82

Нека ви излъжа

преди 6 години

В Шабла Каварна и Балчик наяма хубави плажове, прекрасна природа, високи скали с гнездящи там птици, няма сърни, няма синьо море, няма извори с чиста вода минерална и изворна, няма поля и няма чист въздух. Там има само будно гражданско общество независимо от Мутри и Бандити, Там има проспериращ бизнес инвестиращ в хората тяхното бъдеще образование и здраве. Строят се Болници и Училища за нарастващото население, пътищата се преасвалтират качествено и архитектурните паметници се реставрират.

81

Един от Северозапада

преди 6 години

Ама каква любов към Вожда струи от коментарите, а?Младежкото Герб е на море , май, няма да се хвърли като Матросов на амбразурата, да го защити...

80

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Беше забавно по време на първия му мандат ..Сега вече нито е смешно, нито забавно, въпреки остроумните коментари по-долу ..Работата отива от зле на по-зле.И няма кой да обясни на кръглия зеленчук от Банкя в какво се състои работата на един Министър-председател. Вече трети мандат !Работата му не е да ходи от село на село и от паланка на паланка, за да гаси малки пожари, а да решава в национален, държавен мащаб проблемите на народа и държавата.

79

naco

преди 6 години

ПРОБЛЕМИТЕ в България трябва да се решават от КОМПЕТЕНТНИ,РАБОТЕЩИ ИНСТИТУЦИИ,а не от ДРУГАРЯТ Борисов! СТИГА,вече! НАРОДЕ????

78

Анонимен

преди 6 години

Пак Генерал Борисов да се намеси да оправя кашата забъркана от глупавия Станишев и БСП!

77

Анонимен

преди 6 години

Значи е останало само Бойко да оправя нещата и той наистина се хваща да търси решения.Но вие и това не харесвата.Защо не задавате въпросите как се стига до това постоянно да излизат стари неуредици?Защо не питате кой преди не си е свършил работата?

76

Burzum

преди 6 години

Браво Баце Тиквун!Да живей!

75

още колко дни остава

преди 6 години

Не бройте с кого ще се срещне пожарникаря заради Калиакра! Бройте още колко дни остават на режима на пожарникаря!

74

просветление

преди 6 години

До преименуван БойкоТова е осиновеното дете на Г.Димитров и Роза Димитрова! Казваше се също Бойко!

73

Хитлер пред съда

преди 6 години

До крадец връща ли?Ако ти вземат нещо и си го върнеш обратно - крадец ли си?

72

ЗАКОНИ И ФАКТИ

преди 6 години

Блаженни да са тия близо до Герб !

71

ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО

преди 6 години

журналистите не показват карта с точните очертания на натура 2000, Защото не им е изгодно, понеже в БГ вече няма истински журналисти а и да има те са много малко и не е сигурно колко дълго ще живеят ако говорят истината. Защо никой не казва кой добива нефт в Шабла там където натура 2000 защитава природата. Защо няма прозрачност и защо тая статия я пише някой дето е излизал на вън само зада пуши цигари ами нее отишъл до Кария да види каква прекрасна природа и какви плажове се опитват да откраднат

70

крадец връща ли?

преди 6 години

До БГПо-скоро още ще взема, но няма дя върне нищо!

69

Makedon

преди 6 години

Evala be....... ne toj Bojko Borisov .... abe za se go biva be ejjjjjj...

68

ПРАВИЛНО!!!!

преди 6 години

В ТОЗИ РАЙОН БСП ИМАХА ПО ВИСОК ПРОЦЕНТ ОТ ГЕРБ И СЕГА СЕ ЧУДЯТ КАК ДА НАСТРОЙВАТ НАСЕЛЕНИЕТО ПРОТИВ БСП И КАКВО ЛИ НЕ ИЗМИСЛЯТ - КАКВО ЛИ ЩЕ Е СЛЕДВАЩОТО?????

67

БГ

преди 6 години

ДАНО ДА ВЪРНЕЕ *** РАКЕТИ,СТОПЕНИТЕ ТАНКОВЕ,ВОЕННИТЕ УЧИЛИЩА,РАЗРУШЕНИТЕ И ОГРАБЕНИ ЗАВОДИ И ФАБРИКИ,КООПЕРАЦИИ,ПОЛИВНОТО ЗЕМЕДЕЛИЕ ОКРАДЕНО ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ,ДАНО ДА ВЪРНЕ ЦЕНИТЕ НА ВОДАТА И ТОКА,ХЛЯБА НА 15 СТ.,СЕЛСКОТО ПРОИЗВОДСТВО,РАЗРУШЕНИТЕ ПЪТИЩА ПО СЕЛАТА,БЕЗПЛАТНОТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ,БЕЗПЛАТНОТО ЗЪБОЛЕЧЕНИЕ,ОБРАЗОВАНИЕ БЕЗПЛАТНО И Т.Н.ТОГАВА ЩЕ ГО ПРИЗНАЯ ЗА ПРИНЦ НА БЯЛ КОН.

66

преименуван Бойко

преди 6 години

До АнонименБойко .е новия султан БАЯЗИД!

65

Анонимен

преди 6 години

Ауууу не дай си боже нещо да се случи с тоя човек.Направо трябва да закрием държавата.

64

без него

преди 6 години

До Анонимен-следващия, моля!

63

Анонимен

преди 6 години

Някой има ли бял кон?Дайте го на Баце да ходи с него при раята,бе!