54

Анонимен

преди 6 години

Бойко - продавач на празни мечти и утопии. Бабите му вярват.

53

Анонимен

преди 6 години

Нарича ЕС, ЕК демократично управление??? Не вярвам няправо, такава опашата лъжа. Дори и децата знаят, чя тези хора не са избрани от народа. Те са на практика правителство в сянка, нищо че им знаем имената. Те са там да защитават интересите на корпоративните милиардери, не на хората. Цяло чудо е че хората вярват, на тези лъжи. Затова има Исл.държава и тероризъм. Щото им разрешихме да управляват толкова години безнаказно. За сащ също говоря. Нео-либерализма е най голямото зло което трови Земята !

52

Бай,бай

преди 6 години

По добре популизъм, отколкото откровен бандитизъм....

51

Анонимен

преди 6 години

Най-гнъсният популист говори колко е вреден популизма! Колко нагъл трябва да си за да говориш така, или пълен и.д::от. Не мога да разбера, вярва ли си или е като стара плоча, върти едно и също. Да ходиш изпъчен из ЕС, да се прегръщаш с този и онзи премиер, а народа да е най-беднив в съюза!! Слуга е, добра под//лога за всеки външен. Важното е да властва. И как живее с толкова лъжи и измами всеки ден, не знам. Толкова подлости и предателства. Той мрази българите, ние също го ненавиждаме!

50

Анонимен

преди 6 години

До 3227 годиниКоректура не сме намаляли със 2 милиона а с около 4 милиона. Изнесли са се, не са умрели, иначе България трябва да покрита с гробища. Вече домати и чесън не можем да произвеждаме. Като спрат помощите от Брюксел ще се видим колко сме!

49

Леле

преди 6 години

Баце говори против популизма!Да се смееш или да плачеш????Ако сега каже нещо и против г*золизничеството(към чужди лидери) съвсем ще избие рибата...Ама лека му е устата на човека,а ние се държим като бабички с ало-измамници,само дето вместо пачки му мятаме доверие(което все пак е и пари в крайна сметка).

48

анонимен

преди 6 години

Пак тарикатлъци от селския мегдан ни демонстрира партия Герб.В деня когато социалистите празнуват на Бузлуджа,вожда на европейската и световна дипломация,видния държавник и още по виден европейски политик /без дори да знае и дума на чужд език/,първия ни държавен и партиен лидер свиква "демократичната" младеж/разбирай герберската щото от другите демократи никой няма да отиде там/ на форум.И медиите ще отразяват величието и ще забравят за Бужлуджа/които плаща музиката за него свирят/. Селски номер

47

нани нани

преди 6 години

Всеки човек с малко мисъл в главата ще разбере ,че този премиер се гаври с цял един народ,подиграва ви се и ви дои всеки ден по най-гнусният начин и така от 2009-та иначе в медиите е целият в бяло дори бил умен и не бил плешив,а смел!

46

Анонимен

преди 6 години

В края на мандата тоя толуп ще е голям колкото Хелмут Кол (лека му пръст), но ще си остане *** като гъбено семе.

45

До 45

преди 6 години

Колко взимаш, на час или на написано? *** го избиха преди 9.9.44. Останаха партийците. Най-неграмотното и присто, това което остана без партия беше взето в ГЕРБ. Я провери колко партайгеносета има в тази партия? То е в БСП няма толкова. Мачка Българуя Суджук паша, краде и лъже, защото IQ то му е като на калинка. Страхлив и долен, лъжлив и нагъл, молещ се всеки ден да е на власт. С какви министри само се е обградил, къде минАха, пустиня. Социоложката разсипа МВР, Дилянчо енергетиката, Вежд

44

nina

преди 6 години

"Загубихме президентските избори, защото не искахме да ги спечелим".ГРОЗДЕТО Е КИСЕЛО!

43

Анонимен

преди 6 години

Популизъм непопулизъм ама гърците са 10 милиона а от Бг всяка година бягат по 100-200 хиляди.Ама той добре си е направил сметката.Тъкмо ще пукне от старост на трона и последните 200-300 хил.ще са се изнесли в Ес или Канада.Виж да каже че сме по-добре от некви *** в Африка или тия по Венецуела да му повярва човек.Къде е тръгнал да се мери с белите хора?

42

45

преди 6 години

Кой ще ви храни,от кого ще дерете.Вие сте все на държавна службица и не си плащате осигуровките даже.Еврофондовете приключват догодина.

41

Алабалистика

преди 6 години

До АнонименДа ви се върне трижди!

40

От 46

преди 6 години

Дефицит да се чете излишък, грешка.

39

Анонимен

преди 6 години

То бива да е толкова т/п но чак толкова да е., вече е прекалено!!! Какво ми го хвалят този дебел и издъхнал чичо? Мозъкът му е като на канарче, но и вече обвит с мас от детството. И какво като Мей, Рахой и Меркел дойдат у нас? Протоколно е. А ние продължаваме да сме все по-бедни, умиращи и бягащи от "хубавият" ни живот. И защо лъже за 13 милиарда дефицит? Ако имаме такъв, защо тегли заеми? За Чичката от Банкя е наркотик когато идват от ЕС, да го правят важен, а той си е един страхлив мишок.

38

Анонимен

преди 6 години

давай бойко закопай ***

37

НА СНИМКАТА :

преди 6 години

Суджук паша - пръв приятел и слуга на султан Ердоган !

36

Анонимен

преди 6 години

Май сакото вече не може да ти се закопчава. Абе баце ,ти сланина не ядеш, суджуци и тях не ядеш ,този врат от туршия ли го направи и ти и дебелянчо, и цацата ....я да чуем как от туршия се правят сланини......

35

extremist

преди 6 години

ЗА ПОПУЛИЗЪМ ТИКВА ЩЕ МИ ГОВОРИШ КОГАТО ТИ ЛИЧНО ПОЧНЕШ ДО ИЗДЪРЖАШ ДЪРЖАВАТА И ВСИЧКИ НИЕ СПРЕМ ДА ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ