129

Анонимен

преди 6 години

За голяма часто то хората в Македония е ясно, че единствения шанс да влязат в ЕС и НАТО е чрез присъединяване към България и последващо уреждане на въпросите с Албания по подобие на Крайовската спогодба, противницте на това решение са няколко хиляди сърби и старата югославска номенклатура, Заев ако иска да постигне нещо първо трябва да разчисти старата номенклатура и техните наследници от държавния апарат, а иначе с албанците ще се раберем доста по-лесно

128

Анонимен

преди 6 години

ВЕДНАГА да се забрани издаването на български паспорти на граждани от Македония! Всички издадени до сега да се анулират моментално!!!

127

Инат..

преди 6 години

Тези македонци...не разбраха, че не са , като евреите.Какво ли ще направят....само и само ост. свят да ги признае......Без парици нищо нема да постигнат.Ще им затворят банките...., та после гледай глад....и революции.... Жертви, жертви доближаващи се до земетресите....Благоевград да се готви....

126

Анонимен

преди 6 години

Всеки успех на България е смърт за Русия..

125

няма значение

преди 6 години

В Македония все още CD-та ли ползват за да пренасят дигитална информация?!

124

Анонимен

преди 6 години

па нема такова чудо като истинкси македнонец :)

123

Анонимен

преди 6 години

Русия няма да се примири толкова лесно. очаквайте опити за преврат по черногорския сценарии. Мизериите на руската кочиина са ни ясни. Защо не да самоубият някого.

122

Анонимен

преди 6 години

Могат да си говорят каквото искат, но ще видят ЕС през крив макарон, ако не си оправят отношенията с България. И би трябвало да оценят силно нашата готовност да извървим своята половина от това сближаване, защото не ние от тях, а те от нас зависят.

121

Анонимен

преди 6 години

Бесни разни сърбомани , професори и журналисти които направили карира като са плюли по България.. Бесни са Руснаците защото се оказаха македонисти.. Путин най-накрая свали маската и се показа като македонист.. Русия води психоисторическа война срещу българите от времето на Екатерина-2.. Най-големия комплекс за руснаците , е че те са българска цивилизация.. Ако може да ни няма .. да присвоят културното наследство.. Така както присвоиха герба за Византия .. И се наричат третия рим

120

Анонимен

преди 6 години

Никой истински македонец никога няма да се признае за българин, каквото и колкото да му се внушава от такива като Заев. Кръвта вода не става. Предателите никой не ги обича. Може би само в БГ.

119

Анонимен

преди 6 години

Заев и досега беше най-мразеният политик в Македония. Сега вече още повече.

118

Анонимен

преди 6 години

Единствените които мразят България там е старата титовска номенклатура и техните наследници, които са около 20-30 хиляди, лошото е че те напрактика са окупирали всички държавни постове, и понеже албанците лека полека ги изместват и им казват право в очи, тази номенклатура се опитва да налива масло в огъня, най-големия страх им е, че рано или късно България и Албания ще седнат на една маса и македонския въпрос ще бъде решен

117

Македонски Българин

преди 6 години

Искаме Зоран Заев за президент на България а Георге Иванов и Божидар Димитров- за доживотни почетни министри на Българите в чужбина!

116

PST

преди 6 години

До Василев..Немците са от друго тесто - наследници на извънземни ! Ракетни двигатели...летящи чиний. използващи магнитното поле на земята като дв....ядрен разпад...химия...всичко е тяхно - подсказано им е ОТГОРЕ !

115

Анонимен

преди 6 години

Половината българи в момента са македонци избягали от родината си заради войните.С течение на времето наследниците им са асимилирани и в момента са българи.Именто тези новобългари най-силно мразят македонците, защото ги е страх да не им се подигравата новите им сънародници ако разберат че са македонци.

114

до 120от Маке

преди 6 години

Ако не сме макетата да ви правим въстанията щяхте да сте още под нечий ботуш, ритайте против Путин. Aма скоро Путин ще ви даде на Ердоган Австралия видя ли как вазираха от Сирия. Путин е най-влиятелния човек на света, а вие кои бяхте ? Ние Заев скоpо пак ще го възпитаме и ще дойде да ви се кълне във вярност от страх ха-ха-ха Църкай мишко евро-келнер туй си ти.

113

Анонимен

преди 6 години

Аз имам обяснение защо българите мразят Македония. Повечето мои познати също са с корени от Македония. Тъй като в момента е по-изгодно икономически да си българин, отколкото македонец, те се българеят, но от друга страна ги е срам от македонските им корени, защото в България винаги са се подигравали на македонците - още от Илинденско-Преображенското въстание та до днес.За мен това е обяснението. Понякога човек предава или подава корените си за пари.

112

Божил

преди 6 години

Има Сталин- има проблем.Няма Сталин- няма проблем!

111

Анонимен

преди 6 години

С последната си изява албанската марионетка Заев става все по-мразен в Македония.И с право.

110

u4en

преди 6 години

Гледам..гледам....еми половината ми приятели имат роднини в Македония ! А в София повече от 50г. си имаме Гевгелийски квартал!