52

.!.

преди 6 години

добро утро

51

Анонимен

преди 6 години

Ким направи за посмешище цяла Америка. Гаврата продължава... Толкова за изолацита на С Корея.

50

до 49

преди 6 години

Да го дyxaш ти, под вода барабар с всичките ***, мaлoyмник...От мacтии като тебе, акъл не ща, лaпaй го и се потапяй ти, сестра ти и ***, любимците "мигрантите" на Лъвов мост...

49

Месия

преди 6 години

Как е възможно един северно корейски лидер да провали плановете на американските-банкери-евреи? Нали знаете, че евреите не вярват в Христос. Техния месия е ЗЕМЕН ЦАР КАТО СУПЕРМЕН.Къде е ЕВРЕЙСКИЯ СУПЕРМЕН ДА ЛИТНЕ И ДА ИЗДУХА СЕВЕРНА КОРЕЯ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА? Къде е еврейския Ви цар бе еврейчета?Голям страх ги тресе от едно дебело момченце.

48

Х

преди 6 години

Да живее северна КОРЕЯ. СМЪРТ НА ХАМЕРИКАНСКИТЕ БАНКЕРИ-евреи!!!Хубаво да прочетът американчетата какво мислят истинските мъже за великия капитализъм.

47

Анонимен

преди 6 години

Плуя на ХАМЕРИКА , защото има много евреи-банкери.

46

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Дреме му на шлифера на Кимчо какво боботят хамериканците ...

45

Анонимен

преди 6 години

Плуя на ЕВРЕЙСКО-БАНКОВИЯ КАПИТАЛОЗЪМ. ЗА КЪВ *** ТИ Е СВОБОДА КАТО НЯМА РАБОТА И ПАРИ.ТЪ%ПАЦИ? БАЧКАТЕ ЛИ ЗА 800 ЛВ. НЕТО?Харесва ли Ви капитализма? Скоро ще разберете. Панелките стареят и ще трябва вие или вашите деца да си купуват ново жилище.Положението не е като едно време при тоталитаризма. Построихте си апартаменти, вили. Имахте работа. А, сега?

44

Жгй

преди 6 години

Тръмп говори тежко:"Ти, уволнен! Хилъри? Чезвай! Америка-велика отново!".Щом стане обаче дума за Северна Корея и се почва да се говори за БЪДЕЩЕТО:"Ще ги нападнем. Ще ги трепим. Ще , ще... и накрая - нищо".АМЕРИКА Е НИЩО! Това не е РИМ. Америка е робска страна. Владетелите са банкери-евреи, а робите са всички останали. Робите не воюват. АМЕРИКА Е БЕЗСИЛНА ПРЕД СЕСЕРНА КОРЕЯ. Тръмп се страхува. Евреите се страхуват.

43

До сър Пичук

преди 6 години

Е на Сорос ли предлагаш или на баба Хилари?

42

Джедай Мастър

преди 6 години

Боли го фара, че се изолира. Същия като нашия Шиши.

41

Анонимен

преди 6 години

A когато малкият Ким научи за изявлението на Белия дом, си го премести от единия кpaчол в другия.

40

Анонимен

преди 6 години

Ким Чун Чан Ун като чу и получи силни киселини и като за капак пръдна гръмко!

39

Демократ

преди 6 години

А севернокорейците защо не искат демокрация, а? Мисията на нашите по-старши партньори от Вашингтон е да носят демокрация на всички народи по света, и на нас ни донесоха демокрация и сега при демокрацията имаме тоалетна хартия и банани, а при социализма нямахме тоалетна хартия и банани. Северна Корея защо не искат тоалетна хартия и банани, а? Свободата и демокрацията са най-висшето благо за човека!

38

bolbov

преди 6 години

Срамно и недостойно е една велика държава като САЩ да заплашва с унищожение една малка нация само заради факта че е решила да бъде независима и свобода истински а не като псевдо демократичните коптори слу инсталиран на Америка.Сравнете КНДР и която да си изберете държава от този калибър и ще установи те че едното е субект а другото обектмарионетка.

37

Анонимен

преди 6 години

Малкият Ким добре нарита наглата моpда на чичо сам.

36

Анонимен

преди 6 години

Светът е срещу белия дом.

35

До-Свртлото бъдеще

преди 6 години

Абе ти си мал...оумен

34

Свртлото бъдеще

преди 6 години

Ако някоя от атомните бомби на Прасчо гръмне по грешка ще пострадат и рассия и Китай като наказание за подкрепата която му оказватУранът за бомбите на Прасчо е от рассия и Китай

33

kokor

преди 6 години

Само като се погледне какво е направила Южна Корея, какви фирми са Самсунг, Хюндай и просто няма как разумен човек да си помисли, че същия народ но малко по на Север са някакви неандерталци. Не е шега ракетната програма и американците много добре го знаят. За съжаление това не са им цветни революции да си играят. Режимът на Севера е жесток. Явно удрят на камък. А и играта с Китай е тънка.