101

Анонимен

преди 6 години

Ако Путин беше клекнал като нашия,нямаше да има проблем с визите.Но май по-добре сам и независим,отколкото колония.

100

Анонимен

преди 6 години

Безаналоговия и мнохогоход Путин постигна поредната победа в битката за изолация на Русия от света. Браво Путин!

99

Анонимен

преди 6 години

От какъв зор да се ходи в сащ.Тази страна е основана от престъпници и авантюристи.Земя,вода,дървета,къщички,па макар и небостъргачи.Е,и..И там се самоубиват от хубав живот.

98

Бегемот

преди 6 години

"Руският печат за дипломатическата криза между Русия и САЩ"В смисъл, според руския печат това е поредната ярка победа на руската външна политика. Нищо. Зимбабве, Северна Корея и Венесуела остават твърди съюзници. Най-забавни в случая са овациите и ликуването в руската Дума и в Кремъл по повод избирането на Тръмп за президент на САЩ.Я да видим сега кой ръкопляска и пи шампанско, а?

97

Анонимен

преди 6 години

Не могат ли да си вадят визи извън Русия?

96

Азазел

преди 6 години

"Повечето хора в Русия са ангажирани днес със собственото си оцеляване, не им е до презокеански пътувания."No comment.

95

Анонимен

преди 6 години

До #132По същата причина, поради която, посещавме зоологическата градина.

94

Анонимен

преди 6 години

Ама защо толкова много руснаци искат да посещават тази *** държава!Странно. Необясними неща, да бягаш от рая и да отиваш при шибаняците.

93

Анонимен

преди 6 години

До LoykoБаш !! Ти си виж правописа и шльокавицата и изобщо не си въобразявай, че си по-малко *** от другите в Бг...

92

Тъпак

преди 6 години

По-добре да си гледаха кравите. Света не е пълен с индианци които да изтрепват

91

Loyko

преди 6 години

Smeshni sme,zatova,che komentirame USA.Tazi darzava e mnogo nad nashija pogled za sveta.Kolkoto po malko poznavame sveta,tolkova poveche komentirame.Baj Ganjo v akcija....

90

Анонимен

преди 6 години

Санкциите са си санкции, а 40 военни кораба на САЩ и НАТО на 22.6.2017 ,по време на военни учения в Черно море, по прибори се оказало,че са по средата на Европа...И от няколко месеца някои от тях редовно губят "ориентация" и се блъскат в огромни контейнеровози по средата на морето и океана...Да!Че става нещо по света,става!Да му мислят управляващите ни след 1989г ***.илот.арикати !

89

Анонимен

преди 6 години

Тръмпаеца и политическият кръг около него и Конгреса нямат реална предства и ефикасно решение срещу Русия, защото с нищо не могат да я задължат. Искат някъде по света нова война, и съответно си я търсят. И ще си я получат...

88

Анонимен

преди 6 години

Разбирам ги американците, милард идийци, милиард и половина китайци, лоши руснаци и всички с много ядрено оръжие, Европа, все-по озъбена към САЩ... Трябва да се измисли причина за конфликт и ако може споменатите държави да не са против САЩ. Наистина ги разбирам, но мога да им пратя само моите съболезнования...

87

Факт

преди 6 години

За последните 15 години реалните доходи в Китай са се повишили 8 пъти докато в САЩ не са мръднали, а за 2016 са намалели с 4,24% спрямо 2015 като тенденцията се засилва с изнасянето на работните места и нито Тръмп нито някой друг може да спре този процес - такива са законите на капитализма и пазарната икономика.

86

Анонимен

преди 6 години

С бедните и изостанали държави никой не се занимава. Просто ги заобикалят. И Русия я заобикалят. Тихо, на пръсти и с пълни ***...

85

ЯнаДеверенченкко

преди 6 години

Анонимен - Ты дурачок!!! Вассал США!!!

84

Анонимен

преди 6 години

Лоша, бедна и изостанала Русия, а ви треперят нааканите *** от изостанала Русия с 2000 ядрени бойни глави. Колкото и да е бедна Русия, а вие пак с пожълтели *** ще ходите.

83

Анонимен

преди 6 години

САЩ губят хегемонията си, но нямат ресурс да я извоюват отново.

82

Анонимен

преди 6 години

Уж няма, ама 22 милиона квадратни километра държеше, а ти ми държиш дедовия.