36

Анонимен

преди 6 години

До Една от ПзИслямска *** не е правилният израз. Всяка *** си е *** независимо от религията.Така че който иска да ни превърне в *** няма място при нас, ако ще да е хрстиянска, ако ще да е будистка.

35

PD

преди 6 години

Типично активно мероприятие.Стягаме редиците на електората, Демонстрираме сила през съседна държава и използваме стандартни византийски номера. С две думи претоплена манджа, с медийно участие. Но, казал е мъдрия народ Български: Гаргите на есен се броят. Още е лято, макар и в края си.

34

Джингиби

преди 6 години

България не е анадола. Крайно време е и турция да се освободи от това злобно, примитивно, мюсюлманско робство!

33

Анонимен

преди 6 години

ето за това трябва да се премахне двойното гражданство.тия щяха да са си в турция и да нямат ядове.Ние също!

32

до Една от Пз

преди 6 години

Нали бяхте светски беджанъм. Тогава Турция е мюсюлманска. Не е светска. Вие ще бъдете християнска държава а Турция Светска. Друг път.

31

Ужас!

преди 6 години

Каква международна медийна истерия се раздуха, не е истина! Колко ли българки ежедневно биват блъснати и ударени от "младежи", предимно от "малцинството", с изкуствено наложено име на високо спиртна алкохолна напитка! Но никое от тези насилствени действия не си проправя път до националните медии! Щом обаче блъснатите били с бурки, това им дава предимство и специално отношение! Защо правителството на Бойко се държи към етническите българи като мащеха, а към ислямистите като към свои?

30

СЕРБЕСТ КЮРДИСТАН

преди 6 години

АБЕ НАС НИ ИЗБИВАТ ОТ 40 ГОДИНИ НАСАМ И ВИНАГИ ОТРИЧАТ ТОЗИ ФАКТ ,А СЕГА ВИЕ БЪЛГАРИТЕ ПОНАТУПАХТЕ ЕДИН ТУРЧИН И ДВЕ ТУРКИНИ ,А ОТ ТУРЦИЯ ВДИГАТ ВРЯВА ДО НЕБЕТО !

29

Иван Йотов ЕСО ЕАД

преди 6 години

А това, че тя нарушава закона за носене на бурка на обществено място ?

28

Една от Пз

преди 6 години

Мюсулмани, България е Християнска страна, в която се говори Български език. Тези от вас, които уважават този факт са винаги добре дошли! Но тези от вас, уви по-голямата част, които искат да ни превърнат в поредната ислямска кочинa място тук нямат! Да си събират лунния култ и оттам Анадола!

27

Валентин

преди 6 години

Като няма държава, обикновените Българи взимат нещата в свои ръце. Браво. Не на ман гализацията

26

Анонимен

преди 6 години

Че какво общо има Турция с мюсюлманите ?

25

ВЪПРОС към ДАНС

преди 6 години

Та нали по Закон е забранено да се носят символи на ИДИЛ .Децата са проявили гражданска позиция .Защо ДАНС не провери откъде идват парите на тези *мюсюлмани* ?От ИДИЛ ?

24

Един от Свобода

преди 6 години

Сега ако имахме истински лидер на държавата (например като Виктор Орбан), а не Бойко Борисов, прокурата би трябвало да повдигне криминални обвинения срещу ислямистките, които в нарушение на Законите на Република България са се разхождали с ислямски супремасистки одежди! Не са ни виновни мюсюлманите, че ни завладяват! На тях това им е целта от 1400 години, виновни са българите и управниците, които толерират инвазията им!

23

анонимен

преди 6 години

Турските вестници защо не пишат къде се укрива турският тираджия,убил български мотористи и избяга?

22

smej

преди 6 години

Все пак съм против нападението над жени, дори да приличат на камили. Така не става.

21

Анонимен

преди 6 години

Тези забрадените умишлено правят провокации и очакват християните да свикнат да са сред нас . Не. Няма да стане . Никакви забрадени тук няма да допуснем ...не го допускайте хора ....има си начини , не го допускайте никъде , в никой град особено чист доскоро и хоп се появява някаква забрадена ...уж така безобидно . Не е безобидно , това е опит за ислямизация . Сваляйте им забрадките и те ще напуснат с писъци

20

ля ля

преди 6 години

никой интелигентен човек не ви знае празниците и въобще не се интересува от тях! всяка жаба да си знае гьола!

19

Коч Байрама

преди 6 години

Не е грозно,чудесно е.

18

Аман!

преди 6 години

100% гаранция мюсюлманите сами са си инсценирали "инцидента", за да уреват света за 'Ислямофобия' (каквото и да означава това). Това им една от тактиките за ислямизация в цял свят, особено в държави, в които броя мюсюлмани все още е под критичната точка от 20%. Няма държава в света, където мюсюлманите да са достигнали 20%, която е последствие да не е станала 100% ислямска!

17

smej

преди 6 години

А ако вляза в Света София и запаля свещ, докато си пеят ислямските молитви, как ще реагират толерантинет турци. Дето ще нападат Северна Сирия, че кюрдите искали да си имат автономия. Я, сиктир!