9

Анонимен

преди 6 години

Радев се държи така, сякаш България е руска казарма !От както е станал президент само за изтребители говори сякаш това ще намали мизерията в България и емиграцията на българите, които са истинските най-големи проблеми на страната.

8

Турк

преди 6 години

Единствения ви показател за демокрация е Гей Парада и сайта на Прокопи подържан от Америка за България. Всичко останало , 24 часа, Нова, Бтв са под пряката команда на Сикаджията.

7

Boko bo

преди 6 години

Този човек ме спечелва с всяко негово изказване. Ясно, премерено и право в целта. Не са общите приказки и лъжите на Ц.Ц. и Б.Б. Но си спечелва опасен враг в лицето на горните подмолни персони. Сега ще му сготвят компромат до 1-2 мес. Радев обаче може да ги закопае, ако още малко си отвори устата.

6

Анонимен

преди 6 години

Турция е друга тема, да си гледаме нашата ***. Не мога да разбера каква е тази истерия която е обзела ГЕРБ. Избора между стар F-16 и нов Грипен е все едно, между 20 годишно Audi A8 и чисто нов VW Golf, примерно. Да едно то е мощно и с екстри, но пък старо, харчи много и му е скъпа поддръжката, другото е по-слабичко но ново и по-икономично. Всеки нормален европеец би предпочел, втория вариянт, само бай Ганъо иска старата таратайка, че някога, преди 20 години, била най-добрата.

5

Турк

преди 6 години

Президентска Република. 80 депутати. Това ще бъде малка крачка но сигурна.

4

Анонимен

преди 6 години

аааане може така цецо крадецо иска да купуваме 20 годишни таратайкинали си е щатен на американското правителствоама е много нагъл то кой ли от американските ме.керета не е нагъл нали шефовете им са такиваайде на американския срап - много е убав да забогатеят някои гербави началници ей така на гърба на глупа.ците дето ги поставят във власта

3

Анонимен

преди 6 години

Абсолютна прав-особено по отношение на лицето с шестте апартамента !

2

Турк

преди 6 години

Роми се наричат патриоти. Балевски е ром. Дасикане рома.

1

Турк

преди 6 години

Пенгуен се бъзикат с Ердоган той ги съди. Пеевски спира Прас Прес. Ес мълчи. 0% демокрация в БГ. Ако я има, има я за гейове и прайдове. В туркийе обратното. Гонят гейове с куршуми, Ердоган съди карикатуристи. В Бг карикатуристите дори не могат да рисуват.