42

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Не му ли омръзна на Путин да яде шамари отвсякъде...

41

Анонимен

преди 6 години

А защо да говори Русия? Тя просто не влиза в краварския маниер на истepично плямпане на малoyмни лъжи, идиoтични обвинения, пpocташки "характеристики" на лидери, абе изобщо - поведението на САЩ е пълна ceляндypия, за съжаление. Защото там има и много, ама много свестен народ. Но ... богатството им се дължи на къpвав гpабеж, в т.ч. - и вътрешен.

40

Анонимен

преди 6 години

Янките нали уж се бият срещу ИД,защо свалят самолет на легитимното правителство на Сирия?Какво стана с Мосул,превзеха ли го???Или няма какво да превземат ,защото сгради здрави не останаха!А протести на демократичната общност срещу касапницата в Мосул,няма ли да има?

39

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Ситуацията много прилича на Карибската криза през 62-а... - когато след мъчително изчакване Хрушчов подви опашка и подкара гемиите си към рашата...

38

Анонимен

преди 6 години

янките като опукат още някой самальот и касманафтити ше почнат да обясняват, че им бил спрял тока на радарите, затова са ги пропуснали :)

37

Анонимен

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАНа обикновен човешки език тези неща не се ли наричат мизерии?

36

Пешко

преди 6 години

До BurzumОткак се намериха с Митя Медведев и двамата ергенуват, явно си пасват насекъде

35

Анонимен

преди 6 години

Нали ги виждате, великите щати! Тръмп изпрати три самолетоносача до Северна Корея, а Ким си пускаше ракети под носа им, редовно, с по-голяма точност от цикъла на Мелания. Смешници, тръгнали да плашат Русия!

34

Анонимен

преди 6 години

Няма да има коментар, но може да има Булава и краварско печено.

33

Анонимен

преди 6 години

До Tiger ForcesРадвайте се на далновидността на Путин.дребния никой не го eбава и се чуди с какво да се прави на мъж.

32

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До ФактБъркЪш сЪ... - САЩ от доста време не търсят пряк конфликт с Русия... - те и намериха цаката, още когато спечелиха Студената война и пак ще постъпят по същия начин без да изхабят един патрон... - само драстични санкции, евтин петрол и суровини, инфлация, девалвация, фалити... - и ги докарват до просешка тояга...

31

Анонимен

преди 6 години

Ситуацията, свързана с действията на коалицията (начело със САЩ), безспорно буди доста сериозна загриженост", добави тойкасманафтити здраво оцапаха кълките :)

30

Анонимен

преди 6 години

Ще оставя това без коментар", заяви Дмитрий Песковмай не му стиска да се прави на мъж :)Бай Дончо да не вземе да се обиди и да им нахлупи ушaнките до кръста.

29

Tiger Forces

преди 6 години

Радвайте се на далновидността на Путин. Ако беше някой загубен комунист като Зюганов или Жириновски, досега вече да не е останало нищо на Планетата.През последните два месеца, стъпаловидно, САЩ увеличават провокациите си срещу сирийската армия и нейните съюзници. Само за един месец нанесоха четири въздушни удара по позиции на армията в южната част на страната, край ГКПП Танаф.Сега пък свалиха бомбардировач Су-22, който е бил на мисия срещу ИДИЛ.Изводите са за вас.

28

Анонимен

преди 6 години

До zeusсамолетите им вече ще бъдат третирани като цели, съответно САЩ ги "дислоцираха" по техните думи, тоест спряха да летятпак си чел руски медии. Янките просто са го преместили в другия крaчол и са въвели координатите на Хмеймим, Латакия и коритата в Средиземно море.

27

до 25

преди 6 години

Същността на ултиматУма, е че краварските самолети нямат право да пресичат западната страна на река Ефрат. Но тук това не го обясняват като хората, за да не се види унижението на САЩ

26

Факт

преди 6 години

САЩ търсят открит конфликт с Русия,да не кажа пряка война.Провокациите са постоянни.Пряка война обаче не устройва Русия,поне засега.Дали не са готови или следват собствения си план,който включва известни жертви и лишения-те си знаят.Но очевидното е,че руснаците предпочитат асиметрични действия и те общо взето им носят успех.Иначе Русия има средствата ДА НЕ ЗАГУБИ тая война,но едва ли всеобщо унищожение им изглежда приемливо.Американците са ясни,карат я по холивудски-задължителен хепи енд...

25

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Значи Турция сваля руски боен самолет, убива пилота, а след това убива и руския посланик... - и нищо - само братски прегръдки и обещания за любов, а сега Щатите свалят сирийски самолет на сатрапа Асад и Русия се репчи... - алооооу, я по кротко...

24

Анонимен

преди 6 години

скоро май ще вадят малкия от някоя канализационна шахта в Кремъл, както батко му Саддам :)

23

Анонимен

преди 6 години

2 къв е тзои ултиматом