29

Анонимен

преди 6 години

До пенсионер 75 г.Бързо оборотните кебапчийници страдат от щипани мало грамажни кебапчета!

28

Анонимен

преди 6 години

Колкото и да ми слагате минуси, повтарям.В България си има всичко за всеки.Ако искате музика,партита,коб/в/ри,алкохол-Слънчев бряг. Ако искате тишина и спокойствие- Равда,Ахтопол,Синеморец,почти цялото северно черноморие.Не разбирам какъв е проблема.

27

Факт

преди 6 години

Хубаеият Слънчев бряг, стана Слънчака за селяните в последните години.

26

Анонимен

преди 6 години

И милион да ми платят, няма да стъпя там!! Вижте ги тези на снимката.... това порно театър ли е или почивен морски комплекс?! За пари местният персонал позволява на разпуснатите туристи всякакви вълности, даже ги насърчава...... Къде го има този "цирк" в нормална страна, освен в еротичните барове и т.н. червени фенери. Но тук е България - страната на неограничените възможности.

25

Анонимен

преди 6 години

Някой да си е представял друга картина? Това е поне от 20 години с протекциите и закрилата на местната власт. Туй като всички си получават своя дял си мълчат, а страдат туристите и туризма. Тази министърка, хубавата де, нали ходеше по Лай//морието и правеше проверки? Едно заведение не затвори??? А поне 90% са затваряне. Всичко е пълна измама. Но у нас идват такива туристи за които е без значение качеството. Да има дрога и алкохол, музика и купон.Друго не ги интересува. Така ли ще правим туризъм?

24

пенсионер

преди 6 години

До АнонименМоята пенсия е на половината на техните заплати!!!

23

куката

преди 6 години

Хайде сега бидоните от парламента да ме питат защо ходя в Гърция на почивка!Поне знам, че ако ме отровят там с храна ще е веднъж и по грешка, а тук ще ме излъжат, ще ме окрадат, пък може и някой мутроид да ме набие!Там не съм срещал пишман хотелиери верно е също така, че и туристите /не малко българи/ не се държат като долнопробните туристи-англичани, просто уважението е в рамките на приличното и ненатрапчивото!

22

гяур от Румелия

преди 6 години

До АнонименИ турците осигуряваха хляба за раята за да съществува 500 години и до днес!

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 19 Е като им осигуряват работа и не гладуват тогава що реват че заплатите им са по 500-700 лева?

20

стаите обичаи

преди 6 години

До ОтвратенВсичко сътворено през комунизма продължава да е отврат!!!Който през лятото там не краде - зимъска няма какво да яде!

19

Анонимен

преди 6 години

Валери Симеонов като е такъв майстор по потушаване на шума да дойде в Провадия,че тази нощ механата на центъра пя и свири до 4 сутринта,а цветнокожите като започнаха в 2,30 ,та до 6 часа-предполагам спряха,щото изгря слънцето

18

Анонимен

преди 6 години

Мутри ама осигуряват работа на хората от района да не гладуват хората. симеонов е обикновен криминал но ще си намери майстора, Бойко няма да му позволи да тероризира бизнеса по морето. Трябва да го спрат!

17

Анонимен

преди 6 години

До До 3Да,така е само дето туристите от въпросните страни са от най долните прослойки на обществото.Точно сред такива хора се ползва с добро име Сл.бряг въпросните хора идват тук защото могат да се напиват до припадък и да се търкалят и пикаят по улиците без последствия.Нормални хора на Сл,бряг просто не ходят.

16

До 3

преди 6 години

Ти като си неограничен, ходил ли си скоро на почивка там? Преди да плещиш глупости, отиди на място и виж.

15

Анти Валери Симеонов

преди 6 години

Браво на Валери Симеонов! Вече от 28 години никой Бьлгарски дьржавник не посмя да си разчисти сметките с мутрите! А този човек Валери Симеонов иска да даде едно ново начало на една нова ера, прогонване на дявола!

14

.

преди 6 години

Стигасте го жалилитояпедофил DJ Станчо бе ... Голема звезда, та министъра си правел чак реклама с него ...

13

Отвратен

преди 6 години

Лятото ходя на планина, БГ черноморието от 1989 не ходя. Отивам на любимият Боровец, вчера - отврат, строежи, машини, кошмар. Отказах се. Отивам в един комплекс да наема вила, пълно с хора, влизам в къщата, запарено, мръсно, без климатик, една уморена от живота рецепционистка, искам да й видя къщите - лукс и със сауна, за 5 дена щях да й хвърля хиляда лева, онова го мързеше да се вдигне от стола.Така ли? Друга държава ще ми вземе парите.Но съм отвратен от БГ курортите.Само на частно ще ходя.

12

Анонимен

преди 6 години

Цялата работа на Валери е да си прави имидж с арестуването на DJ и да пренасочва вниманието от истинските ни проблеми към един много успешен курорт. Даже върху една улица от него!

11

жалко

преди 6 години

Содом и Гомор не курорт много трудно отново ще стане нормално място.

10

До 3

преди 6 години

Такива ограничени като тебе им е много да отидат и на пейката пред блока! Слънчев бряг е пълен с туристи от цял свят, сред които страшно много семейства от Чехия, Полша, Русия, Холандия и т.н. Има възможност за всякакъв вид почивка, включително и изключително спокойна. Лошият му имидж у нас дойде от журналистите и рибките като номер 3. Курорта се ползва с много добро име по света, а места с повече заведения и развлечение има във всяка една държава с излаз на море.