75

1

преди 6 години

Дано го махнат по - скоро този паметник за да се приключи в това безумие !Отдавна трябваше да го унищожат ! Никой не иска социалистически реализъм !

74

Анонимен

преди 6 години

Дали пък пожарът на бунта не започва да гори?

73

НЕЗАБАВНА ЛУСТРАЦИЯ

преди 6 години

Един спешен закон за лустрация за да се изтръгнат от държавата всички червени рептили, впили се като пиявици във всички сфери на държавността ни, това ни е нужно

72

Анонимен

преди 6 години

БКП са терористи

71

един друг

преди 6 години

Мдааа, срещу събарянето се надигнаха само "интелигентните" хора на изкуството, колеги на автора. Ето виждаме какво ни представлява "интелигенцията". Няма как да се оправим скоро. Те хората са казали: "рибата се вмирисва от главата". При нас най-вмирисана ни е "интелигенцията" просто защото е псевдоинтелигенция.

70

Виж ти

преди 6 години

Събарянето на паметника също е ВАНДАЛСКИ И ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ.Гербекрастите с ограничените мозъци и липса на интелект,едно си знаят,едно си баят. Комунистите,комунизма и въртят чекръка безмозъчно. В България имаше СОЦИАЛИЗЪМ, А НЕ,КОМУНИЗЪМ. Милиони българи живеетев комунистически жилища.Били панелки. Да,но жилища.Ами, напуснете ги и си купете тухлени-капиталистически....Кой ви изучи безплатно и вас и децата ви,амеби?

69

Анонимен

преди 6 години

комунистите се провалиха на изборите и прибягват до терор и саботаж

68

чистка

преди 6 години

Само масови арести пред Позитано 20 ще научат тези червени терористи че времето им отдавна мина.

67

Анонимен

преди 6 години

това са фашизоидните младежки организации на бсп

66

Сапьорче

преди 6 години

Само за един ден мога да срутя това недоразумение и то много ефектно и почти безплатно.

65

АТЕНТАТОРИТЕ

преди 6 години

са американски патент. Даже РЕЙГЪН за малко да убият. КЕНЕДИ го гръмнаха пред целия свят. Тъй , че позвънете на КОЗЯК да ви обяснят кой запали крана. Провокациите са в стил на момчетата от ЦРУ

64

антсоросоид

преди 6 години

Как напористо сороската твар ( протестърите)обвинява комунистите в подпалване на крана означава, че те са го запалили за да обвинят комунистите. Службите трябва да започнат разследване от тях.

63

Само така

преди 6 години

През комунизма не се крадеше чавдарчета и пионерчета за това всеки червен зад Ник с власт строеше паметници за общото благо та, на гола поляна чифте паметници , поздрави на македонците .

62

Анонимен

преди 6 години

За какво са ви кранове? Няколко тротилови шашки ще свършат чудесна работа.

61

Анонимен

преди 6 години

Шумкарска му работа!В стила на Столетницата. Тия червени терористи отново трябва да минат в нелегалност!

60

Анонимен

преди 6 години

Смешна нация сме. Вместо коня пред НС да го пратят да пасе на Мачу Пикчу у царевичака, те даже го ремонтираха.Няма по-голямо унижение за един народ - пред портите на символа на държавноста - НС гордо да се пъчи чужд император на кон !

59

НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ

преди 6 години

почнах и да палят за да лапнат обществените поръчки...

58

Само така

преди 6 години

Ха ха ха автокран 4е от милион лева стана милион евро утре ще милион паунда .......математика за мутри .

57

Партиец

преди 6 години

Каквото и да правят съдбата на този уж паметник е решена. Такъв тероризъм е характерен за червените. Това ще е първата крачка към махането и на един друг паметник. Никога вече комунизъм!

56

Циник до 54

преди 6 години

Докато ви има чепвенокаскетниците....България ще си остане ***! Вие сте зад всички "уж различни" партии! Пребоядисани пладнешки разбойници...станахте най-върлите капиталисти с ***, и свинаря Гергов, и ми говорите за "постижения"И ди отино в Швейцария където не е имало комунизъм - според вас всички живеят в землянки - така ли бе лъжец нагъл?Панелките нали знаеш къде да си ги навреш!