38

Анонимен

преди 6 години

2 бона чисто в София се равняват на 800 в провинцията

37

до 36

преди 6 години

Ми пак е по добре отколкото да ходят да влачат по строежите в Германия , или да работят на слънчака по 15 часа на ден.

36

От Варна

преди 6 години

Във Варна енергото се помещаваше в една от кулите небостъргачи които се намират до гробищен парк. И се наложи сами да си спрат тока през 2015 година. Защото не са си плащали тока от месеци.

35

хаха

преди 6 години

Ако си мислите че Бойко им казва къде да строят , айде те не са толкова *** че да зимат акъл от него , те си плащат за проучване много преди да почнат с театрире за обсъждане. Отдавна се знае къде ще се строят и плановете са готови!

34

Анонимен

преди 6 години

това ще са евтини офиси за велики" програмисти" , работещи в кол -центрове, които обслужват да речем доставки на пица или коли под наем в Германия. Нагъчкани като китайци, на малки бюра, със слушалки на главите и норма колко телефонни обаждания да поемат на ден и един надзирател да ги контролира да не ходят до тоалетна извън регламентираното за това време.Сутрин и вечер ще пътуват по 2 часа до работното си място, и всичко това за някоя велика заплата до към 2 бона чисто.Че и със самочувствие..

33

Анонимен

преди 6 години

do 30 Бях в Германия , учих там 1година знам колко са наемите.. Аз в Мюнхен и Хамбург не смятам да ходя където е скъпо.

32

Анонимен

преди 6 години

Това са офис сгради за IT сектора .. Тази първата малката сграда е готова , и много добре знам какви фирми има там.. Четири етажа са на Вистеон..

31

Анонимен

преди 6 години

Ми нека се строи, това са много работни места и то скъпоплатени.

30

do 30

преди 6 години

Ти си открил топлата вода , ама в Германия за 500 Евро ще живееш на легла на два етажа с 6 *** в една стая , най вероятно от близкия изток. Успех с плана ти .

29

Анонимен

преди 6 години

До от Селата мълчетеелитен квартал на полето - не ме разсмивай

28

ЦК на Либерастите

преди 6 години

Небостъргачите най-добре показват мястото на тези които се съмняват в могъществото либералната демокрация и финансовите анархисти! За простолюдието ще изчезне гледката към Витоша, ще гледат само небостъргачите! Само обслужващия персонал с полирани мозъци (собственост на корпокрацията) от офисите ще може да вижда Витоша и небето!

27

Анонимен

преди 6 години

Бизнес паркове , офис сгради , програмисти .. Ама наемите на жилищата са колкото във Виена.. Сега съм 4-курс и работя в малката сграда .. взимам 2200лв. , ама общака ми е 50лв.. Аз като завърша 800-1000лв. наем няма да дам на софиянци .. Ако нещо ще бягам.. В Германия има наеми 500 евро газарска работа. и заплата е двойна тройна.

26

от Селата мълчете

преди 6 години

Какво ви пречат небостъргачите бе ? София е единствения град в света който няма и един елитен развит квартал. Всичко е една пълна мизерия. Ходил съм в поне 20 страни в Азия и Африка, навсякъде има елитни квартали, в София най-елитно е село Бояна дето караш по кози пътеки , няма никакъв план и поддръжка , абе смрадд ..

25

Анонимен

преди 6 години

Айде , Айде .. Софиянци са лакоми за високи наеми.. Това са сгради са офиси.. Наемите на жилища ще поскъмнат.. Аз искам Университетите заедно със ситито и бизнес парка извън града в Кремиковци..

24

CH

преди 6 години

Подлогата да предлага места за сторителство в Плевен и Червен бряг, а не в София. ***!!!

23

мне

преди 6 години

Аз ще се върна в България когато построят небостъргач, защото искам да живея в него. Но да е висок поне 100 етажа , не тея малки сградички.

22

4

преди 6 години

Какво ревете бе , тея пичове идват със стотици милиони в джоба, ако си мислите че сополанковци като вас ще ги спрат ..хаха

21

Анонимен

преди 6 години

Явно трябва да се изперат едни парички...

20

Анонимен

преди 6 години

хаха небостъргач на полето...такива сгради се строят там, където земята е много скъпа, напр. Манхатън, а не на полето в София.И вътре ще са офиси като стъклени кутийки, без да можеш да си отвориш прозореца или да излезеш на балкона, и в тях ще работят ИТ "специалисти" - разбирай телефонисти в кол-центрове.Погледнете в Англия- социално слабите живеят в небостъргачи, нормалните хора - в къщи.Небостъргачите са само в лондонското сити.То и сега има два на околовръстното и стоят празни

19

Анонимен

преди 6 години

Как къде вее,косиме Борисовата и строиме!!За кво са ни тия паркове?/