17

Край

преди 6 години

Санирането ако си го правеха хората под лупа щяха да гледат цени и качество. Нали го правят "наши" фирми кой ти гледа - важното е пара да пада. Санирането започна при 200 лв. за кв.м. и сега при 100 лв. продължава. Разбрахте ли колко е имало конкуренция когато цените са били по 200. БСП си трайкат щото и техни фирми лапат.

16

Анонимен

преди 6 години

До ВПич, нашата изолация е от 9 години- направена по всички правила, нашарена с дюбели колкото си искаш. От горещини, студове и влага, стиропорът изтънява, луфтовете около дюбелите се разшириха и един ден я намерихме на алеята, изобацията де. Тъй че, питай патило. Приключих вече с изолациите.

15

Анонимен

преди 6 години

С -винетка да отиде да го подпира

14

Край

преди 6 години

Каква е законността и морала да събереш данъци от ВСИЧКИ за да санираш апартаментите на НЯКОЙ. Всичко общо ако е оправено /пътища, тротоари, инфраструктура/ тогава намалете данъците. Санирането е новото КТБ.

13

Анонимен

преди 6 години

У.сирането на блоковете от СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ продължава.

12

Край

преди 6 години

Има далавери дето обединяват партиите за да крадат от нас. Сещам се за КТБ, сещам се за начина на управление на всички държавни търговски дружества и сега санирането.Българи, партиите и политиците ви са вредни за България.

11

В

преди 6 години

А ти Джедайо, виждал ли си дюбел за изолация?Ако имаше такива, щяха да се виждат и най-вече - изолацията нямаше да падне!

10

!

преди 6 години

На хората вече им се разпадат, министерството конкурс за най-красив саниран блок прави ... а в Пловдив гербавата община още не е завършила 1 блок, а много от блоковете даже нямат избран изпълнител и ... ще чакат

9

Анонимен

преди 6 години

Е като за 10 милиона/метъра какво искате ? Само хленчите.

8

Джедай Мастър

преди 6 години

И как видяхте от снимката, че няма нито един дюбел поставен? Както и че не е слагано лепило? И как разбрахте, че блокът е саниран по програмата на ГЕРБ? Ясно е че някой си е оставил ръцете, но не е нужно да се изпада до нивата на Тиквата, да се драматизира излишно и да се будува от възмущение заради най-обикновен битов инцидент.

7

Анонимен

преди 6 години

А колко хора са се подписали, че всичко е изпълнено съгласно ЗУТ и отговаря на българските стандарти за качество на строителството. Та може скоро да се строят и сгради без използването на бетон и арматура - само кал и слама и пак да отговарят на изискванията...

6

...

преди 6 години

Нищо не разбирам от строителство, но от това което съм виждал по строежи и от елементарна логика мога да кажа, че един дюбел не виждам.

5

Анонимен

преди 6 години

Абе защо няма дюбели в таа изолация бе. Аз на стая с 24 квадрата съм сложил 100 парчета, тука нема ни един.Ааааа платени са , но са икономисани.

4

cgfdghv

преди 6 години

Това санирането не е като да плюскаш СУДЖУК и да тъпчеш филе Елена

3

Анонимен

преди 6 години

Видим резултат докъде води гепаджийството!

2

/./

преди 6 години

Като гледам снимката - този който е санирал, един дюбел не е поставил. Икономисвал за сметка на хората.

1

Гарантирано от ГЕРБ

преди 6 години

Гарантирано от ГЕРБ - популярен лозунг