36

Анонимен

преди 6 години

ТРЪМП Е ПЪЛЕН СТРАХЛИВЕЦ ЩОМ СЕ ПЛАШИ ОТ СЕВЕРНОКОРЕЙСКОТО КОМУНИСТИЧЕСКО ДЖУДЖЕ!

35

Анонимен

преди 6 години

make America great again :)

34

Анонимен

преди 6 години

До 28Няма нужда някой да ми плаща за да имам трезв поглед върху нещата. Всеки който си мисли, че Северна Корея може да излезе победител от тази ситуация има сериозни психични проблеми.

33

Анонимен

преди 6 години

До 30Балъкоо и аз не съм подписал закон забраняващ ми да крада и убивам хора , но ако го направя спрямо твойте близки , ти ще искаш да си понеса наказанието нали ?Как така в единия случай сте на едната страна , а в другия на обратната ???? Ти бавно развиващ ли си ? Света отдавна е решил да не се правят ядрени оръжия , как така един ще прави ? То утре и бана новите , ще искат да имат и да се пукат там племената ?

32

ясно

преди 6 години

Путин подмолно подкрепя СК за да отклонява вниманието от деянията си в Укройна и да се прави на умиротворител.

31

Анонимен

преди 6 години

Абе ГДА дискутиращи ,прочетете малко световна история и ще получите доста отговори!Още след 1та СВ Удрю Уилсън създават правила уж да няма нова война,но уви!После една след друга кризи,то не беше САЛТ,то не беше преговори за мир!Затова е много опасно всеки който иска да притежава ядрено оръжие!Я си представете ИДИЛ да имат ядрено оръжие!Иначе от всяка глава ,дим излява!

30

Анонимен

преди 6 години

До 33Ти май световната карта скоро не си я отварял... Точно САЩ пък не са в заплаха. Виж Япония и Южна Корея са друга тема, а САЩ си е просто съюзник благодарение на който Южна Корея в момента не е комунистическа ***, а индустриален гигант. Ама това русофилите няма как да го зачитате като се има впредвид, че Матушка живее само от износ на газ и калашници и още една кола не може да сглоби.

29

Анонимен

преди 6 години

Ким по всяко време може до осъмне в каютата на някой американски самолетоносач, стига да има решение за Северна Корея изгодно за САЩ след него.

28

Анонимен

преди 6 години

До ILEV1940Абе не разбрахте ли че Тръмп НЕ ИСКА и НЯМА НАМЕРЕНИЕ да променя управението на ни никоя страна. Не веднъж го е заявявал. ..Затова и Блатото в САЩ е подивяло.А престани да плескаш дивотии.

27

ГАДОРЯН

преди 6 години

Глупости. Ким го боли шмайзера за народа му. Бори се да се задържи до гроб на власт че после наследниците му идват. Еб х аз тая династия. Много искам двете кореи да се обединят и да не е комунизъм там

26

ILEV1940

преди 6 години

Ако не си подписал договор, това, че някой са го създали и подписали не те задължава.....а и да си подписал, поже да се откажеш - питай Тръмчо как става този номер.... а на теб "анонимен" ясно ли ти е ???

25

Анонимен

преди 6 години

"Невиждан натиск" на парцалите си ще направят. Лудото Кими ги върти на шиш.

24

до 22

преди 6 години

Как да го побира като такъв липсва. Усеща се във въздуха , че си платен драскач на " Америка за бг" колкото и да се правиш на културен и изискан. От коментарът ти се усеща липсата на едно чувство което го има при по старата генерация " ПАТРИОТИЗЪМ" , любов към родината. Затова Ким прави ядрени оръжия, за да защити родината си от агресивен терорист номер едно в света САЩ. В главата ти има само лек шим от дневната доларова надница от дороската организация.

23

Анонимен

преди 6 години

Диктатора Ким не е проблем нито за Южна Корея, нито за Япония, нито за САЩ, а истинският проблем е вакуума след него.

22

ГАДОРЯН

преди 6 години

Хахаха смях в залата. Тия не разбраха ли че със санкции няма да стане нищо. Смешници.

21

ILEV1940

преди 6 години

Да, може би СК наистина прекаляват с заплахите, но не се опитват даже да променят управлението на никоя страна, а ако не изплняват....да ги бомбардират !! И щаслива ли да е СК когато самолетоносачите са постоянно до тях, а в ЮК има военен контингент с ядрено оръжие !!

20

Анонимен

преди 6 години

Точн така! Ей са ще ги разкътаят - санкции на санкциите на санкциите!! До дупка!

19

811

преди 6 години

Крум им казал да вземат каквото им хареса и да си ходят. Но Никифор продължил да убива Българи.След това Крум казал:Като не искаш мира - на ти секира!

18

Анонимен

преди 6 години

Най-смешното в цялата работа е, че има една група психично нестабилни русофилчета които си мислят, че Северна Корея може да излезе победител от цялата работа... просто невероятно. С толкова малко мозък нямам идея как пазите равновесие ако изобщо ставате от компа.

17

Анонимен

преди 6 години

Малееее , Ким се е уплашил и трепери. Не е спал .