106

Тревопас

преди 6 години

Между 70 и 90лв. струва един видеорегистратор от евтините и между 20 и 30лв. микроSD карта за него, аз даже си ги взех и двете безплатно с точки от смарткартата на Шeл. Не е скъпо господа и дами, за 100тина лева се оборудвате и наглеците все по-често ще са в новините, а и ще имате доказателства при пътен инцидент.Купувайте братя, не чакайте!!!

105

до 106 от Смел Битка

преди 6 години

Гледам,че и под мен са се разписали фантазьори, не може ли и аз?

104

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен101До аз-ътмнооооого ще ми е кеф пък точно на такъв като теб да налетя ,ама нямаш се на идея какво те чака и как ще те вържа на фльонг---*** да издоиш кравата мъ.ршо, че *** я сецна кръста. После ела пак -*** си измий г..за , че миришеш от километри на село.

103

Анонимен

преди 6 години

До Смел БиткаджияАре пробвай се като писател на къс разказ ,ама смени стила и по- малко лъжи , че и кокошките на село няма да ти повярват!

102

до 101 до аз-ът

преди 6 години

Ше се гърчиш като настъпан червей, жено, казвай кога и къде да те пронижа фатално отзад!

101

Софийски Кореняк

преди 6 години

Писна ми от агресията и напрежението. Излизам да бия ***, които напъплиха по китна София!

100

Анонимен

преди 6 години

Не харесвате полицаи, а 15 поредни избора баш полицаите на държавата печелят и управляват. Кой гласува за тях да се чуди човек!!!

99

Дориан

преди 6 години

Да, имам: тероризъм по дефиниция е незаконното използване на заплашване, рекет и физическо насилие над цивилни лица. В случая се предполага, че иде реч за полицай. И тъй като за тази служба има специални изисквания за морал и безупречно чисто криминално досие, съответно и наказанията при криминален акт извършен от полицай се изисква да са с повишена строгост и афект. Най-вече заради неоправданото високо обществено доверие, както и с превантивна и възпитателна цел.

98

Анонимен

преди 6 години

До аз-ътмнооооого ще ми е кеф пък точно на такъв като теб да налетя ,ама нямаш се на идея какво те чака и как ще те вържа на фльонга

97

Смел Биткаджия

преди 6 години

Един така извади патлак да ме репсектира, избухах му метална звезда в окото директно. Оня почна да се гърчи, оттам шутове и ритници до откат, молеше се за живота си пред изтинския мъж, истинския биткаджия, водилмножество сражения в Близкия Изток с врага!Нямам милост към никого и нищо! Светката ли ми, засичате ли ми, ви правим на кьотек безпощадно! Не си играйте с огъня, че ще стане страшно!

96

Един от Северозапада

преди 6 години

В такива случаи, а и много други, за да има равновесие , оръжие трябва да имат и обикновените хора. Да видим, толкова ли нагъл щеше да е тогава? Съмнявам се, обаче, да е полицай.Ако беше тръгнал по работа-една синя лампа отгоре на колата му дава предимство навсякъде.Ако е тръгнал тайно, по задачи, браво, много тайно си е свършил работата.Мирише ми по-скоро на комплексар с газов пищов на кръста, носещ го, защото знае, че има защо да го "отнесе" някой ден, не вярвам че това му шофиране е инцидент

95

Анонимен

преди 6 години

Еееее той на времето Сидеров пука ,като сватбарин по магистралата и какво стана -нищо !Днес е коалиционен партньор на Боко ,когото на времето наричаше с разни епитети по мегафона на площадите ....и въпреки това си гласувате за него за да си цица субсидийката и да ви се надсмива от парламента на акъла ви ...но нееееее някво ченге ,ако изобщо този е такъв ви е най -големия проблем !?

94

Анонимен

преди 6 години

Преди години в старопланинските проходи един военен спрял с жигулката, жена му до него и в един момент хоп 3 бабаити на прозорчетата, ножа във врата и дай колкото и кавото имаш в чантата. Иначе - жената! Оня съобразил - Нямам пари, вземайте жентата! Тя се дърпа, но те я мъкнат и той я бута навън ..Тоя който го варди гледа как ще я напърчат, изпуска го от контрол, нашият един изстрел в рамото, слиза и като метнал и другите - всички на съд с простреляни крайници!

93

до аз-ът от ножар

преди 6 години

Мачкай ***, батьо! Бой до дупка, мамка им ***!

92

Рашко

преди 6 години

Това е долна инсинуация - служителите на полиция, армия, НСО, ДАНС и всички други силови структури на държавна издръжка, НИКОГА не нарушават правилата за движение! Ако не вярвате, поинтересувайте се, колко такива служители имат наложени санкции за неспазване Правилника за прилагане на ЗДП! Нула!

91

Анонимен

преди 6 години

Сега ще се окаже, че не е полицай .... а от НСО.

90

аз-ът

преди 6 години

Да продължа...До всички цър.вулчета-бабаитчета дето защитават полицая... Аз съм 80 кила и такива като вас са ми яли ритниците в устата. Но заради килограмите избирам и понякога хладнокръвно отстъпвам. Имам приятели обаче дето от пистолет и нож страх нямат. И съвсем сериозно говоря -този щеше пистолета хирург да му го вади от там де слънце не огрява. Миришат ви краката за София, аре марп на село при майка ви.

89

Анонимен

преди 6 години

полицай - вади нож, застрашава живот. Какви заплати искат тия, всички да се махат! Нтито хващат престъпници, само ги защитават, не ни трябват полицаи в бг, да закриват вътрешно министерство!

88

Анонимен

преди 6 години

Наскоро и аз се сблъсках с един шофьор-хулиган, който работи като полицай. Бързал явно за работа, но беше с личния си автомобил. Написах сигнал до шефа на полицията с препратка до министъра на вътрешните работи, в който обясних ситуацията и посочих номера на автомобила на полицая. След две седмици, сутрин рано ме навестиха въпросният полицай и неговият началник да ми се извиняват и да ми обясняват ситуацията. Наказани май нямаше, но явно имат практика да четат сигналите даже и полицаите.

87

До 76

преди 6 години

Чети бе!В колоната пред светофара, а не просто пред светофара - колоната няма как да я прескочиш.