105

Анонимен

преди 6 години

Слава Советской Армии! Снова вас ждем!

104

Анонимен

преди 6 години

До клетва на русофила - лосион за вана да пият, и все да са жадни, на руски да говорят и една дума българска да не знаят, гречка да ядат и да са живи и здрави, руски песни да пеят и казачок да тропат!

103

Анонимен

преди 6 години

Няма по-големи терористи от тези които в продължение на 28 години подлагат народа си на ГЕНОЦИД и от 9 млн. го свиха на 6 млн. при това с обезличаване на българския етнически елемент!

102

Анонимен

преди 6 години

Наистина ни гласят за колектор на нискобюджетни и неудобни мултинационални от-репки.Дори не е великоеврейска идея, а си е *** империализъм.Дори Хитлерова Германие не е нещо друго освен първият шурм на империализма.Хубавата новина е, че определението на Ленин за революционна ситуация ще сработи, за жалост отново в най-бедните страни, но този път ще е с глобален ефект.Колкото и да не ви харесва, комунизъмът ще го бъде, най-вероятно в първобитно-общински вид.

101

Анонимен

преди 6 години

Глупости! Никакви милиарди никой не е опрощавал на Полша. Просто там живеят нормални хора, които си обичат страната и мразят съветските окупатори, а тук все още се срещат смръдливци като тоя гого, които за 2 рубли и майка си ще продадат. Безсрамници!

100

u4en

преди 6 години

Има решение за премахване на паметника на СОС! Фандъкова като руска въспитаничка отлага. Обяснението е - Да изчакаме...за да намалим инфартите сред червените другари!

99

гого

преди 6 години

до 108точно за това върви, заради бутнатите паметници. цъфти икономиката. Ама верно Костов като бутна мавзолея какви блага текнаха тогава сини посинели...пич още 91/2 гидина полша има опростени 50 милиарда долара дълг към парижкия клуб. Нещо да ти говори това....

98

Анонимен

преди 6 години

В грешка са глобалистите, защото така наречените "лидери" имат асоциални качества на личността.Уви, парадокс е, но е факт.Редът в едно общество се поддържа от масите.Има такова нещо като обществено мнение, масово съзнание и усещане за справедливост.Да не говорим, че има народопсихология и родова памет, които са основата на "суперегото".Като се ликвидират раси и народности, финия механизъм на обществено съгласие се разпада.

97

:) :)

преди 6 години

пуснаха стръвчица и антируските шарани кълвст кат за последно.А той е на съветския войн /армия. Там са воювали и любимите ви украинци, грузинци, азери таджики и тн. Така и тях престъпници изкарвате. Пък нали и 6 ти украински фронт е минал през Бг , що се не сърдите на украинците :) но сега ще обърнете палачинката ,щото той бил украински само по име инсче бил руски ;)

96

клетва на русофила

преди 6 години

така е, дано цел живот лади да карате, децата ви рускини да ви доведат, в поссия да завършат и черен печт за европа в папорта да им сложат, със ссср фанелки да ходат и лика на путин да разхождат!

95

Анонимен

преди 6 години

Полша реши въпроса с грозните руско-съветски капища нацвъкани по цялата страна като у нас. До края на годината ще бъдат сринати над 600 паметника възхваляващи СССР и Русия. Ще останат само паметниците на руски граждани реално погребани в Полша и то ако са в гробищни паркове. Ето това е причината Полша да върви напред по пътя към Европа а българия да върви назад към cвинската кoчина наречена Русия. В същия зякон всяка комунистическа и проруска пропаганда ще се наказва със затвор.

94

Анонимен

преди 6 години

Русофилите са ***. Произлизат от необразовани шумкарски семейства, семката им е увредена. Те са си животни, но вече са на измиране, което е добре за държавата.

93

Анонимен

преди 6 години

"Освободителите" ни дадоха много:КОНЦЛАГЕРИМАСОВИ УБИЙСТВАЗАГРАБВАНЕ НА ЗЕМЯТА ОТ СЕЛЯНИТЕНАРОДЕН СЪДМУМИЯТА НА АЛКОХОЛИКА ГОШО ТАРАБАТАНЕВЪЗМОЖНОСТ ДА ПЪТУВАМЕОПАШКИ ЗА ХРАНА И ДРУГИ ОСНОВНИ СТОКИРЕЖИМ НА ТОК И ВОДАЧЕРНОБИЛЛУКАНОВ, ВИДЕНОВ И ТЕХНИТЕ ЗИМИ

92

Анонимен

преди 6 години

Около тоя паметник смърди защото всички го използварт за тоалетна. Той за друго и без това не става.

91

До 103

преди 6 години

А ти *** в Русия. Детето ти рускиня с лада да ти доведе дано...

90

Анонимен

преди 6 години

Русия винаги е била смъртен враг на България. Който зне история е наясно с това. Те ни ненавиждат защото имат комплекс от нас за това, че сме им дали писменост, книжнина и религия.

89

BG-Гражданин

преди 6 години

А и от БСП, като наследници на БКП, също са терористи щом още кичат с цветя паметници на окупатори и на комунистически диктатори, а и толкова държат на опазването на същите тези паметници, които стърчат като надгробен камък на славната им история, започнала със зверствата и репресиите над десетките и стотици хиляди българи, несподелили политическите възгледи на съвеЦките им товарищи и станали жертва на железния юмрук на пролетариата ..... !!!

88

Анонимен

преди 6 години

грешка, 89-а година

87

Анонимен

преди 6 години

Кво спорите, гледайте филма "Маргарит и Маргарита", правен е 98 година, той много точно показва действителността.

86

Анонимен

преди 6 години

отначало като приеха закона за забраната на комунистически символи, си помислих, че това е безсмислица, но сега като чета коментарите (явно пишат младежи на по 20 години, които представа си нямат какво беше тогава) се убеждавам, , че е по-добре така.