27

Анонимен

преди 6 години

Тия проблеми на хората не ги ли виждат управляващите колко са трогателни, или не им пука за хората как живеят, важното е да си пьлнят бездьнните джобове.

26

схелде

преди 6 години

Ами тя българка бе? За тях помощи няма, само за шведките дето раждат на 12 от брачеда, за тях има всичко. Да каже, че е шведка и да отива в Белгия. Там да обясни че като шведка българите я тормозят на расистка основа и ще получи жилище, пари и интеграционно обучение за език и професия безплатно. След две години ще идва на Златните на почивка без да и пука кое колко струва.

25

Анонимен

преди 6 години

бая псевдоморалисти тук разбира се

24

Анонимен

преди 6 години

То е ясно че детето не е виновно . Просто неграмотни и мързеливи хора не трябва да правят деца . Безотговорни също .

23

Анонимен

преди 6 години

Много е тъжно. Къса ми се сърцето, като гледам това бебче. Бих го взела, никое дете не заслужава такава съдба.

22

Анонимен

преди 6 години

Ти пък от къде разбра защо е родено ? Не я съжалявам . Честно .

21

до 345678

преди 6 години

Не се ядосвай, човек. Виж го, написал "да стой"...дали е от София или от Космоса, пак ще си остане същият ***...Най-вероятно в провинцията сме по-хора . Поне си познаваме съседите и си казваме "добър ден"

20

Анонимен

преди 6 години

Не ви разбирам да ви кажа честно, да не правила деца, да не си отваряла краката, да е мислила..ами то хубаво, да е,ама не..и става въпрос за човешко същество и очевидно не е родено за да получава майката помощи. Животът не се знае как ще се завъри и за вас и за дъщерите ви. Всичко става в този живот, малко ли мъже умират оставящи невръстни дечица..Скапано общество сме, няма на кой да се опреш, няма от кой една усмивка, една надежда да получиш...

19

345678

преди 6 години

До стоп а твоята физиономия каква е ???софийска ???в провинцията не сме ли хора ???

18

Анонимен

преди 6 години

Парите за детските са в от търбусите на такива като Пеевски. Ама нищо, дай да плюем по абстрактната демокрация. Нали, когато демокрацията е виновна за всичко, значи ние сме невинни.

17

978654и578о

преди 6 години

До писва ми 18 защо ме обиждаш , нали знаеш , че обидите не са аргумент ???. А и не виждаш ли ,ч е аз не съм използвал " Путин " , а отговарям на този , който ме нарича "путински *** " , затова ,ч е казвам истината - че България е превърната в " АМЕРИКАНСКИ ПРОТЕКТОРАТ", а хората - " кучета ги яли " - така разсъждават нашите политици и разните шороши и краваристанци !!!

16

Анонимен

преди 6 години

Нямам собствено жилище , нямам добри доходи и не правя деца . Толкова е просто .

15

Анонимен

преди 6 години

Тежьк е живота в Бьлгария.

14

НЕ

преди 6 години

Всякакви *** си правят кефа после държавата да им гледа децата защо?ь стига вече....

13

писва ми

преди 6 години

До интересноЕи ид.иот какво общо с този случай има Путин,ти в ред ли си,стига спами глупости.

12

8135698

преди 6 години

До Анонимен 12 същия е , но за разлика от Ваша милост - не съм се продал за колкото цента ви дават там на вас - >>> "шорошите" , краваристанците ит .н Губя си от времето да напиша някой коментар , че като погледне някой , да види ,ч е все още има мислещи хора в България

11

Неа

преди 6 години

Не разбрах защо си го иска обратно ? Оставила го е да привлече внимание или какво ? Не можела да го гледа ,сега пък можела ?! Какво се промени ?

10

Анонимен

преди 6 години

Преди няколко дена от безпаричие мъж зарови баща си в двора и самоуби, днес от безпаричие майка изоставя детето си! Това е СТРАШНАТА ИСТИНА в България днес, страна - членка на ЕС и управлявана от Бойко Борисов и Валери Симеонов! ТОВА Е СТРАШНАТА ИСТИНА, а не тази която ви представят по казионните медии

9

ей

преди 6 години

До Д-тоЗащо не е мислила като си е вдигала краката,какво са и виновни хората и защо не си стой на село.

8

интересно

преди 6 години

До Анонимен 4 защо " путински ***" , кое от написаното не е вярно ????ПС - Проверяваш ли вечер под леглото , да не би Путин да с е е скрил там ????Знаем , че Путин яде "шороши " ей така !!!!