46

до патриотите

преди 6 години

Моля ви припомнете ми защо трябва да обичам съвременна България. Стягам си куфарите и тези на родителите ми и на децата.

45

нереалист

преди 6 години

До -Бай *** го краде Бай ***, никой друг.

44

-

преди 6 години

До нереалист 43Прехласвай се колкото си искаш, но ти освен това жлъчно се подиграваш на съдбата на българина, а това не е на добре

43

nina

преди 6 години

#23 Victor MakeТова,което пишете а Швеция не е вярно.Братовчедка ми живee в Удевала,има 2 деца,в градина и в начално училище.Детската градина е около 100 евро таксата,но нямаш право да оставяш детето на градина,ако не работиш-тоест гледаш си го в къщи.а сравнение ние плащаме около 400 евро такса на месец а градина(Дания),бе начение работиш или не.Рабира се,а социално слаби семейства таzи такса е по-малка.В училище храната е беzплатна,трябва да си носят плод от къщи/предполагам голямо междучаси

42

Анонимен

преди 6 години

Хайде наизлизаха комплексарите, те са по-по-най, децата им са по-по-най, живеят в страната на по-по-най и т.н. А всъщност са последна дупка на кавала - жалка история. Алеко вечно актуален - пази боже сляпо да прогледне!

41

нереалист

преди 6 години

До -Ти да видиш! Ще забраниш на хората да се прехласват по другите страни, които са светлинни години преди нас и никога няма да достигнем техния жизнен стандарт?

40

-

преди 6 години

До нереалист 37Бай *** всеки го краде и използва, включително и шведите, затова и справедливо недоволства!

39

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 35Това е наивно и невярно изявление.

38

Исмет

преди 6 години

До Анонименвнемаваи каво говореш за ислама оии

37

Адам Смит

преди 6 години

Татари, да ви *** майката помако-панелска.

36

Анонимен

преди 6 години

До CrossFireНе е важно колко данъци плащаш, а как живееш с останалото.

35

нереалист

преди 6 години

един смислен коментар няма по темата, само завист и омраза на изключително комплексирани хорица, които освен жлъч към по- развитите страни, друго няма какво да се изокат. Байганьовеца знае само ***, черни прогнози, той храни със своите данъци целия свят, всички ядат неговите пари... черна завист е това, нищо друго. Защото Байганьовеца никога няма да признае колко са го изпреварили другите народи.

34

турчин

преди 6 години

Точно така е Бях в Швеция 89-90 година тогава беше така, значи няма промяна. Тука в България всеки обещава реформи накрая нищо. Шведите живеят пръснати из чифлиците. Точно на часа идва такси взема ученика и след часовете пак с такси в къщи.

33

Анонимен

преди 6 години

В голяма грешка си помнещ!Деца на обикновени работници,дори нечленуващи в партията!Да не ти казвам,че и храната в училища и детски градини,беше напълно безплатна!

32

Анонимен

преди 6 години

В Швеция от дълги години живее един бивш учител от град Враца, д - р Стефан Чолаков. Репресиран през социализма заради негодувание срещу системата.

31

До 25

преди 6 години

Истинските българи били в Швеция!? Да ти имам истинските българи, дето единствено плюят по всичко родно и възпитават децата си като небългари. Истинския българин е в България, защото е българин, а продажник и жалък дезертьор и се бори да направи родината си все по-добро място.

30

Анонимен

преди 6 години

До от Данияи от къде пари за тая хубост?...

29

-

преди 6 години

преди да се прехласвате по великодушна и щедра Швеция не забравяйте, че държавата им е богата най-вече заради износа на петрол и оръж*ие.А и нали се сещате, че тази великодушна социална система е привлекателна за още няколко милиарда от Африка и Азия. Да не говорим, че някои шведки си боядисват вече косите, за да не "дразнят" мигрантите

28

Анонимен

преди 6 години

До Българин е те тогава вече ще измрем с тия смешни заплати тука

27

Аз

преди 6 години

Путине, идвай моля ти се и закривай!!!