109

СМЕХА

преди 6 години

ЩЕ НАСТАНЕ, КОГАТО БАНКИТЕ СЕ ОЛЕЯТ И НЕ МОГАТ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТ ЗА ПОСРЕЩАНЕ НА УВЕЛИЧЕНАТА В ПЪТИ ЧИНОВНИЧЕСКА РАБОТА. БИЗНЕСА - ПРОДАЖБИТЕ СЕ НАМАЛЯВАТ, ПОЧВА МАСОВО ПИЩЕНЕ, ИЗДЪНКИ... АЗ ОБИКАЛЯМ ПОЛОВИН ГОДИНА ПО БАНКИ ДА СИ ТЪРСЯ НАСЛЕДСТВО И ГИ ГЛЕДАМ КВИ СА ТУТМАНИЦИИ.. КВО ОСТАВА НА НЯКОЛКО МИЛИОНА СДЕЛКИТЕ ДА УПРАВЛЯВАТ...

108

за тва

преди 6 години

за да не ни се качват на главата, ИЗПРЕВАРВАЩО ОТИВАМЕ МАСОВО И СИ ТЕГЛИМ ПАРИТЕ! ОЩЕ НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН БАНКЕРИТЕ НА 4 КРАКА НИ УМОЛЯВАТ!

107

Скутера

преди 6 години

А какъв ли ще бъде курса на еврото и долара на черно? Тия ни връщат в наши води(ганьовски) в които плувахме преди 89-та год Тогава нямаше посредници м/у теб и твоите пари.ДА ЖИВЕЕ КЕША и свободното договаряне на ЧЕРНО!!!

106

требе

преди 6 години

да се изсипем всички пред банките ненаяли се в знак на протест, както направиха в Париж преди години... банкстерите тогава разбраха намека... нали са гола вода, нямат свежи пари, клекнаха...

105

Централна банкя

преди 6 години

Купуваш хляб-1лв.За банката-0,60 ст.Това е намаляване на доходите с една трета.Минимум.

104

споко,

преди 6 години

донаесен Тиквата няма да е на власт и ще го махнат тва поредно недоносче!

103

уфсъ

преди 6 години

Вместо да мърморите свиквайте от сега.На първо време си извадете по една дебитна карта (за всеки случай, ако трябва да си купувате нещо по-едро).Има и една малка подробност - трябва да я заредите с пари.

102

Анонимен

преди 6 години

То и сега има праг, но още се взимат апартаменти в брой.

101

интересното

преди 6 години

ще стане, когато масово по магазините за техника почнат проблеми с клиентите - ще им намалеят драстично продажбите и те ще изреват. тогава лобито им ще тръгне срещу това недомисли и т.н... а банковите клонове ще се затрупат от опашки за покупка на коли - ще им приседне! и т.н. и поак ще реформираме закона...

100

extremist

преди 6 години

ТИ БЪЛГАРИНО СИ ЕДИН ЖАЛЪК СТРАХЛИВ БЕЗЛИЧЕН ***

99

extremist

преди 6 години

С промените няма да ограничим големите фирми, които извършват злоупотребите. Ние ограничаваме физическите лица и ги лишаваме от свободата да избират" - ТОЧНО ТАКА; ПО-ДОБРЕ И АЗ НЕ МОГА ДА ГО КАЖА! СЛЕДВА ВЪПРОСА : СЛЕД КАТО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ В ПАРЛАМЕНТА ОТКРИТО ПРИЗНАВАТЕ ЧЕ ПРИЕМАТЕ БЕЗПРЕДМЕТНИ И НЕДЕЙСТВИТЕЛНИ ЗАКОНИ, ЗАЩО СТЕ НИ ИЗОБЩО ???

98

ДО КОГА?

преди 6 години

ДОКОГА ЩЕ НИ РАБОТЯТ? ИЗМИСЛЯТ БЛАГОРОДНА ПРИЧИНА -БОРБА СЪС СИВАТА ИКОНОМИКА - ДА СИ ГИУШАТ ПОРЪЧИТЕЛИТЕ - БАНКСТЕРИТЕ!

97

офце!

преди 6 години

НА ПРОТЕСТ! БАНКСТРИТЕ НИ РАБОТЯТ! ЩЕ НИ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ!

96

Анонимен

преди 6 години

Хакерите огладняха.Как ще крадат пари от карти,ако плащаш кеш.А банките,горките...народът обедня и няма спестявания.

95

Цените падат

преди 6 години

Продавам Бентли 2015г. цена: 1000 лв....

94

Инфо

преди 6 години

Това решение идва от много високо и няма нищо общо с България! Нашите политици просто слушат и изпълняват заповедите..Международния банков картел си е поставил за цел да премахне кеша във всички държави до 2030г.Има съгласувано решение във МВФ и Световната банка. А от там спускат нареждания към отделните държави.Миналия месец ЕС подписа споразумение че ще прилага тази политика активно.Банките скоро ще имат пълната власт а правителствата ще им бъдат подчинени.

93

несериозно

преди 6 години

До СериозноМоже,ако няма такси за банките.

92

Сериозно

преди 6 години

А защо не и пълно премахване на плащанията в брой... така още повече ще се ограничи корупцията, като се замисли човек, но има ли някой "политическа", т.е. антикорупционна воля да го предложи?!

91

Анонимен

преди 6 години

Правителството иска да въведе европейски правила и закони, докато икономиката ни е 100 години назад и 50 встрани от запдната :D Където в провинцията малкият и среден бизнес едвам вече намират кадри, печалбата е колкото да не заспиш, а като вдигнеш цените, защото не можеш вече да си покриваш разходите, клиентите ти се мръщят, защото пък те вече не могат да си позволят твоят продукт, след 10 години един град икономика и то само офиси, тогава си действайте с карти и се разплащайте през банките :D

90

Хампърцумяууу

преди 6 години

В белите държави лихвите по кредит са 1,5% а у нас-18%.Но банките са свещенна крава.Народната да е жива.Тупай чувала,той пуща.