20

Bay Ivan

преди 6 години

Нормалните хора искат спокойствие и законност. Стига с тези слънчаци и ***. Който толкова иска да прави алкохолен-диско-секс-нарко туризъм за пубери, нека да наеме един голям кораб, да го закара на 30 км навътре в морето и да тъпее и куфее денем и нощем. Няма да пречат на никого и никой няма да се интересума от тях. Само морските дяволи. А това дето оня от Ибиза го разправя са пълни глупости. Слънчака може да е златна мина но за няколко човека, не и за държавата и за бюджета.

19

месара

преди 6 години

другарката *** няма ли да каже нещо по въпроса :) ?! а иначе на туристите могат да им кажат че черноморието не е дискотека за алкохолен туризъм .

18

Анонимен

преди 6 години

"Слънчев бряг тих курорт?! Как да го обясним на туристите?"Много е просто. Казва им се истината. Че има закон и той трябва да се спазва от всички. (Включително и от туристите).Но за българските мутри ... пардон бизнесмени, важи само приницпа: "За парата, продавам си душата".

17

Анонимен

преди 6 години

До 13 Мисълта ти е изключително накъсана,разхвърляна,като пинг-понг.Като се поизчистиш, пиши пак.

16

Анонимен

преди 6 години

В България има всичко за всеки. Който иска музика,партита,алкохол и коб/в/ри-Слънчев бряг.Който иска тишина и спокойствие-Равда,Сарафово,Ахтопол,Синеморец, и много други.Не разбирам какъв е проблема?

15

ууу

преди 6 години

До Анонимен 13 Забрави да обясниш кой печели и кой страда от дунанмата.

14

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

Думба-лумба имаше чак до сутринта.Подадох сигнал на тел.112 - глас в пустиня !

13

Анонимен

преди 6 години

Живея в ибиза и работя с туризъм слънчев бряг е най известното място сред тукашните туристи и е една златна мина за България който иска спокойствие да се маха на друго място ,от цяла България лятото отиват хора да работят на слънчака ,този туризъм е най лудия и най харчеш на пари.Ако се провали бюджета на този курорт ще падне с 70% пазете си този луд туризъм *** тук са парите .Ако са само семейства нищо не харчат по цял ден седат по хотелите с гривничката и се стискат .SUNNY BEACH FOREVER

12

Анонимен

преди 6 години

Eвала, много се кефя! Изнесете го тоя курорт и тая *** веднъж завинаги!

11

Анонимен

преди 6 години

"Слънчев бряг тих курорт?! Как да го обясним на туристите?"НЯМА НУЖДА НИКОЙ НИЩО ДА ОБЯСНЯВА!90% ОТ ХОРАТА ИСКАТ ТОЧНО ТОВА!!!СПОКОЙСТВИЕ.Само алкохолната мафия иска ДРУГО!

10

Анонимен

преди 6 години

Тва бай *** за бърза печалба е готов на всичко. И коплекса орезилиха ,презастроиха ,превърнаха го в коптор в който идват социално слаби и нискоквалифицирани работници от запад с единствената цел да се наливат и държатза няколко дни в годината като скотове. Богати и състоятелни туристи не припарват до този бардак. Такъв туризъм ли ще развиваме и с това ли ще се рекламираме?

9

Анонимен

преди 6 години

Симеонов не смее да проверява за дрога защото може да му се наложи да полага обществено полезен труд както неговия ортак Сидеров, нищо че е зам-премиер, с наркомафията нема лабаво, че го свитнат от воле!

8

българин

преди 6 години

В тоя курорт ако влязат чужда полициа,данъчни и всякви др инспектори ще го затворят до 1 седмица

7

Забавление

преди 6 години

не означава ВИДИОТЧВАНЕ! Има и нормални хора на Слънчев бряг.Защо се стремите към РЕГРЕС?

6

Анонимен

преди 6 години

И добра дрога се предлага на Слънчака, всчякаква, продава се открито при демокрацията. Важното е да е тихо, никой няма да тръгне да прави проверки на наркодилърите, те знаят на кой да се отчитат и как на изчисляват комисионните при демокрацията.

5

Анонимен

преди 6 години

Обиколил съм всички курорти по Ситония и Касандра, няма такова нещо. Навсякъде е тихо, дори и в големите хотели

4

БГ

преди 6 години

Съседните курорти какво да правят с тоя шум от С.Б

3

приоиритет

преди 6 години

Хубавият български курорт Слънчев бряг стана Содом и Гомор?! Как да го обясним на българите?

2

Анонимен

преди 6 години

Трябва да има и от 2-та вида курорти. Мисля, Слънчев Бряг отдавна е със статут на "шумен" курорт, там където ходят младите да се забавляват по цели нощи.На Халкидики големите хотели и заведения са на Касандра, тихите и спокойни кътчета, удобни за семейни почивки са на Ситония...

1

до 2

преди 6 години

До АнонименУмишлено го правят... ..само за някои потребители и участници в коментарите! Тия дето не споделят "неолибералните ценности" на господин Со рос!