10

Явор

преди 6 години

Логиката им е твърде плоска. Не бих искал да съм дете с черно-бели учебници. Родителите няма да спестят на практика нищо от тази "схема", а детето ще пострада, защото ще му се подиграват. А за децата това си е проблем. Може да ви прозвуча малко соц, но според мен изобщо не би трябвало купуването на учебници да е грижа на родителите. За съжаление образованието не е никакъв приоритет нито на това, нито на предишните правителства.

9

Анонимен

преди 6 години

Така е при демокрацията...

8

Анонимен

преди 6 години

А защо не се премине на електронен формат на учебници? Смешно е ученици, записани в специалност Инф.технологии да мъкнат раници по 10 кг.Не ми отговаряйте- става дума за едни пари.И доказателството, че става дума за едни пари е, че сега учебниците, които са били актуални преди 3 години, не могат да се "ползват" При нас ще се полу точно това, учебниците, които сме купили на големия син не можели да служат малкия, който е с 3 години след него в същата специалност,*** пример-160 лв английски.

7

един

преди 6 години

не виждам какъв е проблемът да има цветни и черно-бели учебници - децата отиват на училище за да трупат знания не от картинките, а от текстовете в учебника

6

Анонимен

преди 6 години

хубава инициативаа на ***.овете долу ще кажа - никой насила не кара никого, просто дават евтина и скъпа опция

5

az

преди 6 години

По-добре да има, от колкото да няма. Не всички са с еднакви възможности. Дошли селяни в София. Угоили се. И сега се подиграват.

4

Анонимен

преди 6 години

И дипломите да са чернобели.Но всичко е така, когато министърът е чернобял...

3

Анонимен

преди 6 години

Деца, погледнете фигура 5. Със зелен цват (за тези които имат)...Ами нали учителите ги одобряват? И те ли са дали 100% одобрение?

2

Цецо

преди 6 години

Ха, не деляли децата на бедни и богати!!! Защо тогава предлагат два варианта за учебник??? И*диоти!!!

1

Анонимен

преди 6 години

Защо не отпечатате и черно-бели столевки?