104

Един от Северозапада

преди 6 години

Във всяко стадо има и ***. И при руснаците, и при англичаните, а и у нас.Помните ли англичанина, който разби с камък главата на сервитьор? Осъден у нас, и пратен да излежава присъда в Англия? И освободен още щом стъпи на английска земя, сякаш нищо не е направил? Така че-*** има навсякъде, и не руснаците са най-пропадналите туристи, идващи у нас.Те поне идват семейно, а и имот са купили...Пияния швед помните ли? По-кротко с обидите, тогава.Във всяко стадо си има ***.

103

Иван

преди 6 години

До БургазлияТака и трябва да бъде. След 130 години лутане най-накрая българите ще открият мястото си. А имено България е част от Русия и е крайно време българия да стане част от Великата Руска федерация. Тогава всичко ще се оправи и никой на света няма да посмее да се подиграва с Българите.

102

Анонимен

преди 6 години

АНГЕЛКОВА ОСТАВКА!!! НЯМА ДА ТЪРПИМ УТАЙКАТА НА СВЕТА! НА ТЕЗИ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДАВАТ ВИЗИ.

101

Анонимен

преди 6 години

Имам чувството, че България е магнит за ***.

100

Анонимен

преди 6 години

ЗАЩО НЕ СА ИЗПОЛЗВАЛИ СЛУЖЕБНОТО СИ ОРЪЖИЕ?!!! ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ ТРЯБВАШЕ ДА СА ПРОСТРЕЛЯНИ!

99

Анонимен

преди 6 години

Не тряба тези изверги да се допускат на българска територия. Да си седят в коината Русия и да пият шампоан за вана. Гадове мръсни! За съжаление няма да има правосъдие, дано само българският полицай се оправи.

98

Анонимен

преди 6 години

Сто години чекистко-болшевистки експерименти са превърнали руския народ в стадо ckoтове, които след втората чаша могат да убият баща си у майка си и по най-незначителен повод. Ненормална нация са.

97

Макаренко

преди 6 години

Тези полицай трябва вднага дабъдат осъдени! Да посегнат на братя освободители!! Абе Ей тези хора са ви дали държавата за която работите, трябва краката да им целувате!! Ако не бяха техните деди сега щяхте да патролирате из Анталия или Мармарис

96

Бургазлия

преди 6 години

Хора, тук в Бургас вече все едно сме някаква руска република! Нито на пазар можеш да отидеш, нито в парковете, нито в морската градина, без да те бутат, настъпват, предреждат и ритат руските нашественици! А руската реч е навсякъде! Бургас вече не е същия със хилядите блядoвe, които ни заляха!

95

-/\-

преди 6 години

Само такова нещо може да се очаква от руснаци.

94

Анонимен

преди 6 години

Агресивен, опростачен и див народ, отдаден на пиянство и проститтуция.Срам ме е, че имаме нео овщо с такива.

93

Анонимен

преди 6 години

Така става кат не слушате Баце! А той каза с бухалката(прокуратурата) по всичко де мърда, а после се изяснява кой крив кой прав!

92

Хммм

преди 6 години

Май някой Българи забравиха какви свинчoци са руснаците! Хубаво е, че имаме държави като Латвия, Литва, Естония и Украйна, които не са забравили какво е да се живее под руския миризлив ботуш! Руснаците са варварско, азиатско племе! Да си стоят в "Страна Агромная", тук място нямат!!!!!

91

Достоевски

преди 6 години

Много прав е Достоевски, който е казал, че руснаците с народ, който броди по Европа и гледа какво може да разруши и унищожи и то заради собственото си удоволствие.

90

Анонимен

преди 6 години

То ясно че не са в ред, кой 36 годишен мъж ще ходи на почивка с майка си и баща си)))

89

Ханко Брат

преди 6 години

Милиционерите са много *** ***. На кръста си безсмислено носят 1 килограм желязо. Използвай го бе ..............Защо плащам данъци?!

88

kkk

преди 6 години

След шведите да не вземем да обидим и руснаците?!Оставете ги да си правят каквото си искат!Аз на това ..няно черноморие няма да стъпя,събрахме изметта на европа и раша!

87

Дориан

преди 6 години

Ако съм на мястото на пострадалите от руския постсъветски варварски терор ще заведа дело срещу България в Хага, заради служителя на държавата, който е издал виза за България на тези пияни любители на лосиона за вана! Тези субекти нямат място както в България, така и е останалите страни от ЕС!!!!! Черни печати и да си ходят на почивка на п-в Камчатка! Европа не в за тях!

86

Lothbrok

преди 6 години

Руски ***, тия без алкохол не могат да дишат.....

85

Гост

преди 6 години

Те руснаците пияни, ама това задържане ли беше, или селски въргал на мегдана. Колеги, взимайте се в ръце и марш в залата, че да стане по- лошо другия път. Снимали са ви като тотални аматьори! И това е меко казано...