58

Анонимен

преди 6 години

Контра санкции - ОК ;)Така ще е още по-зле за руския народ...

57

Анонимен

преди 6 години

От тия контрасанкции така ще се развие руската икономика, че ще се наложи руснаците да търсят извън земни за да изнасят огромните излишъците от стоки.

56

Анонимен

преди 6 години

И на кой му пука за санкциите на късия ;)С Македония имаме по-голям стокооборот!Дребния е заврян в мазата и говори глупости.*** :)))

55

Анонимен

преди 6 години

Не разбирам защо позволяват на Путин да налага тези контрасанкции?!

54

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 55Недей се пени много с чуждата кокошка Крим, защото със сигурност ще се наложи на Русия да я върне обратно на Украйна на тепсия , този път посиpането ви ще е по-лошо отколкото през 1992.

53

Анонимен

преди 6 години

Да имигрант ...добре че не са те сложили шеф на НАСА. С тоя капацитет , не знам как са те пропуснали :)

52

до 51

преди 6 години

Няма нужда да ме поучаваш за живота в Америка, който си го виждал само от Интернет! Длъжността главен инженер е втората по важност след мениджъра на предприятието. И щом не слагат там американци, значи те са тъъпи иммбецили. А предприятията хранят и лаборанти и учени. Така че техния труд е ценен.

51

Анонимен

преди 6 години

52 развявай там цветното флаг че и недей плямпа много, че си безхаберник пълен. ВСВ се вижда кои са мъжете. Едните имат 5 мил загуби другите 25 мил. Едните очевидно са били по нежни .

50

RED ARMY

преди 6 години

Путин е стиснал евро-*** във железен юрук и се раздаде вой до небесата, вече нищо не могат да направят освен да узаконят някой гей-двойка. Крим е руски и ще става все по-руски за ужас на третополовите.

49

Анонимен

преди 6 години

Изобщо не ти е станало ясно , нищо от САЩ. Бизнес администрацията им поглъща всичко . Черния труд остава за такива , като теб ....Бивши комунистически ***. Всички университети имат лаборатории и вадят наука и кадри. Ти тука вадиш импотентни деца , защото и ти си импотентен в главата. На светлини години назад си от тях. За това бачкаш там, а не те тук. И което не става с пари става с МНОГО пари.

48

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

САЩ нама да могат да ползват евтини, файтонджийски услуги до близкия космос... - а за далечния *** още не са дорасли...

47

Анонимен

преди 6 години

Россия так же отказалась платить взносы в Совет Европы. Россию этот голубой курятник не как не интересует. В Сирии США уже спрашивают Россию для разрешения на полты над Сирией!!! Россия угомонит НАТО и ваших откормленных террористов. Это дело времени! Ракета 'Циркон" скорость которой больше 6 000 в час ещ даст о себе знать. Кто не с нами тот против НАС.

46

Анонимен

преди 6 години

Ауууу...какъв кошмар. Няма да има Лади, руски компютри и ютии. Европейският пазар направо ще се срине без руските стоки.Тоя малкият на снимката като се пише мъж да спре петрола и газа да ама не му стиска.

45

до 45

преди 6 години

Знаеш ли малкия, 5 години бях в щатите и работих в три завода за това време. И на длъжност главен инженер, не видях. нито един американец! Единия беше индиец, другия араб, а третия китаец. Та щом на такава отговорна длъжност, нямат американци, смятай колко са развити!

44

Анонимен

преди 6 години

До 42Чичо Моля те идии пии една бира ...някъде не се напъвай да живееш в миналото :) Никога не сте били първи ...никога няма и да бъдете :) Да във фантазиите ви може.

43

Анонимен

преди 6 години

Американците били некадърни и нямали акъл ли бе, червен...?На кой свят живеете направо не проумявам.

42

до 40

преди 6 години

Ами ако Путин остави на МКС, американските астронавти, с какво ще ги смъкват американците, като имат военен бюджет от 600 милиарда? Ще стъпват по доларите до Космоса ли. Виждаш ли се какъв си кух плондер!

41

RED ARMY

преди 6 години

Запада само САЩ има 20 трилиона дълг, който не може да се върне по никакъв начин. САЩ е изкуствена държава без хомогенно население.Във Крим живеят много руснаци, Крим е руски свикнаха ли вече Copocoидите ?

40

до 40

преди 6 години

Кого лъжеш, че щатите имали ракетни двигатели в изобилие? Най-мощният им е с тяга 110 тона и е още от 1964г. А руснаците им продават РД-180 с тяга 400 тона! Пък и не всичко се купува с пари, трябва и акъл, който некадърните американци нямат.

39

Анонимен

преди 6 години

Превеждайте от руски бре, щото вече не е се учи задължително