31

АНОНИМЕН

преди 6 години

На тези санкции Русия отговаря подобаващо и Западът ще е губещ. Когато Русия е в БРИКС за нея няма проблеми както да купува така и да продава. В Китай продукция за целия свят и гладен народ да изкупува всичко.

30

дрънчо

преди 6 години

ех,тая Русия бе....като че ли всичко им цъфнало...нали си живейте спокойно,затънали в дългове,ще бачкате и вие и децата ви цял живот за БАНКИТЕ...всичко ви е на кредит..т.е. на банките.....ееййй живот си живеете...

29

българина

преди 6 години

Единодушно бб продава и предава България.

28

Русия в изолация

преди 6 години

Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже.

27

PD

преди 6 години

Споко, не са толкоз глупави.Само да не изпуснем чуждата агентура.Иначе им харесва да са турци, ама в България. Щото, както е тръгнала работата, султан Ердо, ще му трябват много ***, по възможност от по далече.

26

Гост+

преди 6 години

Крим е стратегически за Русия - погледнете картата. Ако Крим беше останал в Украйна, НАТО ще ше да сложи база там - това Русия не можеше да допусне - Путин го каза съвсем ясно: НАТО ще ни идва на гости в Крим, не ние на тях. Който, както иска да го разбира. Така че каква агресия, какви 5 лева?

25

Срещу всички

преди 6 години

Путин срещу цивилизования свят. Санкциите на ЕС са рпещу руски оименклатурчици участвали в организирането на превземането на Крим и Източна Украйна. Съответните санкии на Кремъл са срещу вноса на храни и други сроки от ЕС към Русия. Путин ще държи гладни обикновените руснаци заради собстената си лакомия. Освен това на номенклатурчиците в Кремъл няма да им се сервира френско вино и швейцарско сирене.

24

ОВЧЕДУШИЕ

преди 6 години

има тук. А ВЪЛЦИТЕ в ЕС си огризкаха БЪЛГАРИЯ почти до кости

23

Анонимен

преди 6 години

За да се оправи РУСИЯ трабва да минат през гражданска война.Сега е само по етажите на кремъл.

22

Любопитен

преди 6 години

До Анонимен"Скоро канцлер на Германистан ще стане някой пакистанец-гей и санкциите падат"Отношенията на бъдещия Евро-Халифат с Русия са напълно непредсказуеми!Ако ев.реите ги командват като С.Арабия-най-вероятно ще са лоши.

21

Анонимен

преди 6 години

Турция не знам, но ако самите хора в Кърджали си направят референдум тогава ще го закъсаме. Дано не се сетят.

20

ЕС=СССР

преди 6 години

Работата отива към "ИЗЗУЙ ***"

19

Хм

преди 6 години

След като е пределно ясно,че Крим няма да се върне никога в Украйна,защо ни занимават с глупости!?Нека направят санкциите безсрочни и да не се занимаваме повече.Тая война е заради американския интерес,щом ЕС смята да се жертва за него-така да бъде.

18

НАЧАЛНИКА МЕРКЕЛ

преди 6 години

каквото каже и такива като ТИКВАТА козируват и изпълняват. За какво единодушие става дума. Даже се радват когато ТРЪМП ги събори като кон за да се снима отпред.

17

Бъгнал се бот

преди 6 години

Третополовите Бабичката Пий си хапчетата Безмозъчни Путин ще спре кранчето Създаде ислямска държава Това помага на икономиката Самодостатъчно Тоалетна хартия На каква дрога си Шорошите Русия Макаронът е по-нисък Либерасти Пий си хапчетата

16

Анонимен

преди 6 години

Аз само не разбрах кой точно организира референдума в Крим :) със сигурност не е Украйна. Това е все едно Турция утре да направи референдум в Кърджали :)

15

Анонимен

преди 6 години

Русия нямаше как да не вземе Крим по един или друг начин заради базата в Севастопол. Това е пределно ясно каквото и да си говорим. Путин пет пари не дава за хората там така, че стига се е правил на хуманист защото такива руски няма.А психично болните ни русофили освен, че са виждали Русия и Крим само на картата не мога да разбера какво още правите в България която очевидно е ориентирана към ЕС и НАТО дори с БСП на власт :)

14

Анонимен

преди 6 години

Скоро канцлер на германистан ще е някой пакистанец-гей и санкциите падат Меркел ще язди някоя камила в Ирак.

13

PD

преди 6 години

Ето така са се затривали всики Европейски Империи. Некви ослепели елити, на които им обясняваш, че поне няколко милиона о'kрайници, не желаят Бандера да им е национален герой, пък те си играят на "кой е виновен". Всред Белите ора/хора/ари този номер не върви. Такъв елит заслужава презрение.

12

Анонимен

преди 6 години

На Путин ву е все тая Евроарабския съюз загуби пазарите на Евроазийкия съюз. На есен Меркел си отива.