10

zeus

преди 6 години

Положението ескалира, а държавата не желае да вземе ответни мерки. Съвсем скоро ще се наложи да вземем нещата в свои ръце, тогава обаче покрай ромите ще изгорят и политиците, които са забравили на кого служат...

9

Анонимен

преди 6 години

Като цяло, полицията е инструктирана да бъде много внимателна с "електората". От българите се очаква да изработят "помощите" и да траят. Това е европейското поведение към малцинствата.

8

Иван

преди 6 години

Едва в началото сме на сблъсъка между българи и роми, все повече и повече такива случки ще се случват след това лято. Нали ги виждам колко нахакано вървя по центровете на градовете. Преди такова нещо нямаше.Проблема е.. или може би не е проблем.. че те не са разумни и даже и след много тупалки пак ще скачат до масов погром. Това не е напълно проблем защото съм им набрал от малък и съм сигурен, че и много други съграждани.

7

въх!

преди 6 години

А, за пътно-транспортното произшествие кой е виновен?-))))

6

Анонимен

преди 6 години

Свиквайте, в тази шведска държава това ще е все по-често!

5

Анонимен

преди 6 години

Кой даде това неоправдано самочувствие на ? Това е Бога на Боговете, Батко Буби. И какъв е резултата, гласуват му срещу 50 лева и той си властва. България последна по стандарт, първа по корупция и смъртност. Образованието отиде в нищото, миграцията не спира, да не говорим за здравеопазването. Имаш пари-живееш, нямаш - молиш се на Господ. И колко струват на бюджета на българина , 1.4 милиарда на година "помощи". Дали ще дойде време за съд на Батко и слугите му, се питам.

4

Анонимен

преди 6 години

В този квартал стана вече невъзможно да се живее заради ромите. Вечер, като се прибират от кафенетата към махалата по бул. "Възкресение" крещят като не.нормални, ритат кофите и паркираните коли, хвърлят бутилки... Уж обикаля някакво бусче на жандармерията, но никой не им прави забележка.

3

Анонимен

преди 6 години

Дежавю, изживявал съм го лично, за съжаление българите бяхме 2 *** а ромите над 30 единствено реакцията ми да се обадя на полицията преди да излезна от колата ме спаси

2

Анонимен

преди 6 години

По- добре сам пред църквата отколкото пиян пред кръчмата.

1

Абориген

преди 6 години

Пълно безобразие е така да се постъпва с електората....