11

Анонимен

преди 6 години

Последният път, когато северна корея си изпроси една война, краварите се оттеглиха с пълни и преливащи памперси от полуострова. Хем тогава бяха във форма след всв. И сега няма да е по-различно. Дано разумните сили да възпрат оранжевият клоун от изхвърляне като на мокът пясък.

10

Анонимен

преди 6 години

До 9Хаха ок.

9

Анонимен

преди 6 години

САЩ нямат полезен ход срещу Северна Корея.

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Южна Корея няма ли право на мир?"Нали Ким точно това иска - да освободи Южна Корея и да им донесе мир.

7

Си Дзинпин

преди 6 години

Вече обмисляме да наложим санкции срещу САЩ!

6

Анонимен

преди 6 години

До 5Южна Корея няма ли право на мир?

5

Анонимен

преди 6 години

До 1Добре че мечтите са безплатни иначе с този курс на рублата не ви мисля.

4

анонимен

преди 6 години

сащ си просят воина с тяхната алчност за печалби вземаите си парцалите и се скриитев прерията и оставете човечеството да живее в мир от 1945 не мирясвате при една воина всички ще загинем в япония още се раждат повредени това не е ли примерда се внимава какво се вьрши оправяите се с ураганите и пожарите и ни оставете намира

3

Анонимен

преди 6 години

ТРЪМПХЛИВЕЦ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПОЗЬОР И ПЪРВЕНЮ, МЕДИЕН ЦИРКАДЖИЯ НА КОЙТО САМО БАЛАМИТЕ МУ СЕ ВРЪЗВАТ!!!НАЙ-ЖАЛКИЯ И СТРАХЛИВ ПРЕЗИДЕНТ ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА САЩ ДОСЕГА Е ТРЪМПХЛИВЕЦ ТОВА ВЕЧЕ ЦЕЛИЯ СВЯТ ГО РАЗБРА КАТО ЗАВЧЕРА ОБЯВИ КИМ ЧЕН УН ЗА ПОБЕДИТЕЛ С ОТКАЗА СИ ДА ПРЕДПРИЕМЕ КАКВИТО И ДА БИЛО ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ!!!СЕГА ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ПЛАХ В ОЧИТЕ ЗА БУДАЛИТЕ ОТ НАЙ-ЖАЛКИЯ ПРЕЗИДЕНТ ИМАЛИ ДОСЕГА!

2

Анонимен

преди 6 години

След войната ...САЩ ще затвърдят мястото си на лидер. Ще намалят жълтите , за които бленуваш по цяла вечер :)) Русия , ще седи на страната ,защото ще яде пак тояга , като през ВСВ. Китай , ще се окаже сам срещу Съюзниците .

1

редник

преди 6 години

Преговорите между Русия и Китай са приключили ! Постигнати са договорености ! След войната , американските територии остават във владение на Китай ! Към Европа са проявили интерес Индия и Иран! Русия е заявила че страната им не изпитва необходимост от разширяване , но ще разглежда молбите за присъединяване !