99

Анонимен

преди 6 години

уво на всички и на тяхно място монголи

98

бг

преди 6 години

Не са ли най-важни заплатите?От тях зависи всичко.Не може щатът в МВР да е 673лв, минималната в страната да е 460лв при средна 1050лв.Излиза,че взимат колкото една чистачка или сервитьорка.В другите държави е над средната за страната.

97

Анонимен

преди 6 години

Полицаите спокойно си докарват над хилядарка на месец. Я с извънреден труд, я с командировъчни. А една голяма част от тях си прибират и под масата.После се пенсиониран раничко и взимат една торба пари. Не стига това, ами започва и да им се плаща пенсия, далеч над средната.Тия да ги хванеш в текущото положение - да ги разстреляш им е малко. А те искат повече!!!

96

Анонимен

преди 6 години

***, ***, ограничен, арогантен и в напреднала форма на идиотизъм - що е то? Български милиционер, имащ се за полицай.

95

Анонимен

преди 6 години

"Ние говорим за крайна необходимост, а не за приоритети."Брех. Линията за бедност в България за 2017-та година е 314 лева. Тоест, ако вземат над това, те не са "крайно нуждаещи се". А ако вземат под това - държавата се е погрижила - има си подпомагане за социално слаби! Да се възползват.Ама те не вземат 314 лева, ами средно по 1600 лева(засечка - декември 2016). И искат по 15% над това. Крайна нужда ги гонела, видите ли...

94

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Трябва да уважаваме труда на полицаите и хората които са се посветили на тази професия.Това са хора под пагон,често с ненормиран работен ден,пращани при нужда в различни краища на държавата.Редно е да имат достойни заплати и аз ги подкрепям.Държавата е икономически слаба и...баницата не стига за всички,но не бива да се пренебрегват силовите структури,отговарящи за реда и сигурноста в държавата

93

Анонимен

преди 6 години

няма бедни полицаи !!

92

До реалист

преди 6 години

Прав си брат,но полицаите протестират единствено и само за заплати!Ако протестираха ЗА промяна на системата,срещу скритото политизиране и управление на МВР,бих ги разбрал и бих ги подкрепил!Навсякъде първо доказваш,че заслужаваш и тогава искаш и евентуално получаваш!При наличие на толкова много уж професионални синдикати в МВР,да си чул някой от тях да протестира,да кажем за промяна в системата на кадровия подбор,за промяна на съд.система,срещу корупцията,да посочи кой е виновен за вс.това?

91

ералистично

преди 6 години

политиците са една шепа на фона на многохилядната полицейска ламя !!!!!!!!!! полицаите днес са най мразени заради привилегиите им , взимат повече от лекари учители и още искат нахалниците !! винаги ще си останат най мразените в държавата заради безкрайните им привилегии! сами си го правят обикновения човек да ги мрази

90

Анонимен

преди 6 години

Когато покажат,че могат да работят и да дават резултати,тогава увеличение на заплатите!В Библията е казано: Когато едно дърво не дава плод,се отсича!Спомням си навремето,в Симеоново се приемаше с изпит по Български език и история!Сега се приема единствено само по диплома и след преглед,дали на някой кандидат не му липсва я око,я крак или ръка,а има случаи и на курсанти с нестандартна сексуална ориентация!И с тия 7-8 синдиката,направо трепат коча с лопатата!

89

Анонимен

преди 6 години

Полицаите - на минимални заплати. До 45 - на улицата, после до 65 - администрация. Стига с това ранно пенсиониране. Униформи - да си ги шият сами, да си организират кръжок.Обикновения българин работи за минимална заплата и не получава работно облекло, пенсионира се на 65, ако доживее. Защо полицаите да са по-специални?

88

Да се вдигнат след:

преди 6 години

1.Промяна в закона : Полицай хванат в корупция -дисциплинарно уволнение ,трудовият стаж 3-та категория,и конфискация на половината имущество и доказване на на имуществото -негово и на всички роднини до 2-ро коляно.2.Полицай (държавен служител) ,нарушил закона -двойно наказание и само ефективни присъди......(ЗА СЪДИЙ Х 3)Ха да видиме колко поЙцаи ще останат .....ХРАНТУТНИЦИ.

87

Анонимен

преди 6 години

няма такава загубена държава кадето един *** полицай да печели повече от лекар...учител

86

реалист

преди 6 години

Бих подкрепил всеки който протестира срещу произвола на политиците ни, както подкрепям сега и исканията на полицаите. Всеки заслужава по -добри доходи и достоен живот. Той не е самоза политиците ни.

85

реалист

преди 6 години

Не съм полицай, но толква много хора пишат срещу тях. Защо никой не пише срещу политиците, които дакараха на този хал не само полицаите,но и всички слоеве на обществото ни. За техните заплати, преивелегии, че работят само по 23 минна ден и т.н. Докараха ни до там да се противопоставяме един друг, а те правят каквото си искат и ни се смеят на акъла.

84

...

преди 6 години

Съдейки по минусите в коментарите, полицаите са твърде много, и вместо да спасят някоя баба на село от "ало измамници" или от набезите на малцинствата, или от крадците на фарове и коли, стоят пред компа и чукат минуси... е тва е полицията в Бг. Аз нямам нужда от вашата "защита", но други, дето живеят с 200лв. пенсия в село пълно с роми имат, а къде сте вие?

83

20 заплатки а?

преди 6 години

да излезем на контра протест срещу тия ***

82

....

преди 6 години

На полицаите трябва да им се посочи трудовата борса. Те си мислят, че след като са станали полицаи, са вовеки на врата на държавния бюджет. ДА, АМА НЕ!

81

Анонимен

преди 6 години

до 90 Явно си зле информиран за най-важното в реформата на МВР в Грузия. Там заплатите на полицията се изплащат от САЩ.

80

Анонимен

преди 6 години

Никакви пари!Ако не ви харесва марш на борсата ***