90

Бръм

преди 6 години

До гуша ми е дошло от тия кучкари и паветата им. Аман.

89

Nia

преди 6 години

До АлексАлекс, ти си елементарен ***!

88

ssss

преди 6 години

До НиаНиа, Ниа...това вашето граничи с нахалството...все се врете с краставите си любимци там където има най-много хора. Сякаш всички са длъжни да обожават телесните миризми на животните ви. Една луда лелка от нашата кооперация се подмокря от кеф когато подвижния и бълхарник (около 40 кг) се изпърди пред входа или магазина. Мило зайче му казва. Всичките сте за Карлуково вие

87

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 76 *** той си е продал земята за 200лв. декара. Кво да прай на село? Със соца не знаем как да обработваме земята. Нали бяхме високоразвита индустриална държава?Селото е за селяните дето имат земя. Затова се казва село.Сега нямаме земя ,няма и села.Толкова е просто....

86

до 94

преди 6 години

Снимката очевАдно е илюстративна и едва ли това е кучето нагазило лука. А щом си такъв разбирател и хуманист, обясни на кучето си, че малките деца са беззащитни и не трябва да се лае по тях, умнико.

85

Анонимен

преди 6 години

включително и предвзета имитация на страх при вида на куче.Ако се случеше да не започнат да я успокояват така, че да стане център на вниманието на всички, братовчедката започваше да плаче на висок глас, като с интонацията си великолепно имитираше звука на гайда.Така вече привличаше вниманието и след като всички поне известно време се занимаваха с нея, благоволяваше да млъкне.По-късно, в живота ми на зрял човек срещнах още 1-2 жени, които можеха да заплачат, когато си поискат - топ манипулаторки

84

Анонимен

преди 6 години

Специално това на снимката може да предизвика само смях, колкото и злобно да лае. Нормално е дете да се изплаши, но от възрастен човек се очаква да е по- съобразителен и разумен, да обясни на детето, че тази шапка няма как да го изяде, пък после да се разправя със собственичката, при това по- цивилизовано, но явно е бил от онези, които първо действат, после евентуално мислят.

83

Съвет

преди 6 години

Шамара е съвсем навременен.Дано да е бил много силен.Да изчистим България от кучетата за една нощ.

82

АкоДететоМи се плаши

преди 6 години

от кучета, аз ще бдя, докато го разхождам и ще имам грижата то да не се сблъска с куче.Ако разхождам куче сред хора, ще го държа на каишка и няма да допусна то да се завира в някого, най-малкото пък в дете.Ако нечие отроче започва да реве само като види куче, това е проблем на родителите му и те трябва да имат грижата характеропатията на чеденцето им да не смущава останалите хора. Пиша това, защото имам братовчедка, която с глезотиите си създаде не един проблем, докато бяхме деца, включително

81

Анонимен

преди 6 години

За всеки случай винаги със спрей "Антикуче" и "Антикучкар" в джоба. А ако не му стигне, шут в мyцуната. Няма друго спасение от кучелюби-многознайковци, готови да пренебрегнат един човешки живот.

80

Анонимен

преди 6 години

Вместо да обясни на детето си,че кучето не хапе,да привикне детето си от сега на любов към животните,той ще удря шамар.Хубав пример за детето му,утре и то ще почне да раздава шамари.

79

Анонимен

преди 6 години

Бебето ми на 4 месеца кротко спеше в количката си когато грамадна овчарка прясно изкъпана във фонтана пред Народния реши да дойде ПРИ НАС за да си изтръска калната козина.Нямаше каишка ,намордник или кучкар с него.Е, кучето взе един шут в мутрата ко наоколо бях мернал придружителя му и той щеше да ги яде.

78

Анонимен

преди 6 години

Само човек изпълнен с омраза може да надене обувки на куче.

77

Анонимен

преди 6 години

Тук пак са се събрали главно писихично нестабилни...

76

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 76кое ти е "градското" ве, селски - това, че спиш в една стая с животно, дишаш му въздуха, събираш му *** в торбичка ... е па ти си жив селянин ве!животното е животна ве...

75

селски

преди 6 години

До градскиТо като погледна зад блока, рядко виждам и обитателите на по-горните етажи да събират нахвърляното през балконите. Предполагам, че не е изолиран случай характерен за един блок и квартал. Да не говорим за фасчето и чашката от кафе и/или други ектсри през прозореца на колата или тайно изоставени до мястото, където сме се били паркирали. И не е като да няма кофи наблизо, а ... манталитет.

74

Анонимен

преди 6 години

С кучкари не се здрависвай и ако влезеш в къщата им по работа, не приемайте храна и напитки. Гледайте и нищо да не пипате и не сядайте. Само тези гражданчетата имам предвид, хората на село си гледат кучета нормално.

73

Алекс

преди 6 години

До НиаИзвинете, уважаеми графове.И ние сме гражданни, та ако може да се изкажем.Щом толкова толератно и правилно си възпитавате децата, ги научете, че това че ТЕ обичат кучета, не означава, че всички обичат кучета или че не ги е страх. И че да си вреш в кучето при чуждите деца, особено когато се страхуват, е изключително тъпо. Ако не можете да вденете тази логика, рано или вкъсно ще ви я вденат с един шамар.

72

Име

преди 6 години

Кучкарите обичаме кучетата повече от НЯКОИ хора. Като се четат коментарите на НЯКОИ хора, не е трудно да бъдем разбрани. И детето се е стреснало най-вероятно, защото мама или тате са започнали да крещят като луди и са стреснали и него, и животното. Ще кажеш, че дракони разхождаме понякога... И да, чистя си след кучето в парка, кучето ми ли оставя фасове, семки и хиляди бири в тревата?

71

до 74

преди 6 години

Имаш, цъpвyли. И ти си бeздeтeн кучелюб в критическата, на който нищо друго не му остава освен да храни улично пoмияpи и да се заяжда в коментари.