваш много миреше на лобизъм.

127

Анонимен

преди 6 години

ВАШАТА БЕЗКРАЙНА ЛАКОМИЯ НА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ДОВЕДЕ НАРОДА ДО КРАЙНА СИРОМАШИЯ ! ГОСПОД ДА ВИ СЪДИ !ЧУДЯ СЕ КОГАТО ПИЛЕЕГЕ НАРОДНАТА ПАРА ЗА ЛЮБОВНИЦИ И ХОБИТА ДАЛИ НЯКОГА СЕ СЕЩАТЕ ,ЧЕ ТЕЗИ НА КОИТО ИМ СМЪКВАТЕ КОЖИТЕ ГЛАДУВАТ,САМОУБИВАТ СЕ И ВИ ПРОКЛИНАТ ?

126

do 132

преди 6 години

До До 125Та на какви самолети минава НАТО след 4 г????:))

125

Анонимен

преди 6 години

Защо са ни толкова скъпи изтребители, ракети със среден радиус на действие ни трябват. Кого ще нападаме с тези самолети? Едно добра ПВО и ще ни бъде много по-евтина. Както си имахме ракети ди беше ОК. Турция си траеше и не се дървеше. Милиарди за самолети, луда работа!!!

124

Анонимен

преди 6 години

ВИДЯХМЕ ТЕ БОЙКО...8 ГОДИНИ ХВАЛБИ И ОБЕЩАНИЯ А НАРОДА ЗАТЪВА ВСЕКИ БОЖИ ДЕН....НАПРАВО БЪЛГАРИЯ Е ЗА ОПЛАКВАНЕ ,А ТИ НЕ СПИРАШ ДА СЕ ХВАЛИШ....ЗАЩО БЪЛГАРИЯ ОБЕЗЛЮДЯВА И ТУК ОСТАНАХА САМО ПЕНСИОНЕРИ И РОМИ ? ДАЛИ ЗАЩОТО ТИ ЗА 8 ГОДИНИ НАПРАВИ ЧУДЕСА ? НАГЛОСТТА И ЛАКОМИЯТА НА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ Е БЕЗКРАЙНА ! СРАМОТА !

123

Анонимен

преди 6 години

На задниците си *** нямаме,самолети ще купуваме?

122

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 127ПреЦедентът беше преди Радев да встъпи в длъжност. Просто на Бибитко не муе суперудобно, че има някой, който гласно се противопоставя на идиoтиятa Му, както и на пaсминaта ГЕРБ

121

PILOT

преди 6 години

Този вече прекали !!!Оставка !!!

120

а

преди 6 години

Как Президент на всички ?ББ не помни ли, че Плевнелиев заявяваше постоянно, че е президент на ГЕРБ ?

119

До 125

преди 6 години

F 16 - BEST OF THE BEAST!!!Затова НАТО има план до 4 години да престане да експлоатира тези ръждиви тенекии.Да не забравяме, че ни набутват и N-та ръка от тези ***.Тоест това е най-доброто, ако ще купуваме въздушни мишени за нашата военна авиация.

118

До 127

преди 6 години

Е, кой "върти държвата"?!? Американското посолство, новия Уорлик или какъвто клоун са сложили да управлява нашите управници, като домашна прислуга.Освен това големият приятел на Турция - Бойко Борисов.

117

Анонимен

преди 6 години

Старшината в казармата беше по-умен от този чичка.

116

Анонимен

преди 6 години

Румен паВеТо, както е по известен прецедента, може да си мяУчи колкото си иска !!! Порязаха му ветото, лишиха го от комисион общо взето си го държат там в ниСкото където му е мястото. Няма спор кой върти държавата.

115

Джо

преди 6 години

Грипен са най-добрия възможен избор за Бя но явно има едни комисионни за усвояване

114

Един от наглите

преди 6 години

Много лошо гледа тоя... ама виж на Пеевски не смее да отправя такъв поглед! Ми как ще смее кат оня го държи за топките. Имат му цялото досие,какви ги е вършил преди и сега.

113

Анонимен

преди 6 години

Приберете го този, където му е мястото, че при всяко отваряне на устата си бълва глупост след глупост... Лудници и затвори чакат от години като гледат досието му и на тези на съпартийците му!

112

Анонимен

преди 6 години

Гюнтер е прав, този Олиго до какви ли дълбочини на мисълта Му ще ни докара? За тотален резил и подигравки сме не само в ЕС, по цял свят и то основно заради него и Цецо Цървуланов. Бай Тошо беше недоучен но хитрец, даваше мигач наляво, караше направо. От всичко гледаше за българина. Този сдрусан човечец, изтрещял, преуморен, защото иска всичко сам а няма интелект и доверие, заобиколен от слуги - верни но прости, заби България в нищото. Бай *** на 21 век, май така, а?

111

9689

преди 6 години

Дето мутра ама и *** ***.

110

Анонимен

преди 6 години

До 20 атомни бомбиЗа какво са ни самолети?на вас ви трябва по една лопата в челото и да ви заравят в най-близката канавка.