37

отБГ

преди 6 години

Бойко магистралата друска със 110км/ч брат!. и няма хубави-прилични отбивки с тоалетна и чешмичка по пътя до Бургас, онзи ден бях до Германия еми прибирайки се сума път изтърколих и да кажа България най-зле магистралата , разбира се че е хубаво дето изобщо има таква де (преди беше съвсем ужасно да караш до Бургас)...а да и околовръстното на София е голям батак все още то дупки то чудесии - чужденците им е зле, Бойко стегни се брат сума пара похарчи за тея пътища пооправи ги наистина барем!

36

германофил

преди 6 години

До доРусофилА защо да не сме баварска колония? Най-хубавите години са били преди войната.Във всяка делска къща имаше моторетка и радиоприемник!

35

Анонимен

преди 6 години

Бълга*раците като народ са може би най-простата нация на тази земя.Няма тънга-мънга, кой каквото и да ви разправя различно от това ви лъже.Да се одупиш да те оправя един *** пожарникар, един даскал по физическо и "на мама синчето" е не жалко ами УЖАСЯВАЩО доказателство за нулевото качество на матриала.Но от наследниците на Пурко и Андрешко какво да очакваш.......

34

реалист

преди 6 години

Ако Борисов искаше да се бори срещу корупцията, за 9 г да беше го показал. Няма воля. Има вола за магистарли, прави ги, има воля за саниране, прави го, макар на тройни цени. А корупцията? Все едно да се бори срещу себе си и колегите си в парламента. Бойко иска мир, а не да размътва водата като се бори с корупцията.

33

шуробаджанаци

преди 6 години

До АнонименИ армията и полицията са корумпирани!

32

доРусофил

преди 6 години

Да ти призная не следв редовно политиката ама не съм чувал Еадев да иска да присъедини България към Русия а и не помня и аз и историята България да е била по някакъв начин руска или СССР република ...може да е имала добри и засилени търговски и всякакви отношения но винаги си е била Народна република България и е просперирала по време на сътрудничество със СССР ..., сега тея времена няма да се върнаг и никой не иска да ги връща ама търгувайте с Русия бе имайте добри отношения не се нафупвайте

31

БНА

преди 6 години

До АнонименВ армията офицерите и старшините масово крадяха от войниците! Ядяха само пържоли.Всеки офицер си имаше лимит за уреждане на свои хора-войничета срещу рушвет.

30

къде дават така?

преди 6 години

Хем високи заплати, хем корупция!

29

Анонимен

преди 6 години

Армията ни е съветска а полицията мутирана милиция!

28

Анонимен

преди 6 години

Божеееее,Борисов приветствал предложението на Радев за създаване на единен орган за борба с корупцията по високите етажи на властта.След като за 8 години станаха милионери и милиардери сега ще се борят с корупцията.И КОЙ ще я бори?КОЙ и ТОЙ?Ха,ха,ха.

27

кеф

преди 6 години

Искам Радеф да издъни един тупаник на Тиквата и да се замлатят яката да му каже мааамаатии крадлива охранена дърта *** не се спря то лъжи то санитовки то магистрали то фолтаици то бабата прегръща то на султана канче ибрик подари и бой ама бой мъжката да хвърчът кръв и зъби

26

русофил

преди 6 години

До 25А ти виждаш ли по-чисти намерения от това, България да възвърне нормалното си "агрегатно" състояние, а именно пълноправна част от Руската федерация, от Русия. Що за болен мозък може да сметне това за ирония?

25

историята

преди 6 години

Първата работа на военния министър след освобождението е да закупи стари модели белгийско стрелково оръжие след превъоръжаването на белгийската армия!

24

Бочко

преди 6 години

Бойко е толко умел и обигран в лъжите че неразбирам защо му е на ген Радев да се среща с него - нищо няма да се разберът мъжката след седмица две Цветанов и други от Герб ще подливат пак вода на Радев и ще са получили указания точно от усмихнатия на фотография Бойко ...ае въобще долна и подмолна работа е политиката а тов Цветанов са всички е ясно че върши всичко по Бойкова команда, явно ит тея самолети дето Радев иска Бойко няма как да крадне пари

23

Анонимен

преди 6 години

За полицията,състоянието на армията и корупцията във властта ти отговаряш,Бойко,на теб са ти дадени пълномощия по конституция да оправиш нещата.Не занимавай президента с твоите отговорности.А що се отнася до изребителите,компетентното мнение е негово,затова се вслушай в него ,а не се конфронтирай.С други думи посещението ти е безмислено и е само губене на време.Най-добре е всеки да си гледа работата и да не се бърка в компетенциите и работата на другите.

22

доРъсофил

преди 6 години

Ае колкото и да иронизираш от салеко кичи че си *** продажен и подмолен , ген. Радев засега изгкежда е с далеч по-чисти намерения от Борисов и Цветанов и повечето продали душите си политици

21

русофил

преди 6 години

Браво на генерал Радев! Този човек ще прокара пътя към присъединяването ни към Руската федерация. Това е моят президент. Горд съм, че гласувах за него!

20

Анонимен

преди 6 години

Какво има да изясняват двама души по тема,от която единия нищо не разбира.А ако трябва нещо да се изяснява,нека Борисов първо попита Плевнвлиев и Цветанов какви ангажименти са поемали при посещенията им в САЩ и тогава да се изяснява с президента.

19

Анонимен

преди 6 години

Липсва закон за заплатите в армията и полицията и те изостават от депутатските.

18

Анонимен

преди 6 години

Не достигат млади българи за армията а и в полицията се усеща недостиг на хора, Не могат да вземат роми , защото ромите с оръжие са непредсказуеми. Корупцията е най-горе във властта от министър до кмет които крадат парите на държавата и няма нито полиция нито армия..