86

Анонимен

преди 6 години

Какво слагаш минус ланколу .. Точно това е биологичен ум , да оставиш най-много потомци. .Към това се стреми всеки биологичен вид..

85

Психолог

преди 6 години

Хахах , голяма стресова обстановка ми създаде , няма да мога да спя :))Ти , още от самото начало със тезите ,че критиката се приемала само негативно от субекта стана ясно , че изобщо си нямаш понятие колко ценна може и надграждаща може да е критиката.

84

Анонимен

преди 6 години

Колкото по социализирано е едно общество , законо послушно толкова по-голяма е биологичната деградация или мозъка намалява.. Биологично умен е този който се размножава така , социализирания запад не се размножава..

83

Психолог

преди 6 години

Самият факт ,че не знаеш какво означава понятието " градивна критика " и го сравняваш с негативното, означава , че просто си лаладжийстваш. Осъзнай ,че градивната критика сама по себе си не носи негативен заряд , защото цели надрастване и самоусъвършенстване.

82

Анонимен

преди 6 години

В темата на форума са само жени , щото мозъка на жените е по-малък.. И те го знаят , затова такива теми ги интересуват.

81

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 91Дори хомо сапиенс не реагират като теб,нито животните,ако не е имало необходимост от закони,справедливост,наказания,ред,нямало е да се появят някога.

80

Гуру буру

преди 6 години

Тези гуру на позитивни семинари в Америка смъкват много доларес. На калпак вземат по 15-20 хиляди долара. Овце се намират от години

79

сара

преди 6 години

До до психологНе се надценявай толкова.

78

До 91

преди 6 години

Баче, много си" умен"- хем естествения отбор бил-"вадиш ножа и го пориш" ,хем оцелявали послушните???Много за губени хора има по този свят.

77

Анонимен

преди 6 години

Колкото по-социализиран е човек , толкова повече мозъка му деградира.. последните 10хил. години мозъка на човека намалява.. Това да дека психолозите ви учат да търпите критики води до биологична деградация.. Вадиш ножа и го пориш това е истинския естествен отбор.. За съжаление оцеляват законопослушните и конформистите.

76

Анонимен

преди 6 години

"Хаха , само много ограничен човечец можа да тълкува , че задължително критиката може да се представя по-негативен начин""Критиката сама по себе си не е хвалба колко добре си се справил, точно обратното е, ти както искаш я представяй. Очевидно хабер си нямаш от човешката психология"Ако си истински приятел на някого,ще му кажеш не само добрите,но и лошите неща в очите,за да му помогнеш да ги поправи,дори с риск той да не те разбере,вместо да го лъжеш.

75

добрите чувства

преди 6 години

от негативните емоции ,,омраза,, ,,гняв,, и тн свобода

74

Анонимен

преди 6 години

На човек на който природата му е дала всичко , не се захваща с подли неща да става психолог или човешки ресурси.. или подобна професия която да тормози другите хора.. Затова с тази подла работа се захващат жени , на жената мозъка и е по малък. Има една умна във ФМИ ама тя е с мустаци и не ги бръсне вече..

73

Психолог

преди 6 години

Не ми вменявай неща , които не съм твърдял.Никъде не съм твърдял , че критиката е хвалба. Критиката може да се поднесе и негативно и градивно. Ти почна да сравняваш двете понятия като сложи равенство между тях. Има разлика в това да мислиш негативно и да мислиш критично. Определенията ти кой си има хабер от човешката психология и кой няма ,ги оставям сам да си ги анализираш. Иначе аргументи като "скъсай си дипломата " подсказват единствено комплекси

72

До анонимен

преди 6 години

Явно жена ти те подлага на кръстосан разпит, затова мразиш психолозите.

71

Анонимен

преди 6 години

Жена и психолог е подло същество.. Мозъка на жените е по-малък.. а големината има значение .. Има много случаи жена напънала с математика , информатика и инженерство я хваща рак или полудява.. Най-добрата математичка иранка умря преди 2месеца от рак.. Катя студентка в Дармащат информатика при завършване я хвана рак и записа магистърска бизнес админстрация в Испания.. мисленето не е жени..

70

Анонимен

преди 6 години

Това, което дава усещането на човек, че живее са емоциите.Какво значи да се освободиш от емоционалния багаж?Ти да не си робокоп?

69

ЛЕЧИТЕЛ

преди 6 години

Значи тука в днеса, както и в много други сайтове пишат основно хора с психични заболявания. Няма да и да се учудя и ако същите дето пишат тук и по другите сайтове са разхождат като луди по улиците.....

68

може

преди 6 години

всеки човек освободен от емоциналният си багаж върви мисли трезвено иначе някакви ни ,,опияняват,, ,,омайват,, място за велики отговори

67

Анонимен

преди 6 години

Психологията е наука, която се занимава с вътрешния свят на човека ,а той е изключително важен в днешно време