12

Анонимен

преди 6 години

От раждането си до 1996 г. Станишев е гражданин на СССР!Едва след 30 г. възраст става бълбгарски гражданин.Зтаво и милее за истинската си родина - Съветска Русия, сега Путинова Русия!

11

Анонимен

преди 6 години

Русия=САЩ=имперски интереси на Балканите.Нищо друго.

10

Анонимен

преди 6 години

Властта винаги трябва да внимава във формулировките и позициите...това изглежда като зле прикрита заплаха: "да, вярно какво казвате, ама внимавайте в картинката"Това не значи, че в един или друг момент България и Русия няма да имат разминавания или сблъсъци за политически интереси..а това си е директно признание за фактическата заплаха. щом и станишев "между редовете" намеква, че "има нещо" има ли нужда повече от коментар

9

СатаНАТО™

преди 6 години

"Много българи няма как да забравят приноса на Русия за освобождението на България. Това не значи, че в един или друг момент България и Русия няма да имат разминавания или сблъсъци за политически интереси"---------------УМНО КАЗАНО!А сега да уточни, че "освобождението" е било преди 140 години, а след това *** е ни е навредила поне 100 пъти повече.

8

опетков

преди 6 години

До АнонименРусия винаги е била и все още е единствената сериозна заплаха за всички държави от Балканския п-в. Това е една империя, независимо от държавното си устройство, чиято цел е да завладява и руши. За какво освобождение говорим, след като нейна основна цел е била завладяване на проливите и установяване на руска "Задунайска" губерния по нашите земи. Лошото на българите е, че малко си знаят историята и то от официалната пропаганда на БКП.

7

чуй чуй

преди 6 години

Не знам колко е заплаха Русия за РъБъ, но такива като теб са по-опосни от терористите на ИД! Как се не накрадохте бе, а?

6

Анонимен

преди 6 години

Станишев спокоен-поокрадоха с Моника кавото можаха от България,купиха си шефството на ПЕС.Настаниха се да живеят в Швейцария.Осигуриха си старините и поколението до девето коляно и да Станишев е спокоен.

5

Анонимен

преди 6 години

Русофилите са най-голямата заплаха. Нанесли са повече вреди на България и са избили повече българи, отколкото орез двете световни войни. Русофилите са проклятието на България.

4

Ку-ку

преди 6 години

Кой беше този на снимката? На престъпник прилича!

3

Абе,Станишееев!

преди 6 години

Какво искаш да кажеш,че нещо не разбрах? Русия не е СЕРИОЗНА заплаха за България,ама все пак е заплаха. Така ли,бе?

2

Анонимен

преди 6 години

незнам какво трябва да стане, за да ни пуснат в Шенген и Еврозоната, докато мутрите са на власт очевидно няма да стане.

1

Анонимен

преди 6 години

Самата Русия,може и да не е голяма заплаха,но продажниците,които и служат,определено са доста сериозна заплаха за сигурноста ни!