455

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 495Ако Германия бе спечелила войната, друга песен щеше да пееш. Просто правителството направи своят избор, който от тогавана гледна точка, бе правилен.

454

Анонимен

преди 6 години

О не ! Купчина *** сeляни взеха властта, правеха се на велики, но не изкараха и 50 години ... и сега какво ? Положението е още по-зле отпреди 9ти.

453

черно, та черно...

преди 6 години

Така е . Всички шефове в герб са бивши бкп-ейци....

452

Анонимен

преди 6 години

А избитите преди Девети септемри ! Избитите малолетни деца ,изгорените къщи ,*** глави .?А обявената война срещу САЩ и Великобритания ,военните бази на Германия у нас .?.

451

Анонимен

преди 6 години

Тази мантра ли *** ,,центьра'' ви. След 1вата СВ Турция има договор свьрзан и с Босфора и сьседите. Куеис е Англия да командва на Турция.

450

М, да ...

преди 6 години

До АнонименЩом изповядват равнопоставеност , защо не ви раздадат парите си да сте равни ???????-------------------------Къде и кой изповядва равнопоставеност? Борисов и в частност Герб направиха България не по богата държава от колката я завариха, а по бедна! Самите те лино обаче се обогатиха, нарасна им благосъстоянието за сметка на страната и народа! Сборното богатство намаля благодарение на малоумието им,некадърността, ограниченото им егоистично мутренско (престъпно) "съзнание"!

449

Анонимен

преди 6 години

До дуро Сега нали не срелят по браздата . 1200 лева на ,,бежанец,, медицински осигуровки ,застраховки ,квартири ,мамбо ....правилегии...

448

Анонимен

преди 6 години

Селчовците, как копнеят да правят пак зимнина и да колят праСЕта :))) Да се купят един път на седмица, защото няма ток или вода. В кръвта им е . Не им се сърдете. Малко по малко вече си заминаха ...Не са много вече.

447

Анонимен

преди 6 години

Преди е било комунизъм нали с беизплатно здравеопазване и образование със силно икономика и силна армия, социално и физическа сигурност за личноста , престъпниците в затвора. Сега герберо комунизъм - плащаш за всичко, мутри, корупция, кражби. Кое по доброто?

446

Йово

преди 6 години

За ГЕРБ и Демократите наистина е най черната дата защото архивите говорят и то тези на бившият СССР, а именно. На 05.09.1944г. Чърчил пише телеграма до Сталин с молба съветските войски да не преминават на българска територия за сметка на това на 11.09. турски войски да навлязат в България като за тази услуга било договорено с Турция след войната да и се компенсира териториално от България. Естествено хиена като Й. Сталин не се хванал на въдицата. ЕХ ТЕЗИ ЛОШИ РАЗСЕКРЕТЕНИ СЪВЕТСКИ АРХИВИ!

445

Анонимен

преди 6 години

До 408 Ти на кой свят живееш бе ? Че то няма човек в червената власт , който Не е милионер ????Щом изповядват равнопоставеност , защо не ви раздадат парите си да сте равни ???????НА кого ги разправяш тези глупости , не знам....То тъжно чак.

444

Анонимен

преди 6 години

Тоя парад е също толкова грозен , колкото и прайда. Нежни мъже мятат знамена на чужди колониални държави. И какво показват с това ? Седяли гладни и глупави и накрая и ги честват :))) Смях яко.

443

Анонимен

преди 6 години

Не им вярвам на ГЕРБ. Една единствена думичка да изрекат - не им вярвам!!!

442

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 459 : Да и още ще ги посрещат от комунистическото летище София за Европейското председателство нали.

441

М, да ...

преди 6 години

До АнонименКомунистите само на думи са против богатите. Всъщност най-голямата мечта на комуниста е да стане богат. ...-----К`во? Комунистите са срещу бедността под каквата и да е било форма, докато десните поне в БГ считат че бедността е нещо нормално и е по волята (свободната, лична ) на всеки индивид - хората желаели да са бедни, което е аругантно и просташко! п.Няма нормален който да иска да е беден, освен нашите БГ "демократи" и измислени капиталист Пробл. е в ограничените ресурси

440

Миял

преди 6 години

До Анонимен--471;Абе казвал ли ти е някой колко си ГЛУПАВ?След като откраднахте земята на селяните и овцете на КАРАКАЧАНИТЕ,започна масово преселение от село в града.Настъпи страхотна жилищна криза. Семействата живееха по Хизби и Тавани и по 2 семейства в апартамент.Раждаемоста спадна рязко.Хората имаха по 1 дете. Началото на 70-те г.Държавата взе мерки , но раждаемоста се увеличи при ромите/***/,Благодарение на тях станахме 9 милона все "първо?качество. Сега ги имаме в изобилие.

439

Rot Tikwa

преди 6 години

Партия ГЕРБ и нейният генерален секретар Ятак Будка обявяват Окръжно Номер 5 като иструмент за налагане не тиквената революция в БългарияАутобанизация плюс Гербализъм КраставиджизъмRot Tikwa

438

Анти ГЕРБ

преди 6 години

ГЕРБ отрича историята на цяла държава. Тълкува я според мишите си представи. Управлението на ГЕРБ е много по-слабо от това в миналото. Управлението на ГЕРБ се прослави с калинки, кражби, бедност, суджуци... Всъщност те са носители на черните дни за България.

437

др. Живков

преди 6 години

Бойко, Цецке, Цецко, може ли така бе, момчета? ))))))))))))))): Те на тва му се вика гьонсуратлък!

436

Байфидан

преди 6 години

До дъртия комунист. Големи, ама големи глу.пости си написал.