75

математика

преди 6 години

Боя е от маскирани мутри а може да е и от онеправдани граждани на които им е писнало да ги ограбват и пр. Самите нотариуси със сигурност се сещат защо ги бият но едва ли ще си кажат всички се досещат защо.

74

Анонимен

преди 6 години

в България по стар комунистически - съветски обичаи всичко се разрешава с насилие. Училище, семейство, съдебна власт ... за *** Балкански - русофилски прав е този който бие.Жертвата, слабия са винаги виновни.За това края на този народ вече се вижда !

73

Анонимен

преди 6 години

В момента, в който прочетох "нотариус" ми стана ясно защо е била бита.

72

Анонимен

преди 6 години

факта, че до момента няма пребит лихвар и чси, а нотариуси, показва, че следите водят към разбойническата шайка на арменския поп.когато видя пребит изпълнителен директор- лихвар и чси, тогава ще повярвам, че побоя на нотариуси е дело на потърпевши.

71

Анонимен

преди 6 години

Да бе то винага за просто така те нападат маскирани и те бият обикновенно няма причина !!!! *** си танев *** корумпиран...Да, те така без причина нападнаха и децата в Асеновград. Така с причина убиха и Виола.

70

Анонимен

преди 6 години

Пълно разследване на дейността на тези две Map6и и ревизия на пари и имущество. Компетентните държавни органи да се задействат и съм сигурен, че ще изкочат доста интересни неща. Ей така никой няма да тръгне да бие жени в центъра на София без нищо. Не съм любител на силовите методи, но повьрвайте ми има същества, които се заслуават боя и той е най-малкото, което може да им се случи.

69

ами така става

преди 6 години

Това не е за нещо, което не са направили (отказ да изповядат съмнителна сделка), а за нещо, което са направили.

68

Петьо-Евреи

преди 6 години

Да бе то винага за просто така те нападат маскирани и те бият обикновенно няма причина !!!! *** си танев *** корумпиран

67

ГУРБЕТЧИЯ

преди 6 години

ЩОМ НЯМА ЖАЛБИ ПРОТИВ НОТАРИУСА ЗНАЧИ ПОБОЯТ Е ИЗВЪРШЕН ОТ "ХОРА" ,КОИТО ИСКАТ ДА ПРИНУДЯТ НОТАРИУСА ДА ПОДПИШЕ НЕЩО НЕЗАКОННО ! ТОВА Е ИСТИНАТА !

66

ХМ2 до Робин Худ

преди 6 години

Всяка крадлива напаст дето си превишава административните права е за затвора.Тук са много и рядко влизат.Отговора е да!България затъна от администрация ,частна и държавна.

65

Анонимен

преди 6 години

Има два варианата1. Това да е отмъщение на бедни хорица, на който са им изпили кръвчицата.2. Или са настъпили някои мафиоти и те също ги предупреждават.И в двата случая са в лай.ната. По съм склонен де НЕ ги подкрепя и дане застана зад двете жени. Но нека да видим какво ще открият разследващите.

64

Анонимен

преди 6 години

Май ги предупреждават само, явно няма да е финал на историята.За повечето хора нотариусите са част от организираната престъпност и такива взаимоотношения са нормални.

63

Анонимен

преди 6 години

Случката се е разиграла на ул. Кирил Видински

62

Анонимен

преди 6 години

Не разбирам какво ги превъзнасят-били нотариуси.Ами като всеки ден бият обикновени хора -не нотариуси,защо мълчите ..."дръжки на микрофони" и "бАджак дЖурналисти",просто сте гнусни.

61

Анонимен

преди 6 години

Убеден съм, че жените не са виновни ... явно са засегнали интереса на някои разбойник.Селяците не призовавайте към насилие, защото в този случай вие ще сте битите.

60

Анонимен

преди 6 години

имало е суджук остави тия лакардии...

59

Царевец

преди 6 години

Всеки който е мяркал списъка с нот. такси знае , че тази агресия не е случайна

58

Анонимен

преди 6 години

Убеден съм, че жените не са виновни ... явно са засегнали интереса на някои разбойник.

57

Анонимен

преди 6 години

Като ни бръснат един път с официалната такса и един път с безумни цени за изготвяне на договори, пълномощни са доволни нали? Това не е случайно нападение, кой знае за какво става въпрос и за колко пари. Далавери навсякъде, кога ще има морал и коректност и в бизнесът и в държавата се чудя.

56

Анонимен

преди 6 години

До Сандокан Веднага трябва да ги почваме! Много време им дадохме и се налапаха яко!!!