14

Герберастки павьор

преди 6 години

Чрез павета към дебели пачки каймета!

13

Анонимен

преди 6 години

Някой може ли да посочи някъде в Европа централен булевард с интензивно движение на автомобили, тролеи и трамваи, който да е с настилка от павета.

12

Анонимен

преди 6 години

Кухата самоковска лейка да ходи да си взема паветата от Дондуков и да ходи да си ги троши в грозната селската кратуна там откъдето е изпълзяла.

11

Живеещ наблизо

преди 6 години

Вярно е, че паветата придават друг вид и друг тип атмосфера на градската среда, но дори в Германия, която често даваме за пример, с павета са направени само пешеходни зони, алеи в паркове и площади, а не натоварени градски булеварди с интензивен трафик не само на хора и автомобили, ами и на трамваи. При такъв трафик и натоварване само пълен *** (разбирай кмета и свитата му от кухоглавци) може да избере настилка от павета за бул. "Дондуков".

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2Павето има предимство единствено при пешеходните алеи, защото изглежда красиво.Паветата нямат място на улици с натоварено движение.Ако паветата имаха някакво предимство пред асфалта, хоратя по света щяха да строят магистралите с павета.

9

Анонимен

преди 6 години

Тоя мошеник, дето не е чувал за дескриптивна геометрия, да не ми говори за пресичане на криви, щото според него Истанбул и Сан Франциско не трябва да имат улици въобще, хахаха

8

Ремонт на Ремонта

преди 6 години

Ремонтът на ремонта се очаква след 1-2 месеца. Парите няма да са много 100-200 000. После пак и така, докато на власт е мафията.

7

:)

преди 6 години

Комисионната е прибрана, лентата е прерязана, гербаджийската фирма е прибрала огромната печалба. Всичко друго са подробности. Гласувайте пак така и всичко ще е ОК.

6

Потърпевш

преди 6 години

Така се "бори безработицата" по Фандъковски - правиш безумен ремонт с настилка, която през месец ще трябва да се ремонтира, при това скъпо защото паветата изискват много повече труд за поддръжка или подмяна. Хората били искали павета - неземни глупости! За такъв вид ремонт е важно да се питат специалистите и да се вземат функционални, а не емоционални решения. Сегашното положение е по-лошо от предишното.

5

СВИКВАЙТЕ

преди 6 години

ТРАЙ НАРОДЕ,........НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ЦЕЛТА НЕ Е ДА СЕ СВЪРШИ КАЧЕСТВЕНО РАБОТА,...........ЦЕЛТА Е ДА СЕ ...ДЕЛНАТ ПАРИТЕ !!!!!!!!!!! ТАКА И ТАКА НА ГОДИНА ЩЕ ИМА ....РЕМОНТ НА ...РЕМОНТА , И ........НОВИ ПАРИ ЗА ...ДЕЛКАНЕ!!!!!!!!!!

4

Анонимен

преди 6 години

Фъндъкова подавай ОСТАВКА за НЕКОМПЕТЕНТНОСТ.

3

Анонимен

преди 6 години

няма проблем ! следващото лято - нов ремонт !

2

Анонимен

преди 6 години

единственият павьор у нас(със свидетелство) е един дядо от Шумен. От строителната камера колко пари заделиха за обучение на кадри, при положение че се знае предимствата на павето, което е не само в София! Има градчета, където няма много трафик, не са мръднали!

1

CrossFire

преди 6 години

21-ви век, център на столица, технология от преди 2000 години. ***.