68

онбашията

преди 7 години

е добре де, толкова ли не можаха да му я увият във торбичка и да му я дадат? няма да умрат гладни кучетата зад родилното без една плацента, чудо голямо

67

Гробокопач

преди 7 години

На първо лице, мога да ви кажа, че на този само заради физиономията не бих допуснал да завърши висше. Но в Англия е така, това е страна, в която бандити, гамени и апаши стават учени. Затова и външната й политика е такава - пиратска и разбойническа. Тук е видимо наличен "продукта" на евроатлантическата ориентация и ценности. Друг е въпроса, защо отрасъл на националната сигурност - здравеопазването е оставен в ръцете на евреите. Смърт на ГЕРБ!

66

Анонимен

преди 7 години

Какъв учен е тоя изпаднал агресивен наркоман?! Бил завършил еди какво си?! Ми то и продавача на вестници сигурно е икономист или юрист ама това не го прави учен.Кофти за жена му и детенцето - след като е така агресивен към непознати хора не ми се мисли какво ще им се случва в къщи. Жени гледайте малко, избирайте и спрете да се вкарвате сами в такива филми. Тоя набил лекарка, друг засякал момиче с колата и го ударил, трети си закла приятелката. Баси комплексираните "мъже" дето си имаме в бг.

65

ля ля

преди 7 години

питам аз защо им е плацентата и защо ги събират на всички?? взимат им се и нещо ги правят - какво?!?!+ това как няма да дадеш нещото на майката му!!!!!!

64

до 72

преди 7 години

викаш ние знаем, че плацентата струва пари, а шефовете на болницата не са наясно и затова я изхвърлят. Така я унищожават, че дори не ти я дават - толкова е ценна

63

гб

преди 7 години

боже! и учените ни полудяха и станаха бандити!

62

Анонимен

преди 7 години

Кажете по колко продавате плацентите и на кого мръсни и нагли престилки.вашата медицинска мафия е за из биване в цялата страна така Следващата мръша на която се поиска плацента да си помисли добре иска ли да ходи с крив нос и без зъби цял живот или ще я даде без бой Аз също бих я разкуртил от бой мръсни и нагли престилки

61

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли, разбирам подигравателното ви мнение, но скоро четох една интересна книга. Носителите на злото са ония, които те предизвикват да бъдеш зъл. Българската действителност изгражда, събужда и предизвиква лошото у човека. Затова и днешните патриоти с озлобените си лица са на върха на вълната. Лекарката и тя е жертва на това общество губещо човешкия си облик. Една от многото.

60

до 73

преди 7 години

би ли привел доказателства, че скъпата плацента се унищожава? А пинокио?

59

Анонимен

преди 7 години

До Така е...------------------Бихте ли привели доказателства за продажбата на плацента от "болниците"?

58

Анонимен

преди 7 години

да живее бизнеса с органи и еничарите дето го защитават!Да живее БХК и демокрацията.Амин

57

Гробокопач

преди 7 години

До От истина болиРед от май.муната Борисов? А, мерси!

56

Така е...

преди 7 години

За жалост болничните заведения са превърнали това в бизнес. До колкото знам,продават плацентите после. Заслужила си го е тази.... Аман от "лекари"

55

до румен 60

преди 7 години

като гледам вече са ти прибрали мозъка

54

М

преди 7 години

Колко е високообразован, няма доказателства. Но че е психопат и не особено интелигентен, не е трудно да се досети всеки един. Как така се дава плацента от лекар на пациент?? Това да не е визитна картичка. Този трябва да го затворят в психиатрична клиника като за начало.

53

до 60

преди 7 години

разбира се, че аз имам юридическото право върху всеки мой орган.Ти ако смяташ, че нямаш - да ти свалим бъбреците, а ***?!

52

Анонимен

преди 7 години

Учен бил .. *** с присъди и шмъркал наркотици .... аз що ли не се друсам ... аа да с пенсия от 125 лв едва ще ли си позвяоля тоя лукс на демокрацията.този до колкото ми е известно от информацията не е имал никва лабораториия нито разрешително за изледвания от какъвто и да е ресор .Изглежда ми по скоро да се е надрусал и да си е въобразил че ще прави научни опити . Като са му отказали и дрогата си е показала ефекта и е пребил лекарката! Абе НАРКОМАНСКИ ИСТОРИИ...

51

Анонимен

преди 7 години

Интересното е,че някъде в някои държави на мъже съпрузи им е разрешено присъствие по време на родилните процедури и раждания от техните съпруги наравно с персонала по израждането на детето и навярно веднага след това с знанието на двете страни- съпруг,съпруга и третата-завеждащия отделението,шев на заведението подписват договор по точки за последващото използване на плацентата щом като използването и е разнопосочно чак до хапчета за следродилни депресии.

50

Анонимен

преди 7 години

До НЯ------------Лъжете! Родителите на новородено ИМАТ право да получат плацентата. Но само по строго установена процедура, която побойникът не е спазил.

49

Frenski magistrat

преди 7 години

Tuk vuv France zakonut e postaven na VIDNO miasto v absoliutno vsichki kliniki,bolnici,laboratorii i e na bial fin s cherveni bukvi,i glasi slednoto: Za zaplaha ili obida kum medicinsko lice,globata e 75 000?/sedemdeset i pet hiliadi/?.za posiagane,iznudvane ili maltretirane n'a medicinsko lice globata e 125 000? i do 3 Godini zatvor!!!!Za poboi NAD medicinsko lice s prichinenii travmi i posledstvia,vinovnikut se NAKAZVA s global ot 375 000? plus 7-12 Godini zatvor!!!AKO TI STISKA POSIAGAI!!