118

до Радев

преди 6 години

Стига сте извъртали нещата. Като гласувате за Герб, гласувате за бойко - там сливането, идиализацията и култа към личността са явни. Слави иска точно обратното. Ще направи листа, ще му видим програмата и всеки ще си прецени. И един анонимник не може да каже на 3 милиона българи - вие сте нискоинтелигентни ако последвате Слави....3 милиона гласуваха на референдума, 2.5 казаха - да на повечето въпроси, 0 гласа бяха взети предвид. В парламента ли са най-интелигентни?!

117

asdf

преди 6 години

Що ми се струва , че някой иска да замени Байрека в Европарлямента ), и да прави смешки на лош английски...

116

АНТИ

преди 6 години

В "политиката" в Бг има крадени парички за всички по веригата.Вярвате ли, че КУКЛОВОДИТЕ ще изпуснат големите пари, заради Слави ?!Аз не съм наивник, и НЕ вярвам !

115

Радев

преди 6 години

У нас куцо,кьораво и сакато (като Дългия) напират към политиката ,нищо че са интелектуално немощни. Учудващо е защо се тиражира новина,която е определено неинтересна и безкрайно нелепа - Дългия прави партия,влизал в политиката,търсел нови политици....дрън-дрън ярина! Та дори едно яре може да види простотията на един ***! Интелигентният българин може само да смръщи лице като подуши вонята на един такъв придливец като Дългия.

114

чуй чуй

преди 6 години

Ще ги намериш Славчо, колкото и референдума ти пуснаха! Но пък за сметка на това на някои ще им докараш поне сърцелупане!

113

)))))))))))))

преди 6 години

Слави е представител на ромите) , на концертите половината от публиката му са ,,*** венци,, които здраво метат кючеци.

112

Анонимен

преди 6 години

Предпочитам Тони Стораро да събира съмишленици, той поне може да пее. Какъв глас има само...

111

Анонимен

преди 6 години

Аз отдавна съм го разбрал какво представлява това недоразумение. Имам и сведения от първа ръка как на едно благотворително мероприятие в полза на децата, само той Славчо, се е пазарил какъв хонорар ще получи. Този човек е лицемер и егоист. А на наивниците които още му вярват мога да пожелая само едно: моите съболезнования, *** мозъци такива!

110

А леко Бай

преди 6 години

Едно си баба знае...кой ви е казал,че Слави иска да сане политик.Иска само да смени политиците,но това е непосилна задача.Да измъкнеш кокъла от зъбите на бясно псе е мисия невъзможна.Дори да има способни и честни хора,готови да работят за страната,сегашните няма да ги допуснат.Никогиш.Трябва пак да чакаме световна революция или промяна в международното положение,за да се промени нещо.

109

Анонимен

преди 6 години

Честен човек , с идеали, работещ в полза родину , няма как да е известен и да поведе народа. Няма как да събере зад себе си съмишленици. Но Слави има заряда на ракета носител, с разликата, че не иска да е той избраният ( за разлика от Борисов). Решил е да си ползва известността за нещо. И браво на него. Искам да му видя избора, хората и програмата и ако преценя че заслужава , ще му дам гласа си. На Бойко, Корнелия и другите в парламента в момента по един шамар ако мога да им отвъртя, ама не мога

108

Анонимен

преди 6 години

изгледайте това клипче към статията.абе на този намръщен тип, с изцяло мутровидна френология ли ше поверите гласовете си ?винаги съм се чудел на много от интелигентните хора в бенда (и маестрото и някои от другите по назад)- какво правят при този деспот ?!

107

Калеко Алеко

преди 6 години

Само да уточня че звездичките в публикацията ми цензурираха думичката - ду.дук !

106

Герчо с тамбурата

преди 6 години

За разлика от другите народи,на които Бог още не е обърнал внимание,само от Българският народ направи избор за свое обкражение,като избра 31 българина,на които той даде прозвището,,Богоизбрани българи,, и им даде правото да бъдат негови съветници и да се месят в неговите земни човешки дела.Това не се забеляза от нашите управляваще-за съжаление и както виждам и Слави не ги забелязва.А тук е Божието,което липсва на нашите управляващи в този момент!

105

панализатор

преди 6 години

Аз не вярвам на г-н Трифонов.Този човек навремето когато беше предаването хъшове - което дори бе и забранено го излъчвах по кабелната си телевизия чрез касети съответно си плащах ме и авторските права. Държавните органи на скъсаха от проверки. После палачинката се обърна Слави започна в БиТиВи и нас ни забрави едно благодаря не каза.Така и в политиката защитава определени политически интереси защото някой си мислят че хората го гледат. Не съм му гледал предаване повече от над пет години КИЧ

104

мяу

преди 6 години

До БауБареков направи каквото може-разкри истината за продажните медии и сигнализира за имотите на честно забогателите в боконова и бокотиви.А,и направи трети син.

103

Анонимен

преди 6 години

Проблема е същия като с царя!Хората искат едно и очакват едно,а царя хвалеше Костов !Слави ще е същото,хората не искат мафията и мутрите ,но Слави ще облагодетелства точно тях!

102

Анонимен

преди 6 години

Я, бръснатата болонка се е научила да ползва комп! Това вече е новина!

101

до 102

преди 6 години

Абсолютно! Ама това означава освен 1 милион *** да храним и 1 милион социално слаби, трайни безработни без надежда да си намерят работа, бивши функционери и бюрократи.... Шансът ни е да се мине на електронна администрация и целия ИТ ресурс на държавата да се насочи натам

100

Бау

преди 6 години

До 101Май много бързо забрави за Бареков? Преди да стане политик си вадеше парите мнооого чесно като водещ. Какво стана после? Отговори си сам.

99

Анонимен

преди 6 години

Просто всички,работили на държавна работа трябва да се разкарат и местаа им да се заемат от хора на частния бизнес.Защото частникът се е сблъсквал с проблемите в държавата и знае какво трябва да се промени в нея.Докато държавният служител е заинтересован от тишина в залата,да си кюта спокойно и нищо не го интересува.