23

Циник

преди 6 години

От физиката - какво се случва, когато пълниш съд с константен обем...под огромно налягане с течност?2015 започна пълненето....край не е предвиден!

22

толераЗД

преди 6 години

До АнонименТук си прав(а), най-вече в Щатите трябва да отидат, но това е ясно че никога няма да стане. Всички "световни сили" са ср*ли и мазали по Близкия изток. И ние намазваме от продажба на оръжия - може да е по-малко от останалите, ама и ние сме в оркестъра. До хората, които вече бленуват за края на ЕС - преместете се в Маке, мечтаната страна само на няколко часа с кола.

21

Анонимен

преди 6 години

А някой знае ли колко ще ни натърузят от тия пришълци. Няма начин суджука, да не се представи отлично по погазване на националните интереси.

20

Анонимен

преди 6 години

Tия нещо не ми приличат на сирийци...

19

Анонимен

преди 6 години

Оставете Сирия. От там бежанец в Европа няма да видите. Тия инженери на снимката идват от дръжави в Субсахарска Африка. Тези държави колко европейски бежанци са приели по време на ВСВ ми е интересно? Освен Братя Галеви други европейци у тях няма да видите.

18

К.М.Т.

преди 6 години

Що за глупост е това? Нали всички членки на ЕС имат равни права по закон. Това значи, че ако дори само една страна наложи вето, то останалите са длъжни да се съобразят. А по въпроса с бежанците не е една страната, която отказва да ги приеме. Кой тогава и на какво основание е приел подобно еднолично решение?

17

Анонимен

преди 6 години

А главния виновник за бежанците, САЩ затварят границите си за тях.

16

Анонимен

преди 6 години

Има Баварски села с по 2-3хил. човека местни и 5хил. "бежанци" .

15

Анонимен

преди 6 години

Май е дошло време да се махаме от ЕС.То бива,бива диктатура,ние ревм срещу Русия,но те минаха всякакви граници.

14

Generation Europa

преди 6 години

На снимката виждаме инженерите на Меркел.

13

Анонимен

преди 6 години

A не искат ли Лихтенщайн и Малта да приемат 12 милиона бежанци за следващите 6 месеца?

12

Циник

преди 6 години

Уморих се да се отвращавам!!!Вече "само" резигнирам...Няма спасение!Ще ни убиват...мачкат...и взривяват!Тая надеждичка ЕС да се разпадне...и народите да са пак народи...ама надали!Ще си останем "хранителна среда" за алахогъзници от Азия, и Африка - докато Европа се трансформира в халифат!

11

Анонимен

преди 6 години

Има си хас, европейски съд да отсъди друго. Тези задминаха и СССР по диктатура.

10

Анонимен

преди 6 години

Интересен факт е, че години наред, Словакия се оплаква от нелегални имигранти от Унгария

9

Анонимен

преди 6 години

Полша е обявила готовност да приеме над един милион словашки и унгарски бежанци в рамките на следваща година.

8

толераЗД

преди 6 години

Нито бившите комунистически страни могат да интегрират бежанци успешно, нито бежанците искат да бъдат успешно интегрирани в тези страни. ОБАЧЕ в основата на Европейския проект са заложени тези основи на съпричастност. Доколко на практика се прави това, е вече друг въпрос. Смятам че е правилно да се направи опит за разпределяне на товара от бежанци, а не някои страни да бъдат оставени на произвола на чисто географски принцип.

7

Анонимен

преди 6 години

Eдва ли сме чували последната дума на Словакия и Унгария по въпроса. Особено унгарците са може би най-коравия народ в Европа заедно с още няколко народа (финландците например). Много големи държави са разбрали по тъжкия начин, че с тях не се е***а.

6

Анонимен

преди 6 години

За това искаха ИЕ в ЕСср за да може по-лесно да ни изнудват и извиват ръцете, но и също така да си пробутват бо клуците на изтока.

5

Анонимен

преди 6 години

Не виждам коя война в Близкия изток или Африка са подпалили Словакия и Унгария, че да се превърнат в офис за социалните грижи за всякаква п*плач?

4

Анонимен

преди 6 години

Потвърждава факта, че ЕС вече представлява една мафиотска, феодална структура която гледа да смачка всеки който не се подчинява на феодализма им. Една по-модерна версия на СССР. А всички знаем какво се случва накрая с подобно съюзи.