19

Абе

преди 6 години

Я жандарите да си заслужат заплатите с набиване на кухи мутрочалгарски кофи. Бочко го е страх ама Далавери като едното нищо ще се появи пак и тогава дано...

18

Анадолски

преди 6 години

Или да го направят както е в Мармарис..."Улица на Баровете", където на около няма хотел или квартири...

17

Анонимен

преди 6 години

Цялата тая работа на мен ми е много смешна, от една страна некакъв вицепремиер с отявлени хулигански прояви, а от друга некакви пишман бизнесмени пак с отявлени хулигански прояви, е затова няма да почивам по нашето море

16

realist

преди 6 години

До АнонименПо комунистическото ли тъгувате?

15

Анадолски

преди 6 години

От една страна протестиращите са прави защото в Слънчев бряг ходят по млади за да се забавляват не само през деня а и през летните нощи! не е място за 3 та възраст, тези хора не обичащи шум да ходят в по тихи и спокойни курорти из черноморието!!!

14

Анонимен

преди 6 години

Ама не разбрахте ли, че целият този репортаж е заради изречението:"Те скандираха ... "Бойко, помогни ни!".

13

Неа

преди 6 години

Ама нека да изгонят и малкото туристи и после да си броят трохите . Никаква жандармерия , да си седят на пътя и да блеят баирите

12

Анонимен

преди 6 години

По комунистическо тези щяха да бъдат натоварени в конски вагони и директно в Белене, самозабравили се неуки бездарници яростно се борят за запазване на беззаконието, престъпноста и анархията! Валери Сиоеонов директно да закрива и останалите нарушаващи спокойствието третокласни бардаци!

11

Анонимен

преди 6 години

Да се приведе в бойна готовност Жандармерията и да начупи тиквите на тея анархисти, нарушаващи спокойствието и обществения ред! Бездарни с3ляни от прованса.

10

Неа

преди 6 години

Хубаво вижте тези които протестират - шепа мошеници !

9

Анонимен

преди 6 години

Ето бе бутача на стари жени...сега ви управлява...Съгласен е и с работодателите да махне добавките за прислужени години, нали ви правили мързеливи, сега и това...И пак казвам след някоя година пак заповядайте на границата, забавно е да гледаме предизборни патриотски шоуве, но още по забавно е като почнат да ви управляват:-) :-) :-)

8

Анонимен

преди 6 години

Славиту няма ли да направи протестен концерт в подкрепа на чалгаропитеците от снимката?!?

7

Анонимен

преди 6 години

Бойко, пусни им чалгата и техно-наркоманската музика, пусни ги да крадат като укриват оборотите и не регистрират продажбите през касовите апарати, позволи на анархията да власттва на слънчака, че иначе робите няма да скътат пари, за да си купят лап топ и най - новия ай фоун! Това е заветната цел на живота им, като изключим напиването с фалшив алкохол от местната незаконна ракиджийница и чифтосването!

6

kolio99

преди 6 години

у колко часа са успели да се съберат...ранния следобяд ли:-)))

5

Анонимен

преди 6 години

Слънчев бряг беше място за почивка,такова и сега трябва да бъде а не сборища на деградета.Да хващат чукарите...

4

Анонимен

преди 6 години

Пуснете тест за наркотици на тая св0лоч! В каторгата! На снимката добре може да видите представители на най - ниската социална прослойка в България, хората, които създават лошия имидж на страната ни, хора без морал или ценности, индивиди с липса на интелект и знания, простиращи се до умението да мият, бършат, чистят, крадат, ядат, дефактират, уринират и да се размножават. Пълни деградати!

3

Децибелов

преди 6 години

Сакън, не се излагайте пред чижденците!

2

сиктер

преди 6 години

Чалгаропитеците на протест.

1

симеонов

преди 6 години

Прости млади хорица,за съжаление са.