111

РККА

преди 6 години

само да попитам...от кого ни пази НАТО,от руския газопровод ,който щеше да осигури такса транзитни доставки,или от двете ядрени централи дето да дадат енергийна независимост.Да припомня само, че в НАТО ни набута шведската тройка на Кобурга,Доган и Станишев..ибрикчиите от ГЕРБ продължиха делото дупейки се на падишаха в Истамбул,ат.нар. патриоти дигаха пушек доде налапаха по 2/3 министерски кресла......240 гадове до стената с се министерски съвет

110

Гешев

преди 6 години

До Анонимен 134Представи се, или си смени памперса. Може да си боцнеш още една спринцовка и да си представяш, че маршируваш по "Краснъй Плошад".....

109

Анонимен

преди 6 години

До 137 АнонименИзвинете, да не сте прекалил с опиати или с наркотимни вещества ?

108

Анонимен

преди 6 години

Мисля , че Русия показа на цял свят за колко кратко време оправя държави като Грузия....за същото ще ни оправи и нас , Румъния и половината Европа, не знам защо лаем без глас!

107

Анонимен

преди 6 години

Много ниско е нивото на руския слугинаж тази вечер. Лека нощ на всички! И утре всички да се събудите.

106

Анонимен

преди 6 години

Първата Югославия си е чиста СЪРБОСЛАВИЯ, НЯМА ХЪРАВАТСКО, СЛОВЕНИЯ БОСНА МАКЕДОНИЯ,ЧЕРНА ГОРА ,ИМА СРЪБСКИ БАНОВИНИ а името КРАЛСТВО НА СЪРБИ,ХЪРВАТИ И СЛОВЕНЦИ Е САМО ЗА ПАРЛАМА!!Питайте словенците и хърватите,мюсюлманите в Босна.албанците в Косово,УНГАРЦИТЕ ВЪВ ВОЙВОДИНА И някой НЕзомбиран жител на БЮРМ и ЗАПАДНИТЕ БЪЛГАРСКИ ПОКРАЙНИНИ!!!

105

До губер

преди 6 години

Много мразиш руснаците, Мустафа! Сигурно съм, че си пУмак и черна дата за теб е Освобождението на България от турско! Знам че имате в пУмашкия фолклор много песни за възхвала на Сюлейман и Осман паша и изпълнени с ненавист към московците!

104

Анонимен

преди 6 години

Москва е в сьстояние да направи много СПРАВКА СИРИЯ мисля ,че бях пределно кратьк и ясен за по голямата част андрешковци.

103

Анонимен

преди 6 години

До 129 АнонименНещо така неразбираемо, несвързано бращолевене. Да не си се дрогирал ?

102

Анонимен

преди 6 години

Москва отдавна не е в състояние да поделя каквото и да е било, най-малко пък на Балканите. Но руснаците са царе на мpъcните номера и ще ги правят с удоволствие. Като да провокират етнически сблъсъци в Македония с помощтта на петата си колона, но няма да постигнат трайни успехи.

101

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ховец,вмирисан на спаружен каскет ***..л!!!

100

Ханс Грубер

преди 6 години

До До 114Колега, Тито е хърватин. Югославия е изкуствено създадена държава още от времето на някой си "Княз" Милан, титла подарена му от руснаците защото "бил" обявил въстание срещу турците. Дълга история за неуки като теб. Само земите му са откъснати от България и Братовчедите от Унгария за да си има "Княжество". До Ниш всичко си е българско, а Войводина си е на роднините. Там където стъпи руски ботуш, нищо не никне.

99

Анонимен

преди 6 години

Господ наистина трябва де е българин поне в определени моменти щом успяхме да станем държава членка на НАТО и ЕС а Смърдия да го ..ха под вода!!!Майка и *** тоже!!

98

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !САЩ са го направили във ФРГ с етническо прочистване след ВСВ и заселване на турци.

97

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

ЕС и НАТО направиха от България евроатлантическа ц.игансйа ***. Факт !Същата съдба на ислямизация и римлянузация очаква Украйна, Черна гора, Македония, Молдова и другите повярвали в евроатлантическите "ценности".

96

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 121СССР и БКП спасяват България от атомни бомби.

95

Анонимен

преди 6 години

Сащ са зло а доброто винаги побеждава злото

94

Анонимен

преди 6 години

До До 114Югиславяните, а не сърбите лавираха между Запада и Русия затова им позволиха да имат по независима политика. Но щом СССР се разпадна започна разпадането и на изкуственото образувание Югославия.

93

Анонимен

преди 6 години

Сърбия ще се преселят в Русия и България ще вземе и Белград.

92

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 117Късмет е че България не е остров и САЩ не са я унищожили с атомна бомба.